Aleyküm selam hayırlı akşamlar
Hayirdir insallah..
rüyada dişlerin dökülmesi ;hayattin farkli ,tad ve sekillerini tadacaginiza, yenilik ve farkli bir boyutta isarettir..
kardesim farz edin ki butun dislerinizi kaybetseniz ne yaparsiniz daha yumsak yiyecekler secersiniz degil mi? O zaman bu ruya ayni zamanda
olay ve kisilere karsi daha yumsak, sabirli, bazi konulari hazm etmeden baska bir konuya gecmemeniz.. kalbinizi ve davranislarinizi yumsatmaniz geregi seklinde de yorumlanir..
Dişlerin hiç ağrı sızı olmadan döküldüğünü ve onları avucuna aldığını gören kişi bütün dişleri dökülünceye kadar uzun bir ömür yaşar ve aile nüfusu çoğalır...
ayni zamanda bu gunlerde yasadiginiz gecici SIKINTI gam. keder.KIRGINLIKLAR
bunlarin cok yakinda gececegi seklinde Yorumlanir..
Diş ile ilgili rüyalar genellikle dişlerin fiziki durumuna ve pozisyonuna göre yorumlanır.
Rüyayı gören kişinin sağlık kontrolünden geçmesi sağlığına dikkat etmesi gerekir."tedbir takdiri bozar" diye bir söz var. Kişinin önlem alması için uyarabiliriz.
ama Sizin bu yasta hiç acımadan düşüyor " stress ve SIKINTIYA yorumlanir...
Hepimizin yaşamında sıkıntılar sorunlar oluyor. Önemli olan bunları sağlığımızı etkilemesine izin vermeden çözmeye çalışmak. Sakin olun!
Allah'ım! Bana değiştirebileceklerim için güçdeğiştiremeyeceklerim için sabır ikisini ayırt etmek için de akıl ver. "
yoksa ben kendimi harap edip deprasyona gireceğim...
Engeller her zaman olacak bazen engelleri atlayacaksınız bazen de engelin basında bekleyeceksiniz..
Ama adımlar ya yavaş ya da hızlı bir şekilde sürekli devam edecek...ve her sey gelip gececektir!!
Hayatı ciddiye alın önemseyin ama sizin dışınızda gelişen sizin değiştiremeyeceğiniz şeyleri kabul edin.
Alemlerin Rabbi kaderin sahibi ile mucadele edemezsiniz!!
Stres yaratan durumu değiştiremiyorsanız kendinizi değiştirin....
Yoksa diş ve baş ağrısı çeker!!dişleribiz erkencikten dökülür...
ne yaparsak yapalım hayat bir şekilde sürecini tamamlamak için çabalıyor, biz durup ne yapıcağımıza karar verene kadar da geçip gidiyor,
beklemiyor en iyisi mi herşeye rağmen devam edişine ayak uydurmalıyız..
ve sadece hayatı değil herşeyi herkezi olduğu gibi kabul edersek hayat daha da kolaylaşır diye düşünüyorum.
En güzeli hayatın akışına kendimizi katmak, hayattan öğrenmek, hayatın her anını Allah-in bir mucize duygusuyla yaşamak...
ve lütfünde hoş kahrında hoş deyip şükr edebilmek.. bunu yapamazsak sadece deprasyona girip kendimize de sevdiklerimize de YAZIK ederiz...
Hani bazen canımız sıkılır yeni yerlere gitmek mekan değiştirmek hatta ve hatta uzaklara gitmek isteriz ya kendimize hiç sordukmu sebebini ?
önce kendinizi değiştirmelisin yoksa hiçbir şey değişmez ..seklinde de Bunlari dusunmenize de ruyaniz yorumlanir...
"1 aydır düşleniyor " ben bunu anliyamadim...biraz aciklarmisiniz lutfen...?sonra da ben Kalbimden Aklıma Düşenleri ins. yazarim..
Hayirli bereketli ve Huzurlu geceler...