• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada denizin taşması

koralia

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada denizin taşması.
Merhabalar, Rüyada denizin taştığını görmek. Ben rüyamda, teyzem ve kızı ile evimin yakınlarındaki bir plaja gidiyordum ve çok değişik bir mağara varmış denizin kenarında mağaranın üstü tamamen kapalı değil yuvarlak şekilde 3 4 metre büyüklüğünde açıktı.

Sonra deniz taşıyor birden ve mağarayı kaplıyor ben teyzemin kızı olan kuzenime (10yaşında) 1 2 3 deyince derin nefes alıyoruz deyip burnunu parmaklarımla sıkıyorum boğulmaması için ama mucizevi bir şekilde mağaraya su girmiyor. Yukarıdaki deliğe bakıyorum berrak okyanus mavisi denizin mağarayı kapladığını görüyorum ama içeri su girmiyor.

Suyun çekildiğini duyuyorum etrafımdan ve çıkıp eve gidiyoruz (gerçekte de evim sahilde ama arada cadde var) eve geldiğimde denizin biraz renginin siyaha çaldığını görüyorum iyice korkmaya başlıyorum, deniz yine arada kabarıyor yükseliyor caddeyi aşıp kapıya kadar gelip çekiliyor ama dalga hiç olmuyor. (apartman aile apartmanı olduğundan) Korkudan 2 üst kata teyzeme çıkıyorum su yükselmeye başlıyor 1. kat 2. kat 3. kat olunca en üst kata dayıma çıkıyorum su oraya da ulaşınca su (dublex) üst kata çıkıyorum ve su orayada ulaşıyor ama camdan içeri su girmiyor hiçbir kattan ve candaki suyun görünüşü berrak mavi yeşil gibiydi.

Camı açıp denizin yüzeyine çıkmayı planlıyorum fakat bina belinden kırılınca camdan çıkamıyorum ve boğulmaya başlıyorum derken uyandım. uyandığımda da nefes alamıyordum çok etkilendim.

Sizden ricam lütfen rüyamı yorumlar mısınız. Şimdiden teşekkür ederim...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhabalar kardesim Hayirdir insallah..
rüyada Mağara görmek ;
İşsiz kimse için iş ve meslek edinmeye,uzun ömür ve bol hayırlara; insanın manen ve Maddeten sığınacağı seyyid imama, üstad ve mürşide,
baba ve ustaya, eş ve dosta;
korku hali bulunanlar iççin emniyete,semboldur..

rüyada Boğulmak görmek ,icinde bulundugunuz Ruh halinizi yansitir..korku, endişe, tedirginlik ..Allah-in izni ile
Rüyada Suda boguldugunu görmek; dikkatli davrandigi taktirde girisilecek iste basarili olmaya isarettir.
Rüyanız hayatta başarıyı elde etmek için pek çok zorluğu aşmanız gerektiğini, karşınıza çıkacak bir fırsatı değerlendirip yükseleceğinizi ifade etmektedir..
Rabbim her seyin en iyisi bilendir..

Aşk muhteşem bir deryadır
"dalmasını bilen"e
Amma Allah a güvenip kendini "teslim eden"e
O denizin derinliğinde
ne inciler mercanlar var "gören"e
Lakin ;Burda yüzmek kolay değil
atıveriyor "şüphe taşıyan"ı suyun yüzüne
Ya da 'sen boğulmaya mahkumsun diyor "yüzme bilmeyene"
Genç aşıklar takılır mı hiç engellere
Mest olmuştur o deryaya
devam eder hiç durmadan yüzmeye
Ne boğulandan ne atılandan
"Mevla" o deryaya
dalanlardan eyleye
Amin... Amin ... Amin....
Velhamd'ülillahil Rabbil Alemin

seriin

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada deniz taşması görmek

Selamın aleyküm, bir rüya gördüm ve anlamını merak etmekteyim.
rüyamda bir evdeyim balkonlu bir ev benim kendi evim değilmiş ama annemlerin evinede benzettim. rüyada haber geliyor denizler taşacak şehir sular altında kalacak diyorlar. bu olayın olmasını beklerken bende evdeymişim balkonlu odada çocuklarımda diğer odada uyuyorlar neyse birden deniz taşmaya başladı. çok korktum sular yükseldikçe yükseldi ben bununla napacağım diyorum nitekim sular göğe kadar yükseldi balkonun kapısına sırtımı dayadım büyük bir güçle yitiyorum sular içeri girmesin diye içerde çocuklarım yatıyor diyorum boğulurlar diye korkuyorum balkonun kapısından içeri girdi benim olduğum odaya boğulur gibi oldum su yutmaya başladım ama büyük bir mücadeleden sonra sırtımla kapıyı iterek kapıyı kapattım ve içeri girmesini engelledim, kurtuldum dedim. Sonra çocuklarımın yanına gittim uyuyolardı bişey olmamıştı onlara ama ben çok mücadele ettim biraz boğuldum çok korktum rüyamda am sırtımla kapıyı yittim kapattım yorumlarsanız çok memnun olurum teşekkür edrim saygılarımla.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam, rüyaniz Hayr olsun..
Rüyalar insanın iç dünyasının aynası olduğundan kişiye kendi düşünce ve duygularını tartması konusunda öncülük eder.
Gördüğünüz rüya ile şu anda yaşamakta olduklarınız birebir örtüşmektedir.
rüyada Boğulmak görmek;
içinde bulundugunuz Ruh halinizi yansitir..korku, endişe, tedirginlik..
Rüyanız hayatta başarıyı elde etmek,mutlu ve huzurlu olmak için pek çok zorluğu aşmanız gerektiğini, karşınıza çıkacak bir fırsatı değerlendirip yükseleceğinizi ifade etmektedir..Selametle.

Srvt

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada denizin taştığını görmek

Oncelikle selamun aleyküm, ben rüyamda denizin taştığını görüyordum ve yavaş yavaş halkın olduğu kısma dogru ilerliyordu ama bu esnada ozel bir gücüm vardı. Uzaga istedigim kadar zıplayabiliyor ve kacıyordum hemde kardeslerimden ikisini kurtarmaya calisiyordum ve gözlerinden nerde olduklarını biliyordum bunun tabiri nedir tesekkurler.

Üst Alt