• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada çocuk mezarı görmek

zuhreege

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada mezar yeri aramak, rüyada çocuk mezarı görmek rüya tabiri açıklaması. Merhaba tuhaf bir rüya gördüm rahmetli babam icin bir Kuran okuttum dün. Çok fazla bilinç altı yapan bir insanım, etkilendiğim herseyi rüyamda görürüm. Rüyama gelince, bir ceset varmış ve gizlice gömmek istiyormuşuz, mezar yeri arıyoruz gece karanlık bir çocuk mezarı görüyorum, cok üzülüyorum. Duvar dibinde başka bir mezar var ordada bir çocuk mezarı varmış, toprağın altinda çocuk kıyafetleriyle oturuyor, bir ışık topu sanki onu aydinlatiyor ama çocuk bana küskün gibi arada bakıp kafasını çeviriyor, oturmuş şekilde duruyor. Etrafta 3 yada 4 tane mezarlık var fazla değil. Sonra gorumcemin oğlunu görüyorum, toprakta yatıyor dizlerini kendine çekmiş kafası dışarda gibi, kısmen üzerinde toprak var, çok fazla bir anlam getiremedim. Evliyim iki çocuğum var, bu rüyanın bir anlamı varsa cevap verirseniz çok sevinirim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba rüyaniz Hayr olsun
Rüyada mezar görmek;
insanın iç dünyası, manevi hayatıyla ilgili mesajlar verir, kişinin işlediği günahlar ve yaptığı hatalar yüzünden vicdan muhasebesi içinde olduğunu işaret eder.
gerçek yaşamınızda sizi oldukça rahatsız eden bir sorunun çözümü için gerekli bilginin aslında sizde olduğunu, boşu boşuna başka yerlerde arama yaparak vakit geçirmemek gerektiğini, içinizde bu bilgi ve gücün farkında olarak ona göre davranmak, hem bu dünya için yapılması gerekenleri zamanında yapıp hemde ahiret için hazırlıklı olmak gerektiğine yorumlanır.

Rüyada mezar görmenin tasavufi yorumu ise; aslında yaşamın maddi ve manevi yönleri arasında denge kurmak arayışını temsil etmesidir.

Allah cc.kabul etsin!! Babanıza,ve bizlere gani gani rahmet eylesin, geride kalanlara sabır versin.
kim bilir belkide bizim, onlardan, duya daha çok ihtiyacımız var.......
Etrafımızdaki herkesin sesini susturabiliriz!! ama iç dünyamızın sesini yani vicdanımızın sesini susturamayiz..
Herkesten gizleyebilirsiz ama Allah'tan (cc) asla..!

Rüyada çocuk mezarı görmek;
gerçek yaşamınızda umutlarınızı yitirmenize, başladığınıza...
Ve Allah'ın izniyle içinizdeki inançli çocuğun ölmesine izin vermeyin..

Bende hayatımı hep sıradan,monoton bulur,hiç zevk almazdım.Sıkılır dururdum.Gün oldu;Rabbim namaza başlamayı bana nasip etti.O gün hayatım değişti büyük bir huzur ve mutluluk içimi kapladı.Hayatıma mana bir renk geldi.Hayat aynı hayattı,hayatım daki herşey şimdide mevcut fakat şükürsüz olan sahip olduklarımı değerlendirmeyi bilmeyen benmişim oysaki!Şimdi ise olan olumsuzlukları dahi görmüyorum duymuyorum.Bunlara mı üzülmüşüm,kaygılanmışım diyorum o olumsuzluklara ayırdığım vakitlerime üzülüyorum.Hiç bir şeyin üzerinde durmaya hakikaten değmiyor..Rabbine yönelenler için cenab_ı hak sonsuz kapılar açıyor bence.Önce huzur ve mutluluğu nasip ediyor.RABBİM ŞÜKRÜNÜ BİLENLERDEN EYLESİN BİZİ İNŞAALLAH.ALLAH'A EMANET OLUN
..
acilangul1

Üst Alt