• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada cübbe görmek

cavcav

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
SelamünAleyküm GönülSızım

Kurban bayramından 2,3 gün önce rüyamda normalde yurtdışında size yakın bir ülkede yaşan hocamın benim evimde olduğunu görüyorum , derken bakıyorum dolapta cübbesini çıkarmış asılı olarak duruyordu. Kahverengi renkte namaz kıldırırken giyilen cübbelerdendi. Bir şey sorcak oluyorum nasılsa burda daha sonra sorarım diye içimden geçiriyorum. Hayır olur inş.

Selamlar teşekkürler

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Gönül Dostum..Kurban bayramıniz mubarek olsun..
ohhh kara gözüm hacı cavcav hoş geldin .
Söyle bakim bana bayram günü neden boş geldin. Ah hacıvatım ben sana hiç boş gelirmiyim..
heybemde dolu bir çuval iman istersen sende içine gir bir güzel nurlan...
Kalbi ile iman eyleyenlerden olmamiz duasi ile...

Hayirdir insallah..
"rüyamda normalde yurtdışında size yakın bir ülkede yaşan hocamın benim evimde olduğunu görüyorum "
gerçek yaşamınızda bilinç altınızdaki maddi yada manevi destek arayışınızı simgelerken bunu elde edeceğinizi göstermektedir...

Maddi ve manevi zenginlige..ayrica,gurbet,hasretlik ve ozleme de delalettir..
ama unutmayin ki her rahmet zahmet ile gelir her nimet ise kulfetti ile gelir..
"Rahmet (رحمت) ile zahmet (زحمت) arasında bir nokta farkı vardır; Allah dilerse zahmetteki noktayı kaldırıverir..
siz yeterki dert ve sıkıntılarinızi sadece Allah`a soyleyin..
ne olursa olsun isyan etmeyin unutmayin burasi imtihan Dünyasi..
RABBİM HAKIMIZDA HERŞEYİN HAYIRLISINI VERSİN İNŞALLAH

"Kahverengi cübbe "dini ,manevi,iç huzura isarettir..
Suizanda isabet etmektense, hüsnüzanda yanılmayı tercih edin...
Hayirli günler..

cavcav

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Sizlerede hayırlı bayramlar dilerim. Boş gelirmiyim yolunuz düşerse bir sürü şeker, çikolata, kahve ve tatlı ikram edebilirim. Zira Hepsini ben yersem gıda zehirlenmesi geçirmem olası. Teşekkür ederim.

cavcav

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Mahsuru yoksa rüyam ile bu satırları size hissettiren şey arasındaki bağı izah edebilirmisiniz. Teşekkürler

Suizanda isabet etmektense, hüsnüzanda yanılmayı tercih edin...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
est. hacı cavcav ..
"Bir şey sorcak oluyorum nasılsa burda daha sonra sorarım diye içimden geçiriyorum "

Bu satirlarinizi okudugumda..
size bir SIR vereyim mi? Rüyalari ilk okudugumda Kalbimden Aklıma Düşenleri yazmak isterdim ama olmaz ki kacinci asirdayiz..
internet var google amca var her kes her yerde bir fikirler, yorumlar yapmakta..

Eyy muhacir Sen kim oluyorsun da Kalbinden Aklına Düşenleri yazma curettini gösteriyorsun diyor icimden bir ses!!
ama Benim meslegim, hizmettim hayattim insanlar ile ruh, psikoloji ve duygulari ile calismakta, yaşamakta, geciyor!!
elimden kac tane koruyuculugunu yaptigim insan,cocuk gecti.. her biri bir alem gibi okunmaya deger Allah-in en guzel mucizeleri, kainattin kitabi, idi...
yazana degil yazdirana bak!!! Aklından kalbine Düşürene bak!!
Kelamdan manaya Kalbinden Aklına Düşene bak...

https://www.islamiforumlar.net/gonu...kuyorsunuz-yoksa-mana-yi-mi-anliyorsunuz.html

K

kayitsiz uye

Kayıtsız
Misafir
Ruyamda kocamin benim icin agladini gordum, onun gozyaslarini elimle siliyordum. Sonra bir dag gordum adi ne diye sordum bana issiz bir dag oldugunu soylediler. Kalabalik vardi esime dedim vurulmusuz bak daha mermiler vucudumuzda dedim. Sonra bir kadin geldi kocamin vucudundakileri cikartiyordu, ben de bir sprey alalim canin acir uyussun dedim. Sonra bayan vucuda mermi olan bolgeyi kesiyor esim de mermiyi aliyordu. Bayan dedi ki; benim adimda Tülay. Ben bu isimleri cok severim dedim. Sonra kalabaliktan gectim o danin kapisinda iki tane beyaz kiyafetli sanki cubbe gibiydi giymisler o danin kapisinin icinde dua ediyordu. Ben de bir yazma aldim bana da dua edin dedim, kalabalik zaten sana ediyorlar dediler, arabaya binip hic konusmadan gittiler. Yanlizca iki hoca kocamin yanina gidip ona da dua ediyorlardi. Bana baska ona baska cubbeli hocalar dua ediyorlardi. Bembeyaz degildi kirik beyaz kafalarinda takkeleri vardi sari altin sarisi renkte ipleri de vardi.

Üst Alt