• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada dağ evi görmek

[kadesign]

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
selamunaleyküm, rüyamda bir dağ evi gibi bir yerdeydik, ailem yanımdaydı. ev 2 veya üç katlı ( bu yabancı filmlerde gördüğümüz müstakil evler gibi. en iyi böyle tasvir edebilirim. ) evdeydik ve babamlar arabayla bir yere gittiler. ben ve kuzenin kaldık ( teyzemin ortanca kızı ) sonra aramızda biraz etkilenme oldu ( duygusal ) ve babamlar geldi. biz bununla yakındık samimiydik ve kendisinin de sevgilisi var. o benim için sevgilisini boşverip benimle çıkmaya başladı. daha sonra kendimi kardeşim ve 5-6 arkadaşı ile o evin bulundugu dagın bir yamacında buldum. top oynuyorduk. kardeşim benden 8 yas küçük ve arkadaşları da çok iyi idi. sonra bizim sayımızda ama neredeyse benim yaslarımda bir grup geldi. onlarında elinde top vardı ve oynamak istiyorlardı. rüya bu şekilde bitti.

[kadesign]

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
rüyamı yorumlarsanız sevinirim...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hayirdir insallah..
Dağ başında ev görmek yükselmenin, herkesten üstün duruma geçmenin haberi
ve kendinize olan güveni sembolize eder..
sadece bu yükselme olurken yaniniza kimleri Dost olarak aldiginiza dikkat etmeniz seklinde ruyaniz yorumlanir..
ruyada top oynadiginiz dikkat ettiniz mi Siz daha oncede bu tip ruyalar gormusstunuz..
Hayattiniza bir ceki duzen vermeniz gerektigine oncelliklerinizi belirtmeniz ve okulunuza konsantre olmaniz gerekliligi.. hayat oyun degil.. biraz ciddiye almaniz gerekliligi...

"kardeşim benden 8 yas küçük ve arkadaşları da çok iyi idi. sonra "
kendinizi başkaları ile kıyaslamayın.
Her insanın kendisine güven ve güvensizlik duyduğu genel bir tutumu, yaşama bakışı vardır.
Kendine güven, insanın kendisi hakkında olumlu ama gerçekçi tutumda olmasıdır.
İnsanlar yaşamlarının bazı alanlarında (akademik çalışma, atletizm, vb.) kendilerine fazla güvenirken, diğer bazı alanlarda (bedensel görünüm, sosyal ilişkiler, vb.) fazla güven duymayabilirler.
Kendine güven kişiye yaşamım denetimimde duygusu verir.
Bu duygu yine de insanın her şeyi yapabileceği değil, beklentilerin gerçekçi tutulduğu anlamına gelir.
Güvenli insanlar, bazı beklentileri gerçekleşmese bile, kendilerini kabul etmeyi ve olumlu düşünmeyi sürdürürler.
Güvensiz kişilerin, kendilerine ilişkin duyguları başkalarına ve onlardan alacakları onaya bağlıdır...
Kendine Gel kendine..Nefsinin Esiri olmayin!!
Hayirli Gunler...

silsile

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamunaleykum gonulsizim. Ben bir kac yildir surekli olarak ruyamda tanimadigim ama benim evim olan genis evler goruyorum. Oyleki odadan odaya gecilen devasa ve farkli mimaride olan evler. Kimisi koy, kimisi sehir ortaminda ama ortak noktalari cok buyuk olmalari. Tabiri heryerde var ama ben bir bilen olarak size hem tabirini hem de devamli bu riyayi gormemin ozel bir anlami olup olmadigini soracaktim. Simdiden Allah razi olsun. Heycanla bekliyorum cevabinizi...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve aleykümselam, rüyaniz Hayr olsun
rüyayı gördüğünüz zaman gerçek yaşamınızdaki endişeleriniz,korku ve sevinçleriniz ile rüya hep birlikte yorumlanir..
ruyayi da Hayra yorarak pozitif yaklaşarak yorumu yapılmalıdır.

Rüyada evler görmek;
genellikle hayırlıdır, iyi gelişmeleri haber verir..
Rüyada ev görmekle ilgili olan ve evin fiziki durumu ve şartlarıyla değişiklik gösterebilen rüya yorumları şu şekildedir:

Rüyada ev görmek, kişinin dünyası ve günlük yaşamı ile ilgili haber verir. Bu nedenle rüyada bütün bölümleriyle yeni bir evinin olduğunu görmek,
eğer fakir ise zengin olmasına, üzüntülü ise üzüntü ve kederin gitmesine, sıkıntıda ise genişliğe, malın artmasına işarettir. Bu rüya herkes için hayırlıdır.

Rüyada görülen ev güzel, temiz, ferah ,geniş bir ev ise yaşanacak hayatın da gönlüne göre olması beklenir.
Mutluluk, ferahlık sevinç olarak yorumlanır. Evin genişliği mutluluğun artması demektir. Karanlık ve pis ev sıkıntı anlamındadır..
devamli bu tip rüyalar görmeniz sadece dünyaniza değil ahirettinize de dikkat etmeniz gerekli diye bir uyari olabilir selametle..

acilangul1

silsile

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razi olsun. Cok cok cok sagolun. Iyi ki varsiniz. Siz bu kadar guzel bakmasaniz inanin anlatmaya cesret edemezdim kotu seyler duymaya korktugumdan. Gervrk bi tavircinindr zaten hayra yormasi en guzeli. Tekrar tesekkurler

Üst Alt