• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada dişlerin döküldüğünü görmek

yunus

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamünaleyküm,Allahın rahmeti ve bereketi üzerinize olsun.
İyi günler;
Rüyamı gündüz gördüm, sanırım saati 11-12 arasıydı yada 12 civarı. Rüyamda amcamın oğlu ile bir ansansöre bindik ve yukarı dogru cıkmaya baslarken sebebi nasıl bılmıyorum ama kafamı asansörde bır yere vuruyorum ıstemeyerek ve kafamı vurmam ile sol arka alt dısımın bırısının hasar aldıgını hıssedıyorum. Dilimle kurcalar iken salladıgını hıssedıyorum. Sonra asansor duruyor ve asansorden cıkmak ıcın caba harcıyorum cunku kat sevıyesınde durmuyor ve cıktıktan sonra yuz ustu duser gıbı oluyorum daha sonra sallanan dıs yerınden cıkıyor oldugu gıbı. (sanırım kökünden cıktı) Sonra onun dıbının bıraz curuk oldugunu goruyorum, dılımle cıkan bosluga bakarken bırden sol alt ve ust cenemdekı butun dıslerın tesbih kırıldıktan sonra kı gıbı butun sol taraftakı dıslerım avucumun ıcıne dokuluyor. Avcuma baktıgımda sankı butun dıslerım dokulmus gıbı cok fazla dıs vardı elımde. Kalkıp yerden bır aynada dıslerıme bakıyorum ve on dişlerim alt ve ust ve sağ tarafımdakı butun dısler yerınde fakat sol tarafı oldugu gıbı dıokulmus bombostu. Konusmakta zorlanıyordum, amcamın oğluna babamı ara dıyordum benı anlayamıyordu. Konusmalarım anlamsız cıkıyordu agzımdan. Sonra dişlerimin üzüntüsünden bir şekilde hemen uyandım. Hepsi yerindeydı cok şükür Allah'a. :D

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam Kardesim..Hos geldiniz..
Diş ile ilgili rüyalar genellikle dişlerin fiziki durumuna ve pozisyonuna göre yorumlanır.
Rüyada dişlerin döküldüğünü görmek hastalığa veya yakında kötü bir haber alınacağınayasadiginiz gecici bir SIKINTI yi işaret eder.
Dişinin hiç ağrı sızı olmadan döküldüğünü ve onu elline aldığını gören kişi bütün dişleri dökülünceye kadar uzun bir ömür yaşar ve aile nüfusu çoğalır...
ayni zamanda bu gunlerde yasadiginiz gecici SIKINTI,gam keder
bunlarin cok yakinda gececegi seklinde Yorumlanir..
ayrica genc kardesim bilirsiniz disler düştügunde artik yumsak sulu seyler yemeniz gerekli.. yani olaylara karsi haal ve tutumunuzu degistirmek zorundasiniz..
Ya yemekleri daha yavas sindire sindire cignemeli yada yiyeceklerinizi degistirmelisiniz...

Yaşadığımız icinde bulundugumuz mekan ortam bize ne veriyor bizden ne alıyor?
bize bir şeyler vermesi son derece pozitif bir olay ama eğer bizden farkına varmadan bir cok şey alıyorsa ….
sorunun nerede olduğunu anlamamız ve fark etmemiz gerekiyor. Hani bazen canımız sıkılır yeni yerlere gitmek mekan değiştirmek hatta ve hatta uzaklara gitmek isteriz ya kendimize hiç sordukmu sebebini ?
bizi sıkan ve rahatsız eden şey nedir değişiklik istememizin sebebini? dusunmenizi gibi bir uyari ruyasini da ifade eder..
önce kendinizi değiştirmelisin yoksa hiçbir şey değişmez ..seklinde de Bunlari dusunmenize de ruyaniz yorumlanir...
Hayirli bereketli ve Huzurlu Gunler...

Hak şerleri hayreyler
Zannetme ki gayreyler
Arif anı seyreyler
Mevla görelim neyler
Neylerse güzel eyler...

Sen hakka tevekkül kıl
Tefviz et rahatı bul
Sabreyle ve râzı ol
Mevla görelim neyler
Neylerse güzel eyler...

yunus

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Allahın Rahmeti ve Bereketi üzerinize olsun çok teşekkür ederim yardımınız için.Allah hayıreylesin sonucunu,şer olmasın dileğimiz budur inşallah...

anilharbi

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada dişlerinin döküldüğünü görmek

Rüyada dişlerini tükürdüğünü görmek, rüyada dişerinin döküldüğünü, düştüğünü görmek yorumu.
Selamın aleyküm, rüyamda köyümde yolda yürürken dişlerimi tek, bazen çiftli şekilde tükürüyordum bu arada karşıdan biri geliyordu, yolda yanımdan geçerken bakışlarıyla bana dayılandı ben yürürken dişlerimi tek ve çiftli şekilde yere tükürürken o da dönüp baktı arkamdan. Dişlerimi tükürerek yürümeye devam ediyordum, dilimle dişlerimi yokladığımda sol kısımdaki dişlerimin olmadığını farkettim dilimi sağıma götürmedim orayı tükürdüm mü, tükürmedim mi hatırlamıyorum. Daha öncede rüyamda bütün dişlerimin elime geldiğini görmüştüm. İskenderun'da tren kazası atlattım dolayısıyla rüyamdan etkilendim. Hayır olur inşallah yorumunuz için şimdiden teşekkürler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam rüyaniz Hayr olsun
Rüyada Dişlerin dökülmesi, çekilmesi veya düşmesi;
Diş konusunda rüya görmek hakikaten iyi değildir.
Doğu kültürlerinde ölümü çağrıştırır..batı kültürlerinde sağlık Sıkıntı Stress sorununu temsil eder...

Bazen de Hayatın yeni tatlarını almak stress ve SIKINTI anlamında ifade edilmektedir.olmuyorsa demek ki yanlış yoldasın,başka bir yol denemelisin..

Kendi dişlerinizin döküldüğünü veya kendi dişlerinizi çektirdiğnizi görmek;
Rüyayı gören kişinin sağlık kontrolünden geçmesi, sağlığına dikkat etmesi gerekir."tedbir takdiri bozar" diye bir söz var. Kişinin önlem alması için uyarabiliriz.

Hepimizin yaşamında sıkıntılar, sorunlar oluyor. Önemli olan bunları sağlığımızı etkilemesine izin vermeden çözmeye çalışmak.

Rüyada dökülen dişlerimi tükürmek;
iki farklı yorumu vardır.
-Allahu Alem ya acı bir haber alcaksınız..
- gerçek yaşamınızda her türlü eleştiriye karşı hemen savunmaya geçme huyunuz olduğunu gösterir.
karşınızdaki ile aranıza bir kalkan ya da bariyer koyarak onları kendinizden uzaklaştırıyorsunuz manası taşımaktadır.

söylediğiniz şeylere dikkat edin!!Sözleriniz incitiyor mu, iyileştiriyor mu yoksa kan mı kusturuyor ve tükürüyorsunuz.....?
ağzınızdan çıkan kötü bir söz nedeniyle bazı pişmanlıklar yaşadığınızı, sanki keşke bu sözü söylemeseydim diye düşündüğünüzü simgelerken,
diline hakim olmak konusunda sizi uyarır.

anlayın ki asıl mâhâret kırık bir kalbi tamir etmek değil, kalp kırmadan önce ağza terazi koyup her kelimeyi tartarak seçmek, ağızdan çıkmadan
her kelimeyi,kendi kalbinde duymak, her cümleyi ölçmek, biçmekmiş.
Keşke susabilseydim cümlesi beynimi tırmaladı, benim canımı daha çok acıttı. Uykum kaçtı… Tıpkı neşem gibi.
kırılan kalbin onarılması çok zor, tıpkı öfkelenen insanın susmasının zor olduğu gibi...selametle.

whites

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Merhabalar, rüyamda sağ alt arka dişlerimin düştüğünü gördüm. Ardından bir diş hekimi arkadaşıma gittim. Yaptırabilmek için sadece bir tanesini takabileceğini söyledi, ben de sinirli ve öfkeli bir biçimde neyse parası veririm yaptırırım dedim. Öfkeli ve huzursuz bir durumda uyandım. Rüya tabiri hayır ola inşallah?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba, rüyaniz Hayr olsunKeskin sirke küpüne zarar verir.
sinirlenince rasyonel düşünce ortadan kalkar, bir anlık öfke yüzünden ne dağlar yıkılır, ne aptalca hatalar yapılır.
en iyisi oturup biraz olsun o fiziksel/ruhsal kontrolsüzlüğün kendiliğinden gitmesini beklemektir.

'Öfkeyle kalkan, zararla oturur'
sen hiç öfkeyle kalktınmı? çünkü gerçekten öfkeyle kalkan oturmayı istesede hayal edemez, bu yüzden oturmak, zararla oturmak, faydayla oturmaktan ziyade...
en kötüsü artık hiç bir şey eskisi gibi olamıyacaktir...
Öfkeyle yapılan her eylem sonucunda geri dönüşü kısmen zor, genelde imkansız zararlara/pişmanlıklara neden olmaktadır.

Rüyada Dişlerin dökülmesi, çekilmesi veya düşmesi;
Diş konusunda rüya görmek hakikaten iyi değildir.
Doğu kültürlerinde ölümü çağrıştırır..batı kültürlerinde sağlık Sıkıntı Stress sorununu temsil eder...

Bazen de Hayatın yeni tatlarını almak stress ve SIKINTI anlamında ifade edilmektedir.olmuyorsa demek ki yanlış yoldasın,başka bir yol denemelisin..

Kendi dişlerinizin döküldüğünü veya kendi dişlerinizi çektirdiğnizi görmek;
Rüyayı gören kişinin sağlık kontrolünden geçmesi, sağlığına dikkat etmesi gerekir."tedbir takdiri bozar" diye bir söz var. Kişinin önlem alması için uyarabiliriz.

Hepimizin yaşamında sıkıntılar, sorunlar oluyor. Önemli olan bunları sağlığımızı etkilemesine izin vermeden çözmeye çalışmak.

- gerçek yaşamınızda her türlü eleştiriye karşı hemen savunmaya geçme huyunuz olduğunu gösterir.
karşınızdaki ile aranıza bir kalkan ya da bariyer koyarak onları kendinizden uzaklaştırıyorsunuz manası taşımaktadır.

ağzınızdan çıkan kötü bir söz nedeniyle bazı pişmanlıklar yaşadığınızı, sanki keşke bu sözü söylemeseydim diye düşündüğünüzü simgelerken, diline hakim olmak konusunda sizi uyarır.

anlayın ki asıl mâhâret kırık bir kalbi tamir etmek değil, kalp kırmadan önce ağza terazi koyup her kelimeyi tartarak seçmek, ağızdan çıkmadan
her kelimeyi,kendi kalbinde duymak, her cümleyi ölçmek, biçmekmiş.
Keşke susabilseydim cümlesi beynimi tırmaladı, benim canımı daha çok acıttı. Uykum kaçtı… Tıpkı neşem gibi.
kırılan kalbin onarılması çok zor, tıpkı öfkelenen insanın susmasının zor olduğu gibi...selametle.

S

serapsız

Kayıtsız
Misafir
rüyada kanser olup dişlerin düşmesi

Merhaba.Gece rüyamda kanser olduğumu öğreniyorum.Azı dişlerimin bu hastalıktan dolayı düştüğünü,düşen dişi elime aldığımı gördüm.Düşen dişlerimin yeri kanıyordu.

Öfke ile kendime üzülüyor aileme isyan ediyordum.

Bu rüyada hayır varmıdır hocam.

Üst Alt