• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada çukurun batağın içine düşmek

gülen yüz

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleykum hocam. Benim durumumu biliyorsunuz. 7 ay önce evlilik vaadiyle kandırılıp ortada bırakılmıştım. Kanacak kadarda saftım tabi benimde suçum var. Hocam içiim daralıyor bir türlü feraha eremedim sürekli ağlıyorum. Neyse anneme anlattım bu durumu bir dünya laf yedim hala da yiyorum çok üzüldü annem. Ona söyle dedi okulu bitince düğün yapalım size. söyledim bende beni ortada bırakma falan filan annem okul bitince evlenin diyor dedi. Hocam çok afedersiniz ama bana ağzını bozdu, küfür etti, Allah yazdıysa bozsun dedi yani evlenmiyor. sevgilisİyle evlenecekmiş. Çok ağladım o gece zaten hep ağlıyorum ya neyse işte. Annem o gece rüyasında hep benimle uğraşmış. çukurun batağın içine düşmüşüm kurtar beni anne die ağlıyomuşum hocam inşallah yorumlarsınız. hayırlı günler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun
Rüyada çukur görmek,çukurun batağın içine düşmek iyi değildir..şu an içinde bulunduğunuz ruh halinizi yansitiyor..
Stress, deprasyon ve yorgun olmaniza yorumlanir.
hz Yusuf as gibi bu kuyu ve çukurdan sadece Sabir ile çikabilirsiniz..eğer bir şey olmuyorsa zorlamayın bence, olduğu kadarıyla bırakın vardır elbet
bir sebebi Hikmetti..ya daha iyisi olacağı için ya da gerçekten de olmaması gerektiği için olmuyordur.. Hayırlısı, her şeyin hayırlısı.
Rüyasında bir çukura düştüğünü ve çıkamadığını görmek, işlerinin bozulacağına; çukurdan çıktığını görmek, bozulan işlerinin düzeleceğine alamettir..

"Ben günah işledim! Artık ezildim; samimiyetsiz tevbelerden bezdim. Yalancılıktan tiksindim.
Bu Günah Çukurundan kurtulmak istiyorum, lakin çıkış yolunu bir türlü bulamıyorum!!takatsizim, halsizim, bitkinim. Muhtacım, çaresizim, ümitsizim.

nefsim esfel-i safilin çukuruna düşmüş, çıkamıyorum. Belki çıkış çok kolay ama ben bu zayif imanim ile beceremiyorum.
Ya da üstünü başını toza çamura bulaştırmış ,beden elbisesini kirletmiş çocuk misali; anası işlediği haltları duyunca "Bunu Senden beklemezdim!’ şaşkınlığı,vardır.
İzzetim vardı; günahlarım sebebiyle onu kaybettim. Şimdi bir çıkış yolu arıyorum;amaa çıkış yolunu bir türlü bulamıyorum...

Ey günah işlemek suretiyle öz nefislerine zulmetmiş kullarına Benim Kullarım diye hitap eden Benim Rabbim! Günahlarımın hacalet ve ağırlığına rağmen tekrar kapına yanaşmak istiyorum. Senin sevgin olmadan, bana kızmadığından emin olmadan yaşayamam. Günahlarımın yükü ağırdır, kadıramıyorum; lakin senin hoşnutsuzluğun daha ağırdır, onu hiç kaldıramam.

Ya Rabbi! Bir mahcup derbeder olarak rahmetini bekliyorum.İşlediklerimden dolayı özür diliyorum. Ne olur tut beni!İçine düştüğüm bu çukurun batağından kurtar beni !Ben bitap düşmüşüm ne olur Sen affederek ayağa kaldır beni!amin.."

gülen yüz

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
selamun aleykum hocam. Allah razı olsun durumumu aynen anlattınız. ben çok üzülüyorum bu duruma. bana söz verip güven verip yarı yolda bırakan. çok mutlu ağlayan üzülen benim kaç kere yalvardım namussum için ama bana hakaret ediyor, oralı bile olmuyor. bana yaptığı bu şey yanına mı kaldı hocam. Allahım affetimi onu bana bunca zarar vermişken o hep mutlu mu olacak.

Üst Alt