• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada diş düşmesi ve aldatma

elife11

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Merhaba. Adım Elif. Yaşım 24 ve üniversite öğrencisiyim. İstanbul'da yaşıyorum, annemle birlikte. Nişanlıyım ve bu aralar birbirimize karşı verdiğimiz sözler üzerine büyük ihtilaflar yaşıyoruz ve bir kaç gündür konuşmuyoruz.
Hocam rüyamda önce nişanlım olmayan sarışın, asker tıraşlı, mavi gözlü, siyah deri ceketli, benimle aynı boyda ya da birazcık kısa bir adamla gördüm kendimi sokaktaydık. El ele ya da kol kola değildik sadece yürüyorduk, onunla sevgili olduğum içime doğdu hatta "niye bu adam yanımda?" dedim rüyayı görürken çok şaşırdım. Daha sonra nişanlımı gördüm yanımıza geldi ve benim onu aldattığımı söyledi çok üzüldüm rüyada bile olsa kalbimin çok hızlı attığını hatırlıyorum. Hemen akabinde kendimi evde banyoda aynaya bakarken gördüm üst köpek dişlerim sallanıyordu, tuttum elime geldiler ve kan aktı. Rüyada diş düşmesi ölüm demektir derler ya işte o yüzden çok bunaldım, çok gerçekçiydi. Daha sonra eyvah ne yapacağım ben güzelliğim bozuldu diye dövünürken tekrar aynaya baktığımda iki dişinde boşluğunda yeni çıkan uçları tırtıklı (sanki süt dişimmiş düşende yerine ana diş geliyormuş gibi) dişlerin geldiğini gördüm, baş vermişlerdi. Uyandığım zaman inanılmaz terlemiştim ki normalde kansızlığım vardır kış aylarındayız hiç sıcak hissetmem, üstümde inceydi ona rağmen nasıl öyle terledim bilemiyorum. İnşallah hayırlara çıkar diye bitireyim çünkü hala etkisindeyim rüyanın. Şimdiden teşekkürler hocam.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Kardesim Hosgeldiniz
Hayirdir insallah..
ama bazen icinde bulundugunuz durumdan da etkilenip boyle ruyalar gormus olabilirsiniz..

"Nişanlıyım ve bu aralar birbirimize karşı verdiğimiz sözler üzerine büyük ihtilaflar yaşıyoruz "

siz mi anneniz mi?
kardesim nisanlinizi en iyi siz tanirsiniz olcun, bicin iyi tarafi mi cok yoksa kotu tarafi mi bunun bir muhasebesini yapin..
ve daha sonra onun ile acikca, samimiyet ile birbirinizi KIRMADAN birbirinize karşı verdiğiniz sözler üzerine konusun orta yollu bulun..
sizler, bizler iletisim engelisiyiz.. birbirimizi hic dinlemiyor anlamaya calismiyoruz..

Dişlerin hiç ağrı sızı olmadan döküldüğünü ve onları avucuna aldığını gören kişi bütün dişleri dökülünceye kadar uzun bir ömür yaşar ve aile nüfusu çoğalır...
ayni zamanda bu gunlerde yasadiginiz gecici SIKINTI,gam keder
bunlarin cok yakinda gececegi seklinde Yorumlanir..
ayrica genc kardesim bilirsiniz disler düştügunde artik yumsak sulu seyler yemeniz gerekli.. yani olaylara karsi haal ve tutumunuzu degistirmek zorundasiniz..
Ya yemekleri daha yavas sindire sindire cignemeli yada yiyeceklerinizi degistirmelisiniz...

önce kendinizi değiştirmelisin yoksa hiçbir şey değişmez ..seklinde de Bunlari dusunmenize de ruyaniz yorumlanir...
o sarisin adam da SIKINTI, vesvese ve cevrenizde sizi olumsuz etkileyen fazla akilli olmiyan kisileri temsil eder...

"Daha sonra nişanlımı gördüm yanımıza geldi ve benim onu aldattığımı söyledi "

nişanlınizin manevi ve size karsi guven yönunden bazı sıkıntılar içinde olduğunu simgeleyebilir...
konusun onun la kardesim.. Samimiyet her KAPIYI acar...
Hayirli bereketli ve Huzurlu Gunler...

elife11

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Çok teşekkür ederim. İçimi rahatlattınız, gurur kibirden gelir derler bu tarz duygular da yapımda olmamasına rağmen galiba gurura yenilip kendimi çok hırpaladım. Yorumunuzdan çıkardığım sonuç sizinkiyle aynı. Stres :) Allah yardımcım olsun ne diyeyim. Şimdi tavsiyenizi uygulayacağım. Allah razı olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Çok teşekkür ederim. İçimi rahatlattınız, gurur kibirden gelir derler bu tarz duygular da yapımda olmamasına rağmen galiba gurura yenilip kendimi çok hırpaladım. Yorumunuzdan çıkardığım sonuç sizinkiyle aynı. Stres :) Allah yardımcım olsun ne diyeyim. Şimdi tavsiyenizi uygulayacağım. Allah razı olsun.

bir sey degil lutfen yorumdan kendi hisse ve payinizi alin..
'insan Neyden korkarsa onunla sınanırsın...
Kendinizi değiştirin,kendinizi olgunlaştırın..olaylar karsinda akil, mantik ve duygu birlikte tepki gosterin yanlizca duygulariniz ve cevrenizdekilerin dedikleri ile degil!!!

Üst Alt