• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada damat olmak

sidar34

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Merhaba Rüyada damat olduğunu görmek, rüyada damat olmak, rüyada kendini damat olarak görmek yorumu.

Rüyamda damat olduğumu görüyordum. Siyah bir takım giymiştim. Büyük bir salonda hemen hemen bütün akraba ve tanıdıklar geliyordu. Kimisini karşılıyordum. Saatime bakıyordum ve orkestranın çalması gerektiğini düşünüyordum. Gördüğüm değişik rüyalardan bir tanesi anlamını sizlerden rica etsem. İyi çalışmalar efendim. Saygılarımla...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Rüyaniz Hayr olsun
Rüyada Damat Olduğunu Görmek;
Kişi erkekse damat olduğunu görürse kısmeti açılmış demektir..
Rüyanızı iyilik ve hayıra işarettir inşallah. Bir beklenti veya muradınızın yada sonuç beklediğiniz bir işin hayırla sonuçlanması olarak yorumluyorum..

"Saatime bakıyordum "

Her Şeyin Bir Vakti, Her şeyin uygun bir zamanı vardır.
Akıp giden zamana and olsun ki...Asra yemin olsun ki insan gerçekten ziyan içindedir.
Bundan ancak iman edip iyi ameller işleyenler, birbirlerine hakkı tavsiye edenler ve sabrı tavsiye edenler müstesnadır. (1-3)
Zamanı ziyan ederken, kendisi de ziyan olur insan..da bunun malesef farkina varmaz!!

Zaman insana verilmiş en büyük sermayedir. Her ne kadar insana cüz-i irade ile zamanı kullanma ihtiyarı verilsede,
en başta hayatı kullanma klavuzu da verilmiştir. Bu klavuz Kur’an’dır.
Rabbimiz hangi ameller bize kazandırır, hangileri kaybettirir, ayetleriyle apaçık anlatmıştır.
Yaşarken istediğimiz yönde hareket edebilsek de, zamana hükmetme gibi bir lüksümüz yoktur.
Hoyratça harcadığımız, öneminden gafil yaşadığımız bu hayatın, her zerresinden hesaba çekileceğimiz muhakkak.

sidar34

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Allah sizden razı olsun. Allah tuttuğunuzu altın etsin. Selamlarımla...

sidar34

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada damat olmak.

Hayırlı çalışmalar; Hocam rüyamda pembe gelinlik giymiş bir devlet başkanının kızını görüyordum. Kız uzun boyluydu ve çok zengindi. Damat ondan daha kısa boyluydu ben orada sanki iki karakterdeyim. İlk önce gelin ile damat el ele geliyorlardı ben de onları izliyordum. Daha sonra damat ben oluyordum.Evet rüyada gerçek damat oluyordum. Allah'a emanet olun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Rüyaniz Hayr olsun
Rüyada Damat Olduğunu Görmek;
Kişi erkekse damat olduğunu görürse kısmeti açılmış demektir..
Rüyanızı iyilik ve hayıra işarettir inşallah. Bir beklenti veya muradınızın yada sonuç beklediğiniz bir işin hayırla sonuçlanması olarak yorumluyorum..

Gerçek yaşamınızda bir ilişki veya bir durumu çok önemsediğinizi simgeler, bu rüya aynı zamanda bir ortaklığa girmek için hazır olduğunuzu da simgeleyebilir.

Siz en iyisi kendinize uygun birini bulup evlenin..
Birazcık gerçekçi olun ve öyle hayal kurun..
Beklediğiniz değil nasibinizde olan gelir...
...

https://www.islamiforumlar.net/ruya-yorumlari-bolumu/35435-ruyada-damat-olmak.html

sidar34

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Teşekkürler. Ben zengin kızla evlenmeyi hayalimde bile hiç kurmadım hocam. Ben sadece şunu diliyorum rabbimden bana hayırlı bir evlilik nasip kısmet edin diye. Ben gerçekten de gerçekçi olup hayal kurarım hayırlısını isterim. Ben iki defa dır damat rüyası size yazdım inanın ben evlenmeyi düşünerek yatmıyorum. Ama her namazımdan sonra hayırlı bir evlilik istiyorum.nBundan dolayı rüya görmüş olabilirim.nSelametle...

Üst Alt