• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada denizde yüzmek

Efe35

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selam olsun size

Ben bu rüyayı 8 10 sene içinde 3 veya 4 kere görmüşümdür. Rüyamda denizde yüzüyordum ama çok rahat bir şekilde 2 kulaç atıp belki 50 100m denizde ilerliyorumdur daha sonra bir kara parçası görüyorum ve o kara parçasına çıkıyorum orda yürüyorum. Allah sizden razı olsun.

Hayri Efeler 27 izmir
Özel firmada üretim işçisiyim bekarım

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Hayirli aksamlar kardesim Hos geldiniz uyeliginiz Hayirli ve daim olsun insallah..
Bu ruyayi kisisel bilgileriniz olmadan okumus olsa idim sunu yazardim...

"... Allah, herşey için bir ölçü kılmıştır.""... O'nun Katında herşey bir miktar (ölçü) iledir." (Ra'd Suresi, 8)
Hz. Ali'nin: 'Her kap kendi hacmince su alır'
her insan kendince kendine tayin edilen bir Kader ve Rizk cizgisi ile ilerler...kimisi kırk yıl olduğu yerde durur, yerinde sayar;
kimisi de kısa zamanda ilerler...yani herkes kendince ilerler...
sizde Masallah az bir guc ile cok ilerliyen,bereketli bir insansiniz...
Hayirdir insallah..
Rüyada deniz görmek beklenenlerin gerçekleşmesine, kuvvet,guc ve hoşnutluklara işarettir...
Allah cc. sizi ve Ailenizi ve sevdiklerinizi hasedcinin şerrinden ,ve nazarindan korusun..amin..
Hayirli geceler...

Efe35

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Amin inşallah çok teşekkür ediyorum size Allah razı olsun sizden. Bu sabah yine bir rüya gördüm hayırdır inşallah. Rüyamda park pahçe gibi bir yerdeyim insanlar var etrafta o insanların arasında küçücük bir bebek var yerde birisi diyorki yokmu bu bebeği alacak olan ve hemen bebeği yerden alıyorum. Bebek erkek idi daha çok küçük ama 1 yaşında ya var ya yok çocuğa soruyorum annen nerde gayet yetişkin bir insan gibi düzgün konuşuyor bana diyorki bilmiyorum annem beni hep buraya bırakıp gidiyor. Sonra bebeği alıp evime götürmek istiyorum ama aklıma annem babam geliyor bu bebeği istemeyeceklerini düşünüyorum ve karakola götürüp teslim etmeyi düşünüyorum yola bi kadın karşıma çıkıyor ve çok sakin bir ses tonu ile çocuğu bana verirmisin işim var bir yere gideceğiz gibi bir şeyler söylüyor soruyorum çocuğa bu kim tanıyormusun diye annem diyor ve kadına bebeği veriyorum. Allah razı olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
BİR GÜN BU İNSANI BOYNU EĞİK GÖRÜRSENİZ,. BİLİN Kİ YERE DÜŞEN BİRİNİ KALDIRMAK İÇİN EĞİLMİŞTİR !! siz yere dusen ekmek ve cocuk, insanlara el uzatip kaldirdikca bereketinizin neden oldugunu simdi anladim...

Yere düsen ekmegin üstüne basan insan görmedim ama yere düsen insana el uzatmdan ustunden, yanindan gecen cok insan gordum..

İNSAN KALBİNE BIRAKILAN EN BÜYÜK,
CEVHER DUYARLILIKTIR,
GİDECEĞİ YERİ DÜŞÜNMEYEN İNSAN,
DURDUĞU YERİ GÖRMESİ MÜMKİN DEĞİLDİR...

- Birbirimize saygili olma konusunda 3 tip temel hatamiz var...
Avrupa'da yasayan vatandasimiz, orada yerlere çöp atmiyor ama Kapikule'den girer girmez yerlere tükürmeye, çöp atmaya basliyor.
Niye burada böyle yapiyorsun diye soruldugunda, herkes böyle yapiyor diyor. Kendi fikri olmayan insanin duruma göre hareket etmesidir bu.

Ikinci hatamiz, adama göre davranmamiz. Karsimizdaki adam iri yariysa, 'Buyur Abi', diyoruz, ufak tefekse, 'Ne var lan!' diyoruz. Oysa ki, insanlarin onuru birbirine esittir.

Üçüncü hata, keyfimize göre davranmak. Keyfimiz yerindeyse eve girerken 'Merhaba millet' diyoruz, degilse surat asiyoruz. Oysa keyfimiz yerinde olsun olmasin insanlara saygili davranmak zorundayiz.

Diyorum ki, yerdeki ekmege saygili olma konusunda ülkemde mutabakat var, kimse basamaz, ayagiyla dürtüklemez ya da öper, koyar bir kenara.
Ekmek nimettir kabul, peki insan nimet degil mi?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
gel.jpg

Yaz Agustos sabahi Nur erkenden Oraya ulasmis.. cay bahcesinde oturmus icinde bir huzun ile Onlarin gelislerini seyrediyordu..
sofiinin kardesi yasli annesini tutmus ve oglu yanlarinda sofii arkadan tekerlikli sandalyeyi kendi kullaniyordu..
kardesi ogluna bir sey almak icin markette girdiginde bir kac gencin sahil yolunda itisip, kakismalari sonucu sofiiyi arabasi ile devirdiklerini gormustu...
Sandi ki O gencler af dileyip kaldirirlar onlar ise hic umursamadan cekip gidiyorlardi.. onca insan olanlari gormuyordu..
cigerim yanmisti..Gurbetcinin!!!Ne oldu bize? hani Yerde ekmek buldugumuzda opup basimiza koyup kaldirirdik ya..Ya insan engelli bir insani cigneyip gecmek hangi vicdan Sahibine yakisirdi......
ilk kez hayattimda yuregim onu gormeden ustunden gecen insanlara ahh ediyordu...

Sevgide fedakarlık yolunu bulamayanları asla gönül kapınızdan içeri sokmayın. . .
Mevlâna

Uzgunnn

Üst Alt