• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada Cinlerin musalat olması

RevoLts

Kurallara Uymadı
Üyemiz
Selamun Aleyküm arkadaşlar. Başmızdanilginç bir olay geçti. Anlatıyorum.
Kız arkadaşım var. 4-5 aydır takılıyoruz. Sevgili olduk olacağız. Daha değiliz. Kız gece rüyasında beni ve kendisini sevgili olarak görmüş. Bir başka erkek de varmış. Mavi gözlü, yakışıklıymış. Yakışıklı, hep benim peşimdeymiş. Kıza diyormuş "ondan ayrılacaksın, onu istemiyorum vs." sanki yakışıklının dediklerini yapmazsa beni öldürecek çok ciddi zarar verecek cinsten tehdit ediyormuş.
Kız tabi reddetmiş. Yakışıklı bu duruma sinirlenmiş. Yakışıklı da beni takip etmeye vs. başlamış. Kız da şüpheliymiş. İnsan kalabalıkların içindeymişiz ama kız kimseyi tanımıyormuş benden başka. ve etrafına soruyormuş şu yakışıklıyı görebiliyor msunuz diye. Kimse de görüyoruz dememiş. Kız rüyasından uyanmış. Yakışıklı yanındaymış. Cevşeni istemiş. Kız vermemiş. Cevşeni yakmış. Kız acıyla tekrar uyanmış. Odasının kapısında yakışıklıyı 1-2 saniyeliğine görmüş. Sonra yakışıklı kaybolmuş ve üzerinde hep taktığı cevşene bakmış. Yanık izleri varmış. Temizlemiş. Gerçekten uyandığı saat sabahın 6sında. +Kız rüyasında rüya içinden rüyaya uyanma boyut boyut uyanma şekilleri yaşamış. Hayal ile gerçek karışmış...

Ben sabahlamıştım. 6-7 arası yattım. Ben de çok rüya gördüm ama hatırladığım şu; Açık bir tabut var. İçinde ölü birisi yatıyor. İmam gelir de ölüye ölü olduğunu söylemesi için dua okur da ölü uyanır ya. Hoca geldi. Kulağını ölünün karnına dayadı ve dua okumaya başladı ardından ölünün gözleri açıldı ama sadece gözlerinde hareket var. Sağa sola baktı gözleri maviydi. Ben de karşıdan ona bakıyorum. Onun gözleri benim gözlerime birden baktı ve simsiyah oldu vuuu diye karmaşık birşey oldu. Korkuyla uyandım. Uyandığımda saat öğle 12 gibiydi.

Not: Yakışıklı diyorum çünkü tam kim olduğunu bilmiyoruz. Bilmek de istemeyiz. Herkes kendi aleminde takılsın isteriz. Kimseyle işimiz olmaz. Belli ki başka alemlerden bizim aramızdaki olayı kıskananlar var. Musallat olmalarını istemiyoruz. Zaten o gün hocalara falan gittik. Dediler kafaya takmayın. Dua okuyun, abdest alın. Evliya tanıyan bir tanıdığımız vardı. Ona gittik. Dedik böyle böyle kişi Evliyaya anlattı. Evliya da ev müsait değil, yarın bakarım dedi. Ama onların evinde bir sıkıntı var dedi(kızın evlerinde) Ne olduğunu öğrenince anlayacağız. Evliyayı tanıyan kişi bana dikkatini verdi. Dedi sende çekim var dedi. Sen de potansiyel var dedi. İstersen dedi Evliya olabilirsin dedi. Eğitilmek istiyorsan her türlü yardımımı sana gösteririm dedi. Ben bunca zamana kadar namaz kılıyorum perde kalksın diye uğraşıyorum ama sen birazcık eğitimini alsan sen de perde kalkar dedi. Aslında sen istesen de istemesen de elbet bir gün o perde senden kalkacak dedi. Sende müthiş bir potansiyel var dedi.

Ben de eve geldim. Yasin okudum, Nas, Felak vs. uyku yok tabi bende. Yazmayı düşündüm. Aslında yazdım kötü bir şey mi ettim bilmiyorum günahım affola.

Not: Ailelere anlattığımızda kimse öyle şeylere fazla takılmayın vs. cümleleriyle nasihatlar veriyorlar. Yani kimse kalkıp çok yardımcı olmuyor. Rüyada da zaten kız arkadaşım kime söylese bu yakışıklıyı görüyorum siz görmüyor musunuz diye sorsa insanlara insanlar da ona hayır sen yanlış biliyorsun vs. gibisinden umursamamazlık yapıyorlarmış. Rüyasında bir yeri gerçek oldu işte böylelikle. Düşüncem ve fikirlerim bunlardır.
Not-2: Kız arkadaşımla kader arkadaşı gibiyiz. Çok tesadüfler yaşamaya başladık. İlişkimiz açısından...

Yorumlarınızı, yardımcı iyi olarak yol gösterilerinizi bekliyorum. Okuduğunuz için teşekkür ederim. Konu güncel kalacaktır.

+ Dikkatini veren kişi (Evliya'yı) tanıyan kişi; aslında iş sende dedi. Büyük ihtimalle senin sayende oldu bu dedi.

Gerçekten yaşanmış birşeydir. Yorumlarınızı ve yardımlarınızı esirgemeyin...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam kardesim
"Kız arkadaşım var. 4-5 aydır takılıyoruz " Siz bu insani daha iyi tanimiyorsunuz..iyi biri ama cok duygusal, hassas, ince ruhlu ve fizik metafizik alemi arasinda
hayal, kurgu, korku yasiyan ruhsal sorunlari olan br aileden geldigini ve Sizi cook sevdigini yazdiklarindan soyliyebilirim...
Bipolar bozukluk veya iki uçlu duygu,his,durum ,davranis, bozukluğu ruh hastaligi hakkinda arastirma yapmanizi oneririm..

Cinler, kendi alemlerinden, sehadet alemine geçtigi zaman, rasgele kisilere musallat olamiyor, herkese tesir edemiyor.
Ancak, dogustan medyumluk özelligi olan insanlarla muhatap olabilir veya bünyesinde bir menfez, bir açik, bir rahatsizlik bulunan kisilere musallat olurlar.
Bu kisiler de genellikle içine kapanik, korkak, çekingen, psikolojik olarak dengesiz, sizofreni ve beyin yönünden bir rahatsizligi olan ve ailevi sorunlar yasiyan kisilere musalat olurlar..

Hayirdir insallah..
Boş tabut görmek; geleceğiniz için boş yere endişelendiğinize...
Rüyada açık tabutu görmek; davranışlarınıza dikkat etmeniz gerektiğine yoksa bir takım sıkıntılarla karşılacağınıza işaret eder
Tabutta birini görmek depresif bir döneme gireceğinize,sorunlar yaşayacağınıza işaret eder.

İmam Cafer Sadık (a.s): Rüyada mezarlık görmenin üç tabiri vardır:
1-Üzüntü
2-Zindan hapis
3-Sıkıntı
ayrica tabut görmek;ölüm korkusu ve kendi hayattinizin muhasebesini gösterir.

EY Rabbim Görünenin Ötesini Görebilmeyi esyanin ve insanin aslini gorebilmeyi Rabbim cumlemize nasip etsin..
Esyanin Aslini gorebilmek iste butun marifet feraset Hidayet de burada...
ama bunlari Allah-in izni ile de gorup fark edebilmemiz, icin
İlim (veya yeterli düzeyde bilgi) amel ve ihlâsde gerekli..kardesim...

biraz vesvese biraz kafa karisikligi biraz celiski ve stress biraz korku ve biraz da sevgisizlik, boşluk duygusu,
ve sıkıntı derken şeytana ve vesveseye KAPI aralariz..
ve sonunda cikan büyük trajedi..
ve boylece Seytan bir insanin daha iman sizligina vesile oldugu icin zaferi kazanir biz ebedi hayatti kaybederiz...
etrafimizdaki ve icinde bulundugumuz olumsuzluklar SIKINTILAR bizim haal ve davranislarimizi etkiledigi gibi
ruya ve ruh alemimizi de etkilemektedir...

RevoLts

Kurallara Uymadı
Üyemiz
Sizi cook sevdigini yazdiklarindan soyliyebilirim...

Kız arkadaşım bir şey yazmadı ki. Ben erkeğim. Ben yazdım tüm bunları... Yazdıklarından söyleyebilirim derken?
+ Şimdi benim gördüğüm tabutta birisi yatıyor ve hoca geliyor dua okuyor ben de izliyorum. Tabutta olan kişi canlanınca sağa sola bakıyor. Daha sonra beni görüp bana dikkatini veriyor. Gözleri mavi, bana bakınca birden sinirlenme hali mi ne alıyor ve gözbebeği nasıl büyük olur ya insanlarda simsiyahlaşır kocaman, aynı onun gibi oluyor gözleri ve ben uyanıyorum. Uyandıktan sonra çok sersem hissettim kendimi ve çok korkmuş hissettim. Kız arkadaşım da aynı şekilde çok korkmuş kendi gördüğü rüyadan, hatta ağladı.

Aklımı kurcalayan bazı şeyler var. Ben son zamanlarda hayatımda çok tesadüfler yaşamaya başladım. Tesadüfler daha çok dikkatimi çekmeye başladı. Kız arkadaşla tanışmadan önce de tesadüfler yaşıyordum. Hatta 2-3 kez cin olarak rüyamda algıladığım öyleydi, öyle rüyalar da görmüşlüğüm olmuştu. ama Bu olan olay boyunu aştı artık. Şu an klavyeye tuşlarken bile vesvese geliyor. Aytel Kürsi, Nas, Felak, Yasin Suresi vs. yararlı olacak tüm duaları okuyorum. Cevşen taşıyorum. Kız arkadaşımın çok sevdiği insanlar var. Benle yakın olduğundan fazla daha yakın olduğu insanlar var. Neden onlarla arasında ki olan bağ kıskanılmadı da benimle onun arasında olan azcık ufacık yeni olsa da bağ kıskanıldı? Ya da kız üzerinde ki cevşeni çıkarmak istemeyince mavi gözlü olan kişi direk beni cevşeni çıkarmazsan arkadaşını yani beni bana zarar vereceğiyle tehditler savurdu kıza?

Yapılması gerekenler nelerdir? Başka varlık tarafından da öldürülmek istemiyorum kimse de istemez. Ayrıca herkesin bipo vs. akli sorunları dengesizlikleri psikolojik bozuklukları vardır. Bir abi şöyle demişti; cinler mi? onlar ne ya onlar köpeğin olsun senin vs. Herkes ayrı telden çalıyor.

Yorumlarınızı bekliyor olacağım..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
hissetmek.jpg

Hayirli gunler kardesim..sorulariniza gecmeden sunu belirteyim..
bilinmeyenin,bilmediğiniz seylerin ardına düşmeyin !!
Kendim 10 seneden fazla insan,ruh, Fizik, metaFizik, cinler, vesvese, epilepsi,sara, Cinler tarafından çarpılan insanın,beynindeki enerji akımı ile Bati da buna Sizofreni dedikleri ..
Ruh ve Sinir Hastalıkları ile ilgili arastirmalar yapmaktayim..
Kuzey amerika da psikiyatrik Duygu ve davranış bozukluğu gösteren çocuklar ile de çalışmaktayım...
yani burada tecrube,bilgi ve kendi sahit oldugum olaylara binaen yazmaktayim..Cinler alemini islami, bilimsel ve psikoloji olarak bilirim Hamd olsun!!
Size tekrar soyluyorum bu olaylara fazla kafanizi TAKMAYIN!! Yoksa onlar Size vesvese, KORKU ve psikolojik rahatsizliklar gostererek TAKILABILIRLER..
Onlarin alemi onlara aittir!!ayni insanlar, Hayvanlar Alemi oldugu gibi tamamen Farkli alemlerin canlilariyiz..
bu tip olaylari fazla kafaniza TAKARSANIZ..onlara KAPI aralarsiniz..bir KAPI aralandi mi oradan artik herkes,her sey ,farkli Forumlarda da girebilir!!Sonunda kaybeden Siz olursunuz...

Cinlerin metafizik alemden şehadet yani görünen, fiziki aleme geçişinde çeşitli sebepler vardır.
Ya bizim alemimizde manyetik bir hadise vuku bulur, ya iki alem arasında bir menfez, koridor meydana gelir ya da medyum özelliğine sahip bir kişi,
bilerek veya bilmeyerek bünyesi gereği buna vesile olur. Yoksa hiçbir cin kendi aleminin hudutları dışına kendi iradesiyle çıkamaz.
Aynı dünyada olmamıza rağmen boyut farklılığı bir hakikattir. Cinler, canları istediği zaman metafizik alemden, fizik aleme geçemezler.

gizemli şeylerle, özellikle de ruh çağırma ritüelleri gibi şeylerle uğraşiyorsaniz uğraşmayın ..Gayp Alemine Kapi Aralamayin!
Korku ve Vesvese hislerinizi harekete geçirecek herşeyden uzak durun, akşamları yatmadan banyo yapın ve dua edin.
Yatsi namazini kilmadan Sakin uyumayin..ve abdestli Ayetel kursi ,Nas - Felak sureleri okuyarak uyumaya ozen gosterin...
Bunlar bedeninizdeki enerji kalkanlarını harekete geçirir ve bedensizleri uzaklaştırır...

Cinler Allah'a itaat eden, Allah'dan korkandan korkarlar.
Bu şeytan içinde geçerlidir. Aslında her yaratılan Allah'dan korkandan korkar, o kişiye sokulup zarar veremez.
Çünkü Allah'dan korkan; Allah'ın dini ve isteği üzere yaşar. Böyle biride Allah'ın himayesinde olur..

Cinler tarafından çarpılan insanın,beynindeki enerji akımı değişir...Bati da buna Sizofreni diye tanimliyorlar..
Mesela insan çok üzüldüğü, sevindiği, yorulduğu ve ani şoklar yaşadığı zaman çarpılabilir.
Allah belli dengeler üzerine yaratmış insanı.. İnsanın dengeleri bozulduğu zaman vücuda girişleri çok kolay olur. Aynı sigara dumanı gibi vücuda girmeleri kolaylaşır.
yani insanoglu ne asiri sevinci nede asiri uzuntuyu kaldiramiyor trauma ya giriyor ve beyindeki denge bozuluyor..

"Kız gece rüyasında beni ve kendisini sevgili olarak görmüş "
buna binaen Sizi cook sevdigini ruyasindan soyliyebilirim...demistim..

Kendinize Gelin..Korku ve vesveselerinizin kurbani olmayin!!
gece oturup gunduz uyumayin!!bilmediğiniz seylerin ardına düşmeyin ..
Yoksa Bilinmiyenler pesinizi birakmayinca O Girdap,ve elektrik akimindan cikmak cook zor olur!!
Cinler Aleminin,oltasına takılmayın! kendi aleminizde TAKILIN!!
Gelin kendi hakikatımızı ,kendi alemimizi bilenlerden. Kendi hakikatımızı
sevenlerden olalım...

"İnsanın önünde ve arkasında kendisini ALLAH'ın emrinden koruyan takipçiler ( melekler ) vardır.
Hiçbir toplum KENDİ NEFİSLERİNDE OLANI DEĞİŞTİRMEDİKÇE ALLAH ONLARIN DURUMUNU DEĞİŞTİRMEZ."
Rad suresi 11 ayet.

RevoLts

Kurallara Uymadı
Üyemiz
Çok Yorumlarınız ve destekleriniz için çok teşekkür ederim. Tabiki de kafaya takmamak ben de isterim fakat zor değil de nasıl diyeyim bir acayip bir şey bu düşünce... Kafaya takmamaya çalışacağım.

Evliya'dan Cevap Var: Sıkıntı kız arkadaşımdaymış. Evinde de sıkıntı varmış. Bir kaç şey yapılması gerektiğini söyledi. Tam hatırlamıyorum ama dinimizce güzel bir şeyler. Dua'lar vs.
Kız arkadaşımın da takmaması gerekliymiş. Çok korkar o böyle şeylerden... Diyor ki; öyle birisiydi ki gördüğüm kişi yani onun peşinden gitmemek elde değil diyor. Şu an karşıma çıksa en ufak bi boş anımda giderim dedi. Sakın dedim öyle birşey yapma vs. teselli etmeye çalışıyoruz.

Herkes kendi aleminde takılsın, ben de bunu isterim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Bir sey degil kardesim.. demem odur ki;bu tip şeyleri kafaniza takarsanız!!hayal ile gerçekler arasında TIKANIP öyle bir kalırsınız ki..
artik hep iki dünya arasında korku, celiski, vesvese ve bir buhranda yaşarsiniz!!
Evliya'dan Cevap Var demissiniz isterseniz Ben size o evliyanin Sahibi Yaraticisindan da Haber vereyim...

"ilim bir nokta idi cahiller onu çoğalttı"
Cinlerde Cin Aleminde bir nokta idi cahillerde onu Korku, kurgu, dehset, SIR , Kudret ve kuvvet olarak kendi kafalarinda cogaltip!!
büyütüler!!
Cin çarpmaz insan çarpılır
'Cin çarpması' dediğimiz ruhsal durum insanın manevi yönden çöküntüye uğramasıdır.
Cin çarpmaz ama boşluğa düşen kişinin sinir sistemi iflas eder
Cin kimseyi çarpmaz. Ancak bünyesi zayıf bir kişi ile iletişime geçerse o kişi korkar.
Yaşadığı bu korkunun neticesinde hareketlerinde de gariplikler ortaya çıkar. Sinir sistemi bozulur.
Sinirleri gevşedikçe enerjisi düşer ve kendisine hâkimiyeti kaybolmaya başlar.
İşte bu durumdaki kişilere cinler daha çok musallat olur.
Kişi buna dayanamaz ve vücudunda garip reaksiyonlar olur.
Kendi korkusundan oluşan istemsiz hareketler, cinin etkisine bağlanır.
Bunun haricinde kişinin iyice zayıflamasıyla cin sadece zihnine değil artık bedenine de hükmedebilir...
yani cinlere bizler kendimiz kendimize kapi aralariz...

Cin ve 'çarpma' kelimesi birlikte anılıyor. İnsanın ilk aklına gelen 'cin çarpması' oluyor.
Peki insanlarda büyük korkuya sebep olan 'çarpma' hadisesi fiziksel mi yoksa ruhsal mı oluyor...bir dusunun..
Birçok toplumlarda özellikle büyü ve sihirle uğraşanlar insanlardaki bu korkuyu da kullanarak kendilerine çıkar ve gelir kapisi sağlıyan insanlar..
ve kullanilan zavalli insanciklar vardir!!
Günümüzde bile 'büyücü, sihirbaz, medyum' gibi isimlerle kendilerine yer edinmeye çalışanlar da insanların bu zaaflarından yararlanarak çıkar sağlamaya çalışıyorlar..
biz ne zaman uyanacagiz Kardesim...

Gelin kendi hakikatımızı ,kendi alemimizi bilenlerden. Kendi hakikatımızı sevenlerden olalım...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
EY CİN VE İNSAN TOPLULUĞU GÖKLERİN VE YERİN ÇEVRESİNDEN AŞIP GEÇMEYE GÜCÜNÜZ YETERSE GEÇİP GİDİN AMA MÜRŞİDİNİZ HZ.ALLAH OLMADAN GEÇEMEZSİNİZ...

RevoLts

Kurallara Uymadı
Üyemiz
Çok teşekkür ediyorum yazdıklarınız için. İyi bir moral oldu. Filmlerde gösterilenler işte direk çıkıyor ve çarpıyor kıt kıt kırıyor öldürüyor vs. insanları korkutmak amaçlı yapılmış efeklerle birlikte daha çok ürkütüyorlar. Araştırılması gereken bir mevzu, insanları daha fazla yanlış bilgi vermemek gerek. Yorumlarınız için tekrar teşekkür ederim. Başka açıklayıcı bilgileriniz varsa paylaşmaktan çekinmeyin. Başka insanların da başına gelmiş olabilir bu tip olaylar, yararlı olur :)) ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN CÜMLETEN

RevoLts

Kurallara Uymadı
Üyemiz
Tekrar Selamun Aleyküm. Berat kandiliniz mübarek olsun.

Belki çocukça gelebilecek ama anlatıyorum yorumlarınızı bekliyorum;
Yasin okudum. Nas-Felak hariç hemen hemen bütün duaları okudum. Malum kandil gecesi... Sigara aldım mutfağa geçtim. Oturdum bacak bacak üstünde... Düşüncelere daldım. Telefondan kısık sesle müzik açtım. Müziği kapattım kaparken 02:02 saat aynı numarada. Son zamanlarda günde 5-6 kez ras geliyorum aynı saat olmasına... 14:14, 15:15, 16:16 vs. böyle denk geliyorum. Neyse, mutfakta oturuyorum. Müziği telefondan kapatırken saat yine dikkatimi çekti 02:02 gösteriyordu. "yeter artık" dedim. Aradan 30sn geçti geçmedi önümdeki kül tablası 'çat' diye ortadan ikiye ayrıldı??? Cam kırılır ufak taneler büyük taneler saçılır ya onun gibi de değil, direk ortadan ikiye ayrıldı. Evdekiler nazar var dediler. Bir de sizin yorumlarınızı alayım diye anlattım. Gerçek bu rüya değil, rüya konumuzla alakası var mıdır? Yorumlarınızı bekliyorum...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleyküm selam Sizin de Berat kandiliniz mübarek olsun.
"Yasin okudum. Nas-Felak hariç hemen hemen bütün duaları okudum" neden felak, nas, ayetel kursiyi okumadiginizi sorabilir miyim?

'mutfağa geçtim. Oturdum bacak bacak üstünde... Düşüncelere daldım "

Mutfakda , odada ceryanda ,elektrik akımında kalmayin!!bacak bacak üstüne koyup ... Düşüncelere DALMAYIN!!!
Kendinize Gelin..Korku ve vesveselerinizin kurbani olmayin!!
gece oturup gunduz uyumayin!!bilmediğiniz seylerin ardına düşmeyin ..
Yoksa Bilinmiyenler pesinizi birakmayinca O Girdap,ve elektrik akimindan cikmak cook zor olur!!
Gelin kendi hakikatımızı ,kendi alemimizi bilenlerden. Kendi hakikatımızı
sevenlerden olalım...

Derdi kimden aldıysan,mutlak derman ondadır çünki, önemsediğin kadar büyük,önemsenediğin kadar küçüktür dert dediğin...
ama ben hep dert ile derman arasinda hep iki dünya arasinda kaldim...

"İnsanın önünde ve arkasında kendisini ALLAH'ın emrinden koruyan takipçiler ( melekler ) vardır.
Hiçbir toplum KENDİ NEFİSLERİNDE OLANI DEĞİŞTİRMEDİKÇE ALLAH ONLARIN DURUMUNU DEĞİŞTİRMEZ."
Rad suresi 11 ayet.

RevoLts

Kurallara Uymadı
Üyemiz
Yorumunuz için sağolun. Ayetel Kürsiyi okudum. Nas ve Felak yatmadan önce okuyacaktım. Olay olduktan sonra onu da okudum. Anormal birşey yapmıyorum ki :D Son zamanlarda böyle vakalar olunca insan ister istemez kafaya takıveriyor..

numan58

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
ruyamda arkadasa cin musallat oluyordu

Selamun Aleykum. ben hemen hemen hergun 3 4 ruya gorup uyaniyorum, cogu sacma oldugu icin sizleri rahatsiz etmek istemiyorum ama bu ruyada baya bir korktum sizlerle paylasmak istedim. Ruyama geciyorum. Simdi arkadaslarimla ayni odada kaliyoruz 5 erkek 1 kiz hepimiz odadayiz kiz arkadasim geliyor ve bize bana cinler musallat oldu (baska bir 3 harfli diye bisey dedi ama o aklimda yok) diyor. Bende 3 ihlas 1 fatiha 1 de nas oku diyorumi birsey olmaz korkma diyorum. Sonra x arkadasim ise oyle olmaz diyor ve muska getiriyor. 1 tane kizin boynuna 1 tane yatagin altina (ayaginin altina). 1 tanede camin onune koyuyor. Kiz camin onunde uyuyor bu arada. Ben olmaz boyle birsey sacmaliyosunuz diyorum ve tanimadigim biriside evet siz 3 harflileri ne saniyosunuz diyor. Herkes susup uyuyoruz. Son saat alarmi caldi sabah namazina kalktim kalbim cok hizli atiyordu sesi yuksek sekilde duyuluyodu. Sonra bende nas, felak ve ayetel kursi okudum, cunku baya korktum. İnsallah anlatabilmisimdir, uzun oldu kusura bakmayin. Bu arada 3 harflilerle hic ugrasmam aklima bile getirmem bir anda ruyada boyle gormem beni kotu etkiledi. Sizce tabiri nedir acaba?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hayirdir insallah..
Çevrenizde batil,hurafeler ile uğraşan insanlardan uzak durun!!Vesveseli, TAKINTISI olan negatif enerjili insanlarin,üzerinizde olumsuz etkiler yapabilecegine yorumlanir...

Siz kendi isinize, sevdiklerinize hulya ,umut ,egitiminize bakin!!bilinmeyenin,bilmediğiniz seylerin ardına düşmeyin !!

Kendim 10 seneden fazla insan,ruh, Fizik, metaFizik, cinler, vesvese, epilepsi,sara, Cinler tarafından çarpılan insanın,beynindeki enerji akımı ile Bati da buna Sizofreni dedikleri ..
Ruh ve Sinir Hastalıkları ile ilgili arastirmalar yapmaktayim..
Kuzey amerika da psikiyatrik Duygu ve davranış bozukluğu gösteren çocuklar ile de çalışmaktayım...
yani burada tecrube,bilgi ve kendi sahit oldugum olaylara binaen yazmaktayim..Cinler alemini islami, bilimsel ve psikoloji olarak bilirim Hamd olsun!!

Olaylara fazla kafanizi TAKMAYIN!!cok fazla hasssas,kuruntulu olmayin!! Yoksa onlar Size vesvese, KORKU ve psikolojik rahatsizliklar gostererek TAKILABILIRLER..
Onlarin alemi onlara aittir!!ayni insanlar, Hayvanlar Alemi oldugu gibi tamamen Farkli alemlerin canlilariyiz..
bu tip olaylari fazla kafaniza TAKARSANIZ..onlara KAPI aralarsiniz..bir KAPI aralandi mi oradan artik herkes,her sey ,farkli Forumlarda da girebilir!!Sonunda kaybeden Siz olursunuz...

Cinlerin metafizik alemden şehadet yani görünen, fiziki aleme geçişinde çeşitli sebepler vardır.
Ya bizim alemimizde manyetik bir hadise vuku bulur, ya iki alem arasında bir menfez, koridor meydana gelir ya da medyum özelliğine sahip bir kişi,
bilerek veya bilmeyerek bünyesi gereği buna vesile olur.
Yoksa hiçbir cin kendi aleminin hudutları dışına kendi iradesiyle çıkamaz.
Aynı dünyada olmamıza rağmen boyut farklılığı bir hakikattir. Cinler, canları istediği zaman metafizik alemden, fizik aleme geçemezler.

Korku ve Vesvese hislerinizi harekete geçirecek herşeyden uzak durun, akşamları yatmadan banyo yapın ve dua edin.
Yatsi namazini kilmadan Sakin uyumayin..ve abdestli Ayetel kursi ,Nas - Felak sureleri okuyarak uyumaya ozen gosterin...
Bunlar bedeninizdeki enerji kalkanlarını harekete geçirir ve bedensizleri uzaklaştırır...

insan çok üzüldüğü, sevindiği, yorulduğu ve ani şoklar yaşadığı zaman çarpılabilir.
Allah belli dengeler üzerine yaratmış insanı.. İnsanın dengeleri bozulduğu zaman vücuda girişleri çok kolay olur. Aynı sigara dumanı gibi vücuda girmeleri kolaylaşır.
yani insanoglu ne asiri sevinci nede asiri uzuntuyu kaldiramiyor trauma ya giriyor ve beyindeki denge bozuluyor..

Gelin kendi hakikatımızı ,kendi alemimizi bilenlerden. Kendi hakikatımızı,sevenlerden olalım...
yaşiniz cok hassas bir dönem de oldugunu unutmayin..
Hayatta olumlu ve Sevgi, umut ile bakin!!Birakin cinleri, metafizik alemini vs...yoksa O alem Sizi birakmaz!!!

ALLAH'ım İnsanların Ve Cinlerin Şerrinden Sana Sığınırım !!!

numan58

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
tesekkurler. zaten yukardada belirttim ugrasmam oyle seylerle uzak dururum konusu acilirsa kapattiririm.ben gunde 3 4 ruya gorup uyaniyorum dogru duzgun uyyamiyorum acaba bi ilgisi var mi.ama ruyalarimda hep sevdigim kizi goruyorum.

numan58

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun Aleyküm. 2.rüyamı gördüm yine sabah namazına kalkarken gördüm. hemen anlatıma geçiyorum. okulda sınıftayım elimde cep telefonu var öğretmen beni yanına çağırıp telefonu istiyor tam vericekken telefonda şekilsiz bir bebek cin beliriyor gözleri çok beyaz gözünün yanındaki damarlar ortaya cıkmış şekilde hemen telefonu kapatmaya calısıyorum olmuyor öğretmene veriyorum öğretmende şekil değiştiriyor gözü simsiyah şekilsiz bişey oluyor bana doğru atılıyorduki telefonun alarmı çaldı uyandım.hemen felak,nas ve ayetel kürsi okudum.Önceki rüyamdan sonra 1 hafta sonra Namaz kılamamaya başladım yani boşladım.tamamen boşladıktan sonrada bu rüyayı gördüm.Bu arada dediğim gibi ben cin alemiyle uğraşmam.kendi alemime bakan birisiyim. rüya yorumunuzu bekliyorum şimdiden teşekkürler

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleyküm selam Siz rüya degil kabus görmüşsünüz!!
Hayirdir insallah
Kabuslar ;Her ne kadar canımızı sıksalar da uyarıcı niteliktedir. İçimize attığımız ve hemen çözüm bekleyen bazı problemlerin varlığına veya manevi zayiflik ve manevi boşluğa dikkati çekerler..
iman pamuk ipliğine bağlıdır ve her an kopabilir.Bu yüzden beslemeliyiz kalbimizi, bütün duyu organlarımızda oluşanlara,izin verdiklerimize dikkat etmeliyiz.
manevi boşlukta olan insanla şeytan uğraşır Ona Kapi aralar ve bu tip kabuslar görürüz..

"elimde cep telefonu var öğretmen beni yanına çağırıp telefonu istiyor tam vericekken telefonda şekilsiz bir bebek cin beliriyor "

Gördüğünüz rüya hayatınızda bazı dengesizlik ve düzensizlikler olduğunu ifade etmektedir.
gençlerin ellerinde artık tesbih değil cep telefonu olduğunu fark ettiniz mi..
eskiden sinirlenince la havle vela kuvvete cekerdik şimdi ise
teks cekip dedikodu yapiyoruz...Allah Sonumuzu Hayr etsin amin..

Bu tip kabus gören kişiler, kendi cahillikleri sebebiyle yaşadıkları,gördüklerinden kurtulmak için deva ve dermani sadece kendilerinde arasınlar..!
KENDİLERİNE GELİP TÖVBE ETMEDİKÇE!! İMANA SARILMADIKÇA ;MADDİ VE MANEVİ BÜTÜN HAYATLARI büyük tehlikede ve hüsrandadır..!

numan58

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
çok haklısınız düzensizği açıklıyım şimdiki gençliğin sonunu hiç hayırlı görmüyorum ben kendimi o çevreden uzaklaştırsamda her zaman karşıma çıkacağı aşikar kimsede Allah korkusu kalmamış herkezden uzak dursam mı durmasam mı diye düşünüyorum çünkü arkadaş çevremdeki herkez beni kötülüğe çekmeye çalışıyor ama ben buna izin vermiyorum ama bu ne kadar sürer bilmiyorum

Üst Alt