• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada denizin dereyle birleşmesi

ozlemina

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm ben 31 yaşında evli 2 çocuklu bir bayanım. Rüyamda gökyüzünden deniz sahilini seyrediyordum, denizin devamı bir dereyle birleşiyordu. Bu esnada ben yere inmiştim dereyi kenardan seyrediyordum. Su berrak ve hafif coşkuluydu, eşim önümde yürüyordu derenin kenarlarında olgun kivi asmaları vardı ve güya özel bir sistemle sulanıyordu, dalında güzel kivi meyvelerini de gördüm. Biraz ilerledik bir mağara ağzına geldik, mağaraya girmeden ben çok üşümeye başladım ve koşarak geriye kaçtım. Bu rüyanın yorumunu yapabilirseniz çok sevinirim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
aleyküm selam Hayirli Kandiler ve Hayirdir insallah..

"Kah çıkarız gökyüzüne seyrederiz alemi, kah ineriz yeryüzüne seyreder alem bizi "
bu sözden kendi pay ve hissenizi alirsiniz ins..
Bazen okyonus yürekli güzel insan oluruz bazen de çok öfkenlenir o Deniz, derya gibi dere ye akariz...

denize bir taş atsaniz pek fark edilmez ama sig dere gibi bir yere taş atarsaniz hemen fark edilir ..
büyük bir kaba bir kaşık tuz konsa suyun tadinda pek fark edilmez.. ama O bir kaşık tuzu bir bardaga koysaniz hemen suyun tadi degisir acı ve tuzlu olurdu..
gönül kabını genişletmeniz geregine yorumlanir..
Siz O engin Deniz mi olmak istersiniz yoksa o dere mi ?

Rüyada dere görmek, akarsu görmek, çabalarınız sonucunda başarılı olacağınıza işaret eder.
Dere kenarı görmek, Dere kenarında durmak, oturmak bereket olacağına ve nasip, kismette işarettir.

Rüyada kivi görmek hayır ve berekete, rızka, hayırlı işlere ve iyiliğe delalet eder..

Rüyada mağara görmek hayatınız boyunca size destek veren, sırtınızı dayayabileceğiniz insanların olduğuna işaret eder.
Mağaraya girmek, mağaraya girdiğini görmek, bir mağaranın içinde olmak ana rahmini ifade eder. Bu yüzden korunma, sakınma ihtiyacını gösterir.

Eyy Rabbim Sana ve Sabira o kadar muhtacim ki...
Senden koparma beni! Sensiz bırakma kalbimi...
Senden uzak kalınca; öyle aciz, öyle çaresizim ki...
Seninleyken huzurum dorukta; sanki her şey, her güzel şey benim, tüm mutluluklar benimle...
Dünyanın tüm çiçeklerini koklasam, Sana dua ederkenki huzuru yine bulamam...
Hayirli Kandiler..

acilangul1

Üst Alt