• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada denizin yükseldiğini görmek

tango34

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Aleyküm selam kardesim hayırlı günler olsun insallah. Yine çok etkilendiğim bir rüyamı paylaşmak istiyorum sizinle.

Rüyamda televizyonda tsunamı haberlerini görüyorum, deniz yükselmiş bir şekilde görülüyor ama kimse zarar görmemiş. Daha sonra bizim ev de deniz kenarındaymış ve tv de ne görüyorsam aynı şekilde camlarda deniz suyu görüyorum eve kadar yükselmiş deniz ve korkmaya başlıyoruz, annemle kapının oraya yöneliyoruz komşulara söylüyoruz fakat içeriye su girmiyor yani herhangi bir tehlike adledecek seviyede değil, evimizi su basmıyor. Sonra inmiş görüyoruz suyu, daha sonra güya benim bir bebeğim varmış kucağıma alıyorum, seviyorum annelik içgüdüsüyle. Zaten iki gündür rüyamda bebek görüyorum. Rüyam bu kadar kardesim, yorumlarsanız sevinirim. Bir de sunu eklemek isterim, dün güzel bir haber aldım bir hocamdan, çok sevindim ve gece duayla sükrederek uyudum onunla da bağlantı kurulabilir mi sizce? Tesekkür ederim simdiden. Allah'a emanet olun kardesim hayırlı günler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam kardesim.. Hayirdir insallah..
Dalgalı deniz görmek; hayatta mutluluğu yakalamak için ilk önce sorunların üstesinden gelmeniz gerektiği anlamına gelir.
Dalgalarin yukselmesi guc,kuvvet, ani bir fırsattan yararlanarak birden yükselmesi sevinip Allaha cokca sukr etmesine delaletir..
Bir dünya ki temeli muhabbet ve merhamet üzere yaratılmış. ... merhamet edene
merhamet edilir..

Başarının gerçek olup olmadığını anlamak için
karşılığında neler verdiğine bak.

*Şunu bil ki karakterin senin kaderindir.

*Başarının koşulları: Bilmek istemek cüret etmek ve susmak.
Hayirli gunler..

sselin

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada denizin yükseldiğini görmek.
Selamünaleyküm, hocam rüyamda bir yalıda oturduğumu annem ve kız kardeşlerimle beraber balkondan denizi izlediğimizi gördüm. Tam bu sırada gökyüzünde ufo diye tabir edilen cisimler göründü ve içinden değişik canlılar çıkıyordu. Sonra bir bakıyorum karşımızda görünen evlerin camlarından yukarı tırmanıyorlar, çok korkuyordum. Daha sonra sessizce içeri girdik ve ben koşa koşa bütün kapı cam perde kapatmaya çalışıyorum. Annemler ise benden daha rahat davranıyorlardı. Daha sonra salona geldim ve bir baktım deniz yükselmiş ve sular içeri giriyor. Ablamı çağırıyorum diyor ki boşver su iyidir. Ağlamaya başlıyorum Allah'ım kıyamet mi kopuyor acaba diyorum. Öyle düşünürken uyandım. Bu arada normal müstakil bir evde oturuyorum ve nişanlıyım Allah'ın izniyle 2 ay sonra düğünüm var. Şimdiden Allah razı olsun. Sağlıkla kalın.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve aleykümselam, Rüyaniz hayr olsun.
"Ağlayın, su yükselsin; belki kurtulur gemi, Anne seccâden gelsin, bize duâ et e mi?' (Necip Fâzıl)

Rüyada denizin yükseldiğini görmek ;
gerçek hayatta kendini tanıma, kim olduğunu öğrenme konularında gelişimin henüz tamamlamadığını, öğrenme ve gelişim sürecinin devam ettiğini, hayattaki beklentilerine emin olamama durumu ,ruh halinizdeki dalgalanma yaşadığınızı simgeler ve deniz suların kabardığını,yükseldiğini, denizin taştığını görmek kendi başınıza kimi şeylere karar veremediğinizi ya da kimi şeyleri göremediğinizi ,idrak edemediğinizi işaret eder.
MANTIĞINIZI VE DUYGULARINIZI ,ÖFKENİZİ KONTROL ALTINA ALMAYI ÖĞRENIN yoksa kıyamet kopabilir ....selametle
.

sselin

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razı olsun hocam, çok sağolun uyarılarınızı dikkate alacağım.

Üst Alt