iyi akşamlar.. bizim evimiz balkonu yanlızca dağları gören yüksekte bir evdir. son yıllarda ailemin işleri gereği orayı fazla kullanmıyoruz rüyamda o evin balkonunda eski sosyal bilgiler öğretmenimle oturuyordum bana bilgisayarını vermiş oradan halletmem gereken şeyler varmış manzaraya karşı balkonun ucuna birer sandalye çekip oturmuşuz eski oda arkadaşım olan bi kız yanında iki de tanımadığım kızla geldiler ve başka bir öğretmenin bilgisayarı kullanmak için istediğini karşılığında da 500lira vereceğini söylediler hocam nilay kullanacak olmaz falan dedi ama ben adamın parasına mani olmayayım diye düşünerek içeri bilgisayarı almaya gittim tam tekrar balkona çıktım karşı dağda çok büyük bi dalganın oluştuğunu gördüm bu nasıl iş ya burda deniz yok ki nasıl bu kadar uzaktan böyle bi dalga görebilirim ben diye düşünürken birden o dalgalar bizim olduğumuz yeri bastı. feci bir duyguydu. kapının eşiğinde olduğum için hemen içeri girip kapattım kapıyı ama dışarıdakiler öyle kötü bağırıyorlardıki nilay bizi de içeri alsana kurtarsana diye. ama sel bizim ikinci kattaki balkonumuzu çoktan aşmıştı pencereden dışarıda boylu boyunca bi akvaryum var gibi görüüyordu ama içeri hiç su girmiyordu yinede dışarıdakileri bırakmak istemedim kapıyı açmaya çalıştım ama su girdap olmuş dönüyordu eski oda arkadaşım (şuanda pek konuşmuyoruz) pencereyi yumrukluyor kurtarsana bizi nilay diyordu kapıyı açamadım pencereden üç kızı zorla içeri çektim su heryeri kaplamasına rağmen evin içine girmiyordu. sadece öğretmenimi kurtaramadım daha doğrusu onu göremedim bile ararken de uyandım. dikkatimi oldukça çeken bir konuda su aslında seldi dağdan gelmişti ama o kadar temizdi ki ışıl ışıldı çamur flan yoktu yaşadığım korku uyandığım halde beni terketmedi iki gündür kızların kurtarsana bizi çığlıklarını duyuyorum. yorumlarsanız gerçekten çok sevinirim ben kendi halimde biraz araştırdım ama tabiki rüyalar çok çeşitli anlamlara gelebiliyor. umarım çok uzun yazarak sizi bunaltmamışımdır şimdiden ilginize çok teşekkür ederim. böyle bir fırsat sunduğunuz için Allah sizden razı olsun