• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada dişinin düştüğünü görmek

• Konuyu başlatan ESRA ESRA
  • Başlangıç tarihi
E

ESRA ESRA

Kayıtsız
Misafir
Hayırlı günler; rüyamda üst sağ köpek dişimin acısız bir şekilde düştüğünü ve bu dişi elime aldığımda simsiyah çürümüş içi boşalmış bir diş olduğunu gördüm.Tamamen siyahtı.Yanındaki (yani üst ön dişin hemen sağındaki diş te çıkıyor onda da ağrı yok ama onun kökü çok büyük ve ayrı bir aparat takılı sanki dişe ama bu diş te simsiyah ve ben onu ısrarla yerine takmaya çalışıyorum.Ama bir türlü takamadım sonra takarım düşüncesiyle elimde tutuyorum. Ama ilk düşeni hiç önemsemedim.Tüm bunlar olurken yakında nişanlanacakmışım ve bu kişi hiç tanımadığım birisi.Bu dişler neden düştü diye en çok bundan dolayı üzülüyorum.(Normalde evliyim ve bir oğlum var)Bir diğer ayrıntı da tüm bunlar olurken ben yıllar önce yaşadığım bir şehirdeyim.Yine yıllar önce oturduğum evin kapısındayım anahtarım var o evi kiralamak istiyorum ama param az bir süre daha beklemem gerekli .Ben hemen arayıp yine kiralamak istiyorum ama bir yandan da birkaç ay beklesem daha rahat kiralarım diye düşünüyorum(Ev tutulmasın diye de endişeleniyorum)
Biraz uzun bir anlatım oldu çok detaya girmeden önemli bulduklarımı yazmak istedim.Ben birçok kişiye göre sık rüya gören rüyaları genelde çıkan biriyim.Ancak kendim yeterli yorumlayabildiğimi düşünmüyorum.Yardımınızı rica ediyorum.
Esra Güven,İstanbul,30,Evli

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Hayirli Gunler Kardesim..Hos geldiniz..
Diş ile ilgili rüyalar genellikle dişlerin fiziki durumuna ve pozisyonuna göre yorumlanır.
Rüyada dişlerin döküldüğünü görmek hastalığa veya yakında kötü bir haber alınacağına,yasadiginiz gecici bir SIKINTI yi işaret eder.
"dişimin acısız bir şekilde düştüğünü "cok uzaktan veya arkadaslarinizin anne ,baba sinin hastaligi hakkinda haber duyacaginiza..

"Yine yıllar önce oturduğum evin kapısındayım anahtarım "
bazen Ya hu ben bu evimin kapisini kitlemistim diye dusunurken geri geldiginizde evin kAPISI acik!! hic boyle bir hadise ile karsilastiniz mi?

ruya da ev,hotel gormek dunya evini sembol eder..
Ev: Korunma isteği, sıcaklık gibi duygularida gosterir..
Allahu alem ama siz onemli bir konuda karar vermekte acele etmeyin derim..

Hak şerleri hayreyler
Zannetme ki gayreyler
Arif anı seyreyler
Mevla görelim neyler
Neylerse güzel eyler...

Sen hakka tevekkül kıl
Tefviz et rahatı bul
Sabreyle ve râzı ol
Mevla görelim neyler
Neylerse güzel eyler...

Riddick

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Merhaba
Rüyamda uykudan kalktım ve alt ön dişimde hafif bir ağrı vardı ama bu ağrı beni rahatsız edecek türden değildi. Sadece dişimde bir sorun olduğunu anladım. Ardından banyoya gittim gidene kadar dilimle dişimi kurcalıyordum aynanın karşısına geldiğimde dişim düştü. Ardından yanındaki diğer iki dişi de sallandıkları için tutup çektim. Sonra da köklerini çektim. Başta üzüldüm ama sonra dişlerimi attığım küvete baktım. Musluktan az bir şey su sızıyordu ve dişlerimden kara bir su içindeydi. İçtiğim sigaraların ziftiydi bu sonra ağzıma baktım tertemiz. Dedim kendime iyi bir dişçiye gider pırıl pırıl dişler yaptırırım.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Rüyaniz hayr olsun.
Gökten 3 elma düştü;Biri sabır, biri akıl,biri de DUA dir...
Günlük yaşamımızda hepimiz yaşadığı gel-gitlerin sebebi nedir? Beynimizde neler oluyor da bu fırtınalar kopuyor?
Siz sakinleşirseniz herşeyin sakinleşip huzur ile dolduğunu göreceksiniz..
Yaşam, hem iyi ,hem kötü, hem zevk, hem acı, hem yaz, hem kış, hem gece, hem gündüz varsa yaşanır.
Hem üzüntü, hem mutluluk, hem rahat, hem rahatsızlık olmalı. Yaşam işte böyle uçlar arasında güzelleşir.

Rüyada diş çektirmek, diş düşmesi, diş dökülmesi;
pek hayırlı değildir. Keder, üzüntü ,sıkıntı ,stress ifade eder..
Stress,sıkıntı ,size psikolojik hasta etmeden siz bu stress ve deprasyondan kurtulma yolunu arayın....

Engeller her zaman olacak bazen engelleri atlayacaksınız bazen de engelin başında bekleyeceksiniz..
Ama adımlar ya yavaş ya da hızlı bir şekilde sürekli devam edecek...ve her şey gelip gececektir!!
Hayatı ciddiye alın önemseyin ama sizin dışınızda gelişen sizin değiştiremeyeceğiniz şeyleri kabul edin.
Stres yaratan durumu değiştiremiyorsanız kendinizi ,tepkinizi değiştirin....
Yoksa diş ve baş ağrısı çekersiniz.Keskin sirke küpüne stress de sağlığına zarar verir..selametle.

Canparçam

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada görümcemin dişinin düşmesi-çıkması

Iyi akşamlar.
Rüyam hayır olsun inşaAllah.
Eşimle sıkıntılarımız var. Rüyamda görümcelerim bize gelmişler yani babamın evine ama şimdiki evimiz değil. Konuşuyoruz ne konuştuğumuzu hatırlanıyorum, kuzenim altı yaşında görümcemin üzerine doğru atılıyor oyun amaçlı ve görümcemin dişi düşüyor. Birisi kim olduğunu hatırlamıyorum saatimin güzel olduğunu söylüyor, bakıyorum yok öylesine birşey diyorum ama kolumda takılı olan plastikten bileklik gibi birşeyler. Kalkıyorum ayağa yürüyorum parmağımda altın tektaş yüzüğüm var (yüzük, emin değilim ama sol el yüzük parmağımda takılıydı diye hatırlıyorum) içimden geçiriyorum aman.. bilsinler diyorum hâlâ beklediğimi.
Rüyamı hayrlı olarak yorumlarsanız çok sevinirim. Rüyam hayrlı değil ise;lütfen yorum yapmayın sadece Allah hayra çıkartsın deyin ve yorum kısmında da yazmanızı rica ediyorum. Rabbimize emanet kalın.

Üst Alt