Rüyada Cumhurbaşkanını görmek
Selam'ün Aleyküm Muhterem Hocam, nasılsınız? Sizi özledik

Hocam izin verirseniz, geçen hafta üç gün üst üste gördüğüm rüyaları ve daha sonraki rüyalarımı arz etmek istiyorum. Yalnız ondan önce, yorumlarınızı daha isabetli yapabilmeniz için, bugünlerde yaşadığım gelişmeler hakkında bilgi vermek istiyorum:
Bugünlerde, eşimin ailesi ile oldukça fazla sorun yaşadım. Beni yıllardır çok üzdüler ve artık dayanamayıp ben de onlara gereken şeyleri söyledim. Ayrıca iş hayatında, uzun süredir sıkıntılı bir süreç geçiriyordum. Maddi olarak da ailece zorlanmaya başlamıştık. Bu aralar, iş hayatında önemli gelişmeler olmasını bekliyorum.
Rüyalarıma gelince, şöyle ki:
Birinci rüyam: Birinci gün sahurdan sonra seher vaktinde rüyamda, Cumhurbaşkanını gördüm. Başbaşa ayakta benimle hoş sohbet ediyordu ve gülümsüyordu. Daha sonra cumhurbaşkanımız bana sıkıca sarıldı. O kadar sıkı sarıldı ki yanak yanağa olduk. Bu vaziyette iken, beni tutup kendi etrafında bir kaç defa çevirdi. Bu çevrime sırasında benim ayaklarım yerden kesildi ve havalandı. Ben de o da çok mutluyduk.
İkinci rüyam: Ertesi gün yine sahurdan sonra seher vaktinde yine rüyamda, Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ı gördüm. Oturuyorduk, diz dizeydik ve mutluyduk. Benimle güzel güzel sohbet etti. Ona kendisini sevdiğimi söylerken, son günlerde yaşanan gelişmelerden dolayı "keşke böyle olmasa idi" dedim. Sonra, onun yakın koruması olarak silahımı çıkarıp onu koruyarak arabasına kadar götürdüm.
Üçüncü rüyam: Hemen ertesi gün aynı şekilde sahurdan sonra seher vaktinde rüyamda, büyük bir ahşap cami gördüm. Caminin alt katında, cemaat için mescit vardı. Caminin üst katında ise, benim kendi evim vardı. Yapının tamamı ahşaptı. Babam, annem ve kardeşimle beraber bu camide namaz kıldım.
Dördüncü rüyam: Bu rüyadan bir iki gün sonra, daha önce müdürümün zoru ile istemeden ayrıldığım eski daireme gittiğimi, orada kapıdan içeri girip gezindiğimi gördüm. Gerçek hayatta da, bu daireme tekrar dönebilme ihtimalim doğmuştu.
Beşinci rüyam: Bu rüyadan bir kaç gün sonra, yine sahurdan sonra seher vakti rüyamda, şehit olduğumu ve cennette uçarcasına gezdiğimi gördüm. Uyandığımda çok mutlu ve huzurluydum.
Birbiri ile bağlantılı olabileceğini düşündüğüm bu beş rüyamı yorumlamanızı istirham ederim Muhterem Hocam.
Saygılarımla.