• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada dayak yemek

O

okan dağcı

Kayıtsız
Misafir
selamün aleyküm
dün gece rüyamda iri yarı bi adam abimi dövüyordu ben korktum yardımına gidemedim sonra adam abimi balkondan aşağıya atacaktı hemen yetişip adamı bıçaklayarak abimi kurtardım allah sizden razı olsun

okan dağcı
yaş 26
öğrenci istanbul

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hosgeldiniz kardesim..
Hayirdir insallah '
Dayak yemek çok sevinçli bir haber almak, sevince bir vesileyle gelecek rızka yahut iyiliğe ..
Birine dayak atmak ona iyilikte bulunmaya delalet eder.
Rüyada dayak yemek rüya sahibinin üzüntü ve sıkıntıdan kurtulacağına dayak atmak ise güçleneceğine işarettir.

rüyada birisini bıçakladığını görmek bekar kişiler için kısmetinin açılacağının ve hic beklemedigi bir anda evlilik meselesinin konusulacagi seklinde yorumlanir...Allahu alem...
Hayirli Gunler...

Sevgili kul

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Şehirin bir bölümü koskocaman bir konser yerindeyim ama ben erkeğim. Şarkı sesleri duyuyorum gidiyorum oraya doğru sahnede 3-4 kişi var. Şarkı söylüyorlar ama mutsuzlar. Hepsi erkek, sahneden iniyorlar sonra başkaları çıkıyor. Ben sahnenin sağ tarafına doğru gidiyorum. Orada bir kapı boşluğu gibi hafif uzun bir koridor var. Girişte de 3 tane güvenlikçi gibi adamlar var. Geçmeye çalışıyorum geçirmiyolar. Tekrardan deniyorum bu sefer çalan şarkının ritimine göre beni linç ederek dövüyor biri. Benden önce başkasını da dövdüler. Çok kötü yumruklar attı. Birden kendimi o girmeye çalıştığım yerde buluyorum garsonluk yapıyorum orada. Oradan kaçmaya çalıştım bi tanesi beni durdurup hırpaladı 5 dakika. Sonra kadın gibi davrandım kapısına doğru yaklaştım oranın, çıktım koşarak. Arkamdan arabayla birlikte başladılar takibe. Ben çok hızlı koşuyorum, herşeyin üstünden atlıyorum, zıplıyorum gideceğim yeri gösteren ok gibi birşey var gözümün önünde. Ilk yanlış gidiyorum bana yetişiyorlar sonra devam ediyorum koşmaya. Bir binanın üstüne geliyorum alt yolda onlar var. Ayağım kayıyor düşüyorum arabanın altına. Oradan çıkmaya çalışıyorum. Kafamı ileri doğru kaldırıyorum gideceğim yere gelmişim ama çoktan beni yakaladılar. Bu rüyayı çok önceden görmüştüm aynı şekilde. Lütfen yorumlarmisiniz.

Üst Alt