• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada dev tarafından kovalanmak

Altmışbir

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada dev görmek, dev tarafından kovalanmak ne demektir?
Selamun aleykum öncelik olarak. Kurallar kısmında okudum. Rüya yorumu yapmıyormuşsunuz. Ben yinede anlatayım. Belki siteden birisi, sizin gibi farklı bakış açısıyla rüyya yorumu bilen çıkarda bu rüyayı yorumlar.

Ben ve birkaç kişi bir yerde muhabbetteyiz, burası açık alan, dışarısı belki köy belki bir mahalle, yani; anladığım kadarıyla bu kişiler hısım akrabada olabilir, arkadaşlarda olabilir. Bulunduğumuz mekan belli ki değer kazanmış bir yerleşim alanı, belki bir şehir belkide başka bir şehir.

Ben o kalabalık gurupla beraberken deniz görünüyor ve denizden belki 5_6 katlı apartman boyunda, görünüşü tamamen kel, ortayaşlı, çirkin suratlı, eli sopalı, morumsu kızgın bir dev denizin içinden çıkmaya başladı. Ben onu fark edip o kalabalık guruba seslendim, bir yandan da oradan kaçmaya başladım. Dev direk bize doğru saldırmaya başladı, vurduğu yeri yıkıp geçiriyordu. Ben hızla koşmaya başladım, bir yandan da o kalabalık gurubu düşünüyordum, kaçabiliyorlar mı? birşey oldumu? onlara diye endişe edip, onları bırakıp gidiyorum diye vizdan da yapıyordum. Dev beni görüp hızla bana doğru saldıra saldıra koşmaya başladı. Kesin öleceğim duygusuyla kaçıyordum. Elindeki sopayı bana doğru vurmak için kaldırdığı sıra, kelime-i şehadet ketirmeye başladım. "-Ve eşhedü enlailahe inlAllah-" dediğim sıra başımı kaldırıp yukarı baktığımda sopanın bana doğru geldiğini gördüm. Hemen şehadetimi hızlandırmaya başladım, kurtuluşum yoktu, kesin sopa beni ezecek ve öleceğim, şehadetimi tamamlayamiyacağım diye endişe ettiğim sıra, ben koşarken biryerde zıplayarak sopadan kurtuldum. Ölmedim diye birazda şaşırmıştım. Adeta Allah'ın bana bir yardımı olmuştu. Ben orada saklanmaya başladım. Beni arıyor bulamıyor, bulsa belki yiyecek, belkide ezip parçalicak diye korkuya kapıldığım sıralar!? sonrasını da hatırlamyorum, ya unuttum tamamen ya da uyandım.

Aslında kısaca da anlatırdım. Sizin rüya yorumlarınızı okuduğumda, sıradan olmayan, tamamen insanın kişiliğine, güncel hayatına yönelik etkilere dayalı, rüyaları yorumluyorsunuz. Kişi görmüş olduğu rüyayı okurken, aslında kendini okuyor gibi bir anlatımla ve bakış açısıyla rüyaları yorumlamanız oldukca güzel birşey. Nedendir bilmiyorum, site olarak yorum yapmıyormuşsunuz. Hal bu ki sizin bu bakış açısıyla rüyaları yorumlamanız oldukca doğru ve güzel birşey. Gönül ister ki; önünüzde dayatmalı bir engel yoksa, bu konu tekrardan ele alınsın ve burda bu doğru ve ince düşünceli yorumlara tekrar başlayınız.

Eğer siz site yöneticileri ya da yorumları yapan arkadaşlar yardımcı olmazlarsa, sizden ricam rüyamı paylaşın. Belki sizin gibi düşünen birisi, rüya yorumundan anlıyorsa o yardımcı olur. Teşekkürler.

Üst Alt