• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada deniz kenarında otel görmek

kemal TÜRKER

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleykum kardeşim ben cuma sabahı rüyamda peygamber efendimizi (S.A.V.) gördüm. Deniz kenarında otel gibi bir yerdeyiz. Binanın önünde insanlar sıra sıra dizilmiş herkez siyah elbise giymiş bekliyorlardı. Peygamber efendimiz (S.A.V.) yaninda bir yardımcısı ile binaya girip üst katlarda bir odaya girer. Odada 4 yatak var. Onları tek bir hareket ile birleştirir.sonra yardımcısına derki -bizim zamanımızda çakıl taş yataklar vardı. Diye buyurur. Sonra bana bakar sanki niye geldin der gibi bende derim ki -o mübarek sesinizi duymaya geldim derim. O da o mübarek kafasını aşağı eğer tamam der gibi. Bu arada peygamber efendimizin (S.A.V.) üstünde siyah elbise var. Gür biçimde siyah sakalı vardı.o mübarek suratı ne gülüyordu nede kızgındı. Şimdiden Allah razı olsun.Allaha emanet olun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve aleykum selam Hosgeldiniz kardesim ..
ruyaniza gecmeden once biraz on bilgi verip Sizin ile Dosthane muhabbet etmek istiyorum musaadeniz ile..boylece ne demek istedigimi daha iyi anlarsiniz ins..
Bilindiği üzere bir rüyanın yorumlanmasında içinde bulunduğunuz ruh haliniz yaşınız cinsiyetiniz eğitim ve sosyal durumunuz
rüyayı gördüğünüz zaman gerçek yaşamınızdaki endişeleriniz ve sevinçleriniz ile rüya hep birlikte yorumlanir..
ruyayi da Hayra yorarak pozitif yaklaşarak yorumu yapılmalıdır.
Görülen her rüyanın mesaj vermesini beklemeyiniz.
Rüyalar daima geleceğe yönelik bilgi vermezler bazan geçmişin bir yansıması muhasebesi olabileceği gibi bazanda günlük yaşamda kafanıza takılan
bir sorunun değerlemesi de olabilir.

Ruyaniza Hayırdır inşallah diyelim Rabbim HAYRA cikarsin
Peygamber Efendimiz: "Rüyasında beni gören gerçekten beni görmüştür Çünkü şeytan hiçbir şekilde benim suretime giremez" buyuruyor
Rüyada Efendimiz'i görmek gamdan sonra feraha bir sıkıntının akabindeki rahatlığa nimetlerin artmasına tevbenin kabulüne işarettir

Rüyada otel görmek dünya evine de işarettir.."

Gergin bir haldeyken ne yaparsak yapalım hayata anlam katamayız. Hayatın gizemini keşfetmek için gerekli olan şey gevşemiş ve Allah`a teslim olmus bir ruh halidir...

Hiçbirşeyden tad alamıyo oluşumuzun nedeni gerginliktir. Önce içsel huzura sahip olun. Bir kuş kadar hafiflediğinizde etrafınızda olup bitenlere değer kattığınızı görüp şaşıracaksınız.
Çünkü herşey siz gergin ve huzursuz olduğunuz için itici bir enerji var sanki..Onlara dokundugunuzda onlar bunu hissedebilir..
Allah`a Teslim olun!!O` cc. guvenin..her seyin HAYIRLISINI dileyin.. Başkalarının yorumlarını bir süre duymayın.
Selamet ile Allah cc. Yar ve Yardimciniz olsun..

Üst Alt