• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada dere görmek

cavcav

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
SelamünAleyküm,
Karşımda çoğunlukla çam ağaçlarından oluşan çokda sık olmayan bir orman var, ormanın tabanı çam pürleri ve çimenlerden oluşuyor, hemen önümde akışı ile insana huzur veren, kulağıma tatlı talı su sesinin geldiği bir dere var-su çok temiz ve berrak- suyu bol ama taşkın değil. Derenin karşı kenarı ormana bitişikmiş ve ormanın tabanından gelen su dere boyunca kenarlardan derenin içine akmaktaydı. Sanki yüksekçe manzarası güzel bir yerde idim. Dere aşağı doğru meyilli olarak devam etmekteydi. Derenin benim olduğum taraftaki kısmında ormalık yoktu, arazi aşağı doğru meyilli ve önü açıktı sanki.

Elimde geldiğince detaylı anlatmaya çalıştım.Yorumunuzu merak ediyorum,zaman ayırabilirseniz sevinirim, teşekkürler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Ah kara gözüm hacı cavcav hoş geldin .
Söyle bakim bana neden boş geldin. Ah hacıvatım ben sana hiç boş gelirmiyim .
heybemde dolu bir çuval iman istersen sende içine gir bir güzel nurlan...

Hayirdir insallah..Rüyanız; kafanızın karışık olduğuna sizden beklentilerin fazla olduğunu düşündüğünüze
bir meseleyi düşünerek çözmeye çalıştığınız halde hatalar yapabildiğinize iyi niyetinizin suistimal edilip nasiplerinize engel koyulduğuna dusunuyor ve inaniyorsunuz..

Bir kimsenin rüyada dere görmesi, bereket, nimet ve mala delâlet eder.çabalarınız sonucunda başarılı olacağınıza işaret eder..
Allahu alem hayirli geceler..

Tuğba

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada dere görmek

selamün aleyküm ablacım hayırlı günler dilerim
ben dün gece rüyamda bi dere gördüm ama resimlerde bile bu güzellik yoktur heralde su o kadar güzeldi ki hala hatırladıkça mutlu oluyorum :) annem ve ben bi köprünün üstündeydik ve altımızdan bi dere geçiyordu ama derenin sonunu göremiyordum o kadar uzundu dağların arasında kıvrımlı uzayıp gidiyordu sonra annem ve ben aşağıya iniyorduk derenin kıyısına su açık mavi ve şeffaf bi renkti suyun altı apaçık ortadaydı ve hiç taş yoktu heryeri kumdu ve birazcık soğuktu tam serinlemek için yani annem derenin oratalarına doğru gidiyordu ama suyun derinliği hiç değişmiyordu yani dize kadar bile çıkmıyordu su çok alçaktı annem beni yanına çağırıyordu ama gitmeye çekiniyorum suya girdim ama annemin yanına gitmedim annem bana yüzme öğretmeye çalışıyordu hatta kızıyordu hiç derin değil niye gelmiyorsun diye rüyalarımda hep su gördüğüm için sormak istedim ablacığım şimdiden teşekkür ederim iyi günler dilerim..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Rize-F-658.jpg

Aleyküm Selam kardesim,size hayırlı günler dilerim
Hayirdir insallah..
Her köprünün tabiri durumuna göredir.
Rüyada köprü görmek bazen ,şek,şüpheye, iki karar ,iki dere iki alem iki dünya iki sevdigin arasinda kaldiginizi..
Ne Yerdeyim Ne Gökte ..Aralarda kaldım Medet !!Medet Ya ilahi...dünyaya işarettir.

Bazen de Rüyada köprüden geçmek,köprünün üstünde olmak;hayatta yaşayacağınız zorlukların üstesinden geleceğinize işarettir..

Rüyada akarsu, dere görmek; çabalarınız sonucunda başarılı olacağınıza işaret eder.
bu ne guzel bir dere sanki antalya,Alanya, Bodrumdaki Denizi, görmussunuz..
Yoksa oralarda Akdeniz sahillerinde bir gönül dalgasımi var..?sırıtık.:,
Rüyada su görmek sizin bilinc alti ve ruhsal durumunuzu ifade eder...
icinizdeki Huzuru, duygusalligi, mutlulugu, arayisida semboludur.. Hayirli Aksamlar...

Tuğba

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Cok tesekkur ederim ablacigim benim omrum akdeniz sahillerinde gecti zaten illaki vardir birseyler :)) universite sinavina hazirlaniyorum ins ona cikar da guzel biryere giderim kiziniz gibi ablacigim hayirli geceler.

Üst Alt