• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada cinlerin musallat olması

kimsesiz

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada cinlerin musallat olması, rüyada cinler tarafından korkutulmak.
Selamünaleyküm, son zamanlarda rüyalarimda hep cinleri görüyorum bana musallat olup korkutuyor boguyorlar misal.. rüyamin birinde sıkıntıyla kalbim sıkısarak geleceklerini hep biliyorum, korkuyor ve kaciyorum. Uykumdan arkadasim uyandirip yine geldi diyip tam arkamda yapisik sekilde benimle uyudugunu görüyorum cinin. Sonraki rüyamda cine soruyorum, neden musallat oluyorsun, korkutuyorsun beni diyorum ve cevap olarak.. O Allah ile senin aranda diyor bana. Buna benzer rüyalar, cevaplar aliyorum ve rüyanin etkisi benden 3 ile 5 gün arasi gitmiyor, korku icinde kaliyorum.

Bugünkü rüyam cok kötüydü öncelikle şunu söylemek istiyorum her rüyamda gelip korkutacaklarini bildigimde veya geldiklerinde avazimin ciktigi kadar Allah diye bagirip Dua etmeye calisiyorum ama sesim cikmiyor, agliyorum bugün yine ayni ve daha kötüydü rüyam. 3 cin oldugunu biliyorum, söylediler 3 kisiyiz dediler bana. Cigliklarla bagırarak dualar edip Allah demeye calisiyor yine diyemiyor ve evimin lağam gibi pis oldugunu görüyorum, arkadasimin o an bana dua etmesini istiyorum, tabiki cok zorlanarak söylüyorum ve dua ediyor.. Ben diyorum ki yetmiyor herkesi cagir herkes etsin diyor, kendim de hala Allah demeye gayret gösteriyorum ve olmuyor. Uyandiktan sonra cok kötüydüm, titriyordum ve bugünüm her an gelip gercek hayat da gözükecek korkusuyla gecti, korkularim, titremelerim, aglamarim basladi iyi hissetmiyorum kendimi. Annem bunu duyunca türkiyede medyumluk yapan birisini aradi ve iki muska oldugunu söyledi bunun üstüne ona sordum ki.. Musallatim var mi dedim, o evet var dedi. Ben ise kac tane oldugunu bildigimi ve onun bana o sayiyi söylemesini istedim ve o 3 diyince korkularim daha cok artti. Fakat istedigi ücreti duyunca ona olan inancim yine azaldi.
Belki siz beni aydinlatabilir, güzel cevaplar verebilirsiniz.
Cevaplariniz icin simdiden yürekten Tessekürler ediyorum.
Saygilarimla
Almanyadan. Kimsesiz.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve aleykümselam Kimsesiz kardeşim..
Kimsesiz hiç kimse yok,her kesin var kimsesi
Kimsesiz kaldım,yetiş ey kimsesizlerin Sahibi ..

Bu Cinlerin musallat olması Sizin,iç dünyanız,psikolojik, ruhsal ve stress seviyesi ile ilgili,stress, deprasyon yaşam kaygılarını, geçmişte yaşadığınız bir travmanın izlerini altında ezilen duygular ile karabasan yaşıyorsunuz...

Kabuslar ;Her ne kadar canımızı sıksalar da uyarıcı niteliktedir. İçimize attığımız ve hemen çözüm bekleyen bazı problemlerin varlığına veya manevi zayiflik ve manevi boşluğa dikkati çekerler..iman pamuk ipliğine bağlıdır ve her an kopabilir.Bu yüzden beslemeliyiz kalbimizi, bütün duyu organlarımızda oluşanlara,izin verdiklerimize dikkat etmeliyiz.

Cinler,İnsanların manevi ,duygusal olarak hassaslaştığı, sıkıntılı olduğu dönemlerde, ekseriyetle kalplerine ve beyinlerine hükmederek bilhassa vesvese yolu ile sıkıntı verirler, yanlış yollara sevk etmek için yönlendirirler.
İnsanları, imanlarından uzak tutabilmek için ellerinden ne geliyorsa yaparlar. Kimi insana vesvese ile, kimisine görünmek sureti ile kendilerini hissettirirler.

Peygamber Efendimiz bir hadis-i şerifinde şöyle buyurmuştur: "Cinlerin ve insanların nazarından Allaha sığınırım." Cinler ekseriyette rahatsız ettiği insanların gözlerine bir takım hayali görüntüler verirler.

manevi boşlukta olan insanla şeytan ve cinler vesvese, evham ile uğraşır Ona Kapi aralar ve bu tip kabuslar görürüz..Cinler ve şeytanlar, insanların günahlarıyla açtıkları menfezlerden girer ve insanı çepeçevre kuşatabilirler..Bu menfezler kapanmalıdır ki, onlar içeri giremesinler ve insan da, onların şerrinden korunmuş olsun ..

Ehl-i keşfin müşahedesiyle cin ve şeytanların mü’minlere musallat olmaları, daha ziyade onların bazı manevi yönlerden açık ve zayıf olmalarından kaynaklanmaktadır Bu da; cünüplük, hayız, nifas halleri, abdestsizlik, su-i edep içinde gafilâne davranışlar sergileme gibi durumlardır ki, ruh bozuklukları ve fizyolojik olmayan cinnetler, ekseriyetle böyle boşlukların ardından insana ârız olurlar ..

Evet, eğer sen bir kale gibi isen, bu kalenin kapıları açık olursa ezeli düşmanın elbette o kapılardan girecek ve senin vücud kaleni teslim almaya çalışacaktır Eğer böyle bir akibete düşmek, ma’ruz kalmak istemiyorsan, mutlaka günahlardan kaçınmalı, dikkatli bir hayat yaşamalı ve kalenin içten fethedileceğini de asla unutmamalısın

Sabah uyanıldığında rüyadan dolayı çok mutlu olunduğu duygusu çok ifade edilmezken korkutan bunaltan rüyalar daha net hatırlanır.
Hatta bu derece ürkütücü rüyalar daha çok yorumlanmaya çalışılır. Bir şeylerin işareti olabileceğine inanılır.
Rüya tabirlerinde de bir felaket haberi ifadesi varsa yeni korkular ve beklentiler başlar.
Bazen öyle bir kısır döngü olur ki böyle sıkıntılı bekleyişlerle içeriği değişerek başka kötü rüyalar görülür.
Hatta hocalara ,medyumlara danışılır birkaç muskayla bu sorun çözülmeye çalışılır.

Sabah daha uyanır uyanmaz telefonda rüyasını birilerine yorumlatarak rahatlamaya çalışılır. Bu da o kişinin kaygısının ne derece yüksek olduğuna işaret eder.
Oysa bunlar depresyonun habercisi ve bu rüyalar da onların bir parçasıdır.

Bunlar gaipten gelen bir haber değildir aslında. Beyinde meydana gelen biyolojik ,ruhsal, duygusal değişimlerin göstergesidir.

Her seferinde aynı rüyadan kan ter içinde uyanmak sizi canınızdan bezdirebilir. Bazen rüyanızda bağırsanız bile sesinizin çıkmadığını görürsünüz.

Kaygı çok yüksekse ve kişinin korkuları varsa zamanla panik atağa çevirebilir.
Karabasan sırasında çoğunlukla uykudan uyandığınızı sanırsınız. Ancak aslında uyku hali devam eder.Beyin uyandığını düşünür ama vücüt hala uyku halindedir. Bu arada bir çeşit halusunasyon görürsünüz. Herkes de ayrı bir senaryo söz konusudur.

Uyandığınız yada uyandığınızı sandığınız halde yataktan kalkamamanız, bir güç tarafından hareketlerinizin engellenmesi, kıpırdayamamanız yada konuşamamanız, bağırmaya çalıştığınız halde sesinizin tüm çabalamalarınıza rağmen çıkmaması, bu sure zarfında çeşitli sesler ve halusunasyonlar görmeniz karabasan’ın belirtileridir.

Karabasanların sebebi bilinmemektedir fakat stres, gerginlik ve çatışmayla alakalıdır.
açıklamaya göre siz içinde bulunduğunuz durumu kendiniz değerlendirip, size bu rüyayı görmenize sebep olan etkeni tespit edip ona göre davranmalısınız...

Rüyayı gören kişinin, eğer ,ruhsal sağlığını kaybetmek istemiyorsa kendisi ile daha az çatışması ve daha az üzülmesi,endişelenmesi, pozitif olmali, gerektiğine rivayet eder.yataktaki yatış şeklinize dikkat edin.. sırt üstü yatmayin...
Rüyanız gerçek yaşamınızda kimi konularda yetersizlik ve savunmasızlık duygusu yaşadığınızı ifade etmektedir.

Korku ,negativ, cinsellik dolu düşüncelerini dağıtman lazım! Ayrıca abdestli yatmak, besmele, la havle vela kuvvete çekmek, mümkünse Kuran okuyup öyle yatmak, yoksa Ayet-el Kürsi, felak, nas, ihlas surelerini okuyup yatmak faydalı olacaktır. ..

Allahım! Değiştirebileceğim şeyleri değiştirmek için bana cesaret, Değiştiremeyeceğim şeyleri kabul etmem için sabır,Her ikisini birbirinden ayırt etmek için akıl,fikir,idrak ver..
selametle..

rüyada cinler tarafindan rahatsiz edildigimi görmek

Üst Alt