• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada deniz görülmesi

zeyno

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün Aleyküm Gönülsızım abla,

Rüyamda güzel bir deniz gördüm. Deniz sakin ve güzeldi. Üzerine güneş ışınları vurmuştu. Ancak ışınlar sanki yakamoz gibi düz bir yol yapıyorlardı. Bende bu duruma uzaktan bakıp güzel oldugunu düşünerek izliyordum. Başka bi rüyamda da bir tarak alıp aynanın karşısında saçımı tarıyordum. Ve alnımda çıkmış olan sivilceyi sıkıyordum. İçinden sarı irin çıktı. Sonra orayı güzelce temizledim.

Biraz çok oldu kusura bakma :) Allah'a emanet ol. Hayırlı günler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam..Hosgeldiniz kardesim..
Hayirdir insallah...
Rüyada deniz görmek en çok görülen rüyalar arasında gelmektedir. Deniz rüyaları bilinçaltının güçlü sinyallerini sembolize eder.
Siyah deniz görmek hayatta mutluluğu yakalamak için ilk önce sorunların üstesinden gelmeniz gerektiği anlamına gelir.

Taranmak sevinç, neşe, maksada erme, borcu ödeme, sünnete uyma, kıymet ve değere..

Rüyada Sivilce görmek;Bugunlerde yasadiginiz stress endise kaygi ve gecici SIKINTI- yi ifade etmeniz veya açığa çıkmak için gereken bir şey olduğunu gösterir...

jellibon

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada deniz görmek

selamun aleyküm.rüyamda deniz kenarında annemle oturmuş denizde olan biteni izliyorduk.bir botun içinde kadın erkek gezintiye çıkmış,bunun yanında 2 genç yine hız teknesine benzer teknelerle sürat yapıyolarlar.birden deniz dalgalanıyor kadının biri suya düşüyor,sonra çıkıyor birşey olmuyor.diğer 2 genc tekneleri hızla kıyıya bırakıp çıkıyorlar.sonra kocaman bir tren geliyor denize görevli kapısına vuruyor dur diye.biz annemle sadece kenarda oturmuş izliyoruz,sonrasında gidelim anne diyorum başımıza birşey gelmeden ve ordan ayrılıyoruz sadece seyirci olarak ve hiç zarar görmeden.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
aleyküm selam Hayirli Bayramlar ve Hayirdir insallah..
Rüyada deniz görmek en çok görülen rüyalar arasında gelmektedir. Deniz rüyaları bilinçaltının güçlü sinyallerini sembolize eder.
Masmavi engin deniz insanın yaşamına anlam katacak olgunlaşmasını sağlayacak uzun bir yoldur.
Siz hayatı yaşayanlardan mısınız yoksa seyredenlerden mi? Güç ve güveni hep
dışınizda arayanlardanmisiniz..? Ama bunlar hep insanın içinden gelir.

hayatta iki tür insan vardir...Yaşayanlar ve yaşayanları seyredenler...
Sahi Biz Yaşamın neresindeyiz, sahada mı, tribünlerde mi kiyisinda veya kenarindamiyiz...?
cesur olanlar hayatın bahçesinde çiçekler biriktiriyorlar, dikiyorlar, kokluyorlar onları, topluyorlar ve yaşamlarının en kurak alanlarını süslüyorlar onlarla.
Onların nadasa bıraktıkları toprakları var, hasat zamanları var. Tüm olumsuzlukların gözlerinin içine bakarak yürüyorlar korkunun yüreğine.
Onu yaşamasını bilenler, onun için emek verenlerdir. Onurlu bir yaşam felsefesiyle bir sevgiyi yüceltenler.
Onlar yaralanıp berelenseler de acıyla tekrar doğrulup o aşkın yüreğine cesaretle dokunanlardır.
Yaşayanlar, sevginin güzelliğine, sevgilinin gözündeki bir damla gözyaşına ve acıyla burkulduğu o çaresizliğe bulandığı anlara kıyamayanlardır.

Neresindeyiz hayatın? Kıyısında bir köşeye ilişip, sessizce oturup olanlari seyretmek mi?
mı aslolan, yoksa hayatın tam yüreğine demirleyip,“hayır yaşayanım ben” demenin güzelliğini duyumsayabilmek mi?
İnsani olan her şeyin en anlamlısıyla buluşmalıyız, çünkü biz buna layıkız. Ve yaşam bize en güzel haliyle sunmak zorunda kendisini dediğimizde yeşertiyoruz,
bizi kuşatmak isteyen tüm kurak alanları. Hayatın tribünlerinde oturup sadece izleyici olmayı haketmiyoruz. Biz yaşayanlarız.

"deniz kenarında annemle oturmuş denizde olan biteni izliyorduk"
icinizdeki manevi huzuruz varken ;kendi kendinizin korku, kaygı ve ve vesveseleriniz yuzunden arada bir huzursuzluk yasadiginiza yorumlanir..
hayirli gunler...

Üst Alt