• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada dişlerinin sallandığını görmek

Garip kuş

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Merhaba

Bugün sabaha yakin yani iftardan sonra çok acayip bir rüya gördüm. İnşallah hayırlara vesile olur.
Rüyamda sözlümle bizim evin arka bahçesinde yeşilliklerde bir ağacın altında oturuyoruz. Bizim apartmanda oturmamalarına rağmen alt katin balkonundan annesi bizi izliyor ve tam hatırlamıyorum buraları ama komşuların hepside bahçede bir gizli köşede oturuyorlarmış ve annesi bizi görmesinler diye eve çağırıyor. Tam biz eve giderken komşuların şaşkın ve dedikoducu yüzlerle bize baktıklarını farkediyoruz, bu bizi biraz huzursuz ediyor ama çok umursamıyoruz.

Bu arada otururken dişlerimde bir hassasiyet hissediyorum derken bütün dişlerim sallanıyor birbirine giriyorlar. Diş etlerimi görüyorum bembeyazlar ve diyorum ki etlerim zaten hastaydı keşke doktora gitseydim. İşin ilginci gerçekten de böyle diş etlerimden kaynaklı bir rahatsızlığım var. Derken bizim eve çıkıyoruz babam var ve sürekli gülümsüyor sözlüme kızacağını düşünüyorum onu eve getirdim diye ama umursamıyor, dişlerimi gösteriyorum yine gülümsüyor ve geçer birazdan diyor.

Derken üç dişim elime geliyor; birisi sağ, diğeri sol alt dişim, azı dişlerimin yanındakiler. Biriside sağ üst dişim. Hepsi dökülecek diye ağlıyorum babam geliyor bakıyor ve daha sonra dişlerimi düzelmeye başlıyor. Kaynanama alt kata iniyoruz ve dökülen dişlerimi ona gösteriyorum. Dişsiz kaldım diye birazcık dalga vari bir söylemle dişlerimi ona gösteriyorum. Bakıyo dişlerime ağzımı açıp ama bir tepki vermiyor ve rüyam bitiyor. Uykumda bunu yorumlatmalıyım diyorum sürekli. Bu arada dişlerim ağrısız dökülüyor sadece bir kamaşma ve hassasiyet hissediyorum birbirine karıştığı anda ve dişlerimi uzun uzun beyaz bir şekilde görüyorum ki normalde o kadar beyaz değiller. Hayatımda manevi ve maddi açıdan kafamın çok karışık olduğu bir süreçteyim sözlümle ilgilide bir çok soru ve endişeler var kafamda artık benden soğuduğunu düşünmem gibi. O yüzden bu rüya belki benim için bir uyarı çünkü yatmadan önce bütün bu düşüncelerimle ilgili bir çıkar yol göstermesini istemiştim rabbimden lütfen en kısa zamanda beni aydınlatırsanız çok sevineceğim. Şimdiden çok teşekkür ederim. Allah razı olsun .

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba..Garip kuşun yuvasını Allah yapar!!
Garip ve kimsesiz kişileri Allah darda bırakmaz.
Kişi, geleceğini kendisi belirler. Yapacağı çalışma, geleceğinin biçimini şekillendirir.
Ancak bazı durumlarda yalnız çalışma yeterli olmaz, elde olmayan durumlar da oldukça etkin olur.
Fırsatlar, içinde yaşanan çevrenin şartları, sağlanan yardımlar, çalışmaya bağlı olmayan durumların içine girer...
sizin de Allah Yardimciniz olsun..

Rüyada Dişlerin dökülmesi;Dişler insanın ev halkıdır. Üst çenedeki dişler rüya sahibinin babası tarafından olan akrabalarıdır.
Alt çenedeki dişler ise ana tarafından akrabasıdır.
Köpek dişleri amcaoğullarıdır veya amcaoğulları yerine geçen iki dostudur.
Rüyada dişlerde görülen siyahlık noksanlık ,kırık veya dişlerinin sallandığını görmek;
meydana gelecek üzüntü ve kedere Manevi sıkıntılara işarettir.

Rüyada Dişlerin dökülmesi çekilmesi veya düşmesi hayatın yeni tatlarını almak anlamında ifade edilmektedir.
Kendi dişlerinizin döküldüğünü veya kendi dişlerinizi çektirdiğnizi görmek sıkıntıları ortadan kaldırdığınızı sıkıntıların git gide daha azaldığını ifade eder...
Rüyayı gören kişinin acil olarak sağlık kontrolünden geçmesi sağlığına dikkat etmesi gerekir."tedbir takdiri bozar" diye bir söz var. Kişinin önlem alması için uyarabiliriz.

Rüyadaki kadın ve kızın yaşına göre de tabiri farklıdır..
ama Sizin bu yasta "dişim sallanıyor ve hiç acımadan düşüyor " stress ve SIKINTIYA yorumlanir...
Hepimizin yaşamında sıkıntılar sorunlar oluyor. Önemli olan bunları sağlığımızı etkilemesine izin vermeden çözmeye çalışmak. Sakin olun!

Allah'ım! Bana değiştirebileceklerim için güçdeğiştiremeyeceklerim için sabır ikisini ayırt etmek için de akıl ver. "
yoksa ben kendimi harap edip deprasyona gireceğim...

insan bir olay veya ilişkiye sorumluluk veya mevki makama Talip olmadan icine girmeden ;hazır olmalı...
Herşey hazır olmak ile başlar !!Yoksa hem kendinize hem de Size deger veren Size ümit bagliyan kişileri acitabilirsiniz...

Evlenmeyi düşünmeden önce evlenmeye hazır olmak lazımdır
Siz evliliğe ruhen duygusal aklen hazır misiniz..?.
Evlilik ruhsal fiziksel cinsel,maddi manevi bir bütünleşme,birleşme,karşılıklı anlaşma demektir.

şu yaşa geldim şu kadar gelirim var şöyle bir sosyal statü sahibiyim demekle insan evliliğe hazır olmaz.
İnsan kendi dünyasını kurabilmişse karşısına çıkan problemleri halledebiliyorsa cebindeki parayı adam gibi harcayabiliyorsa
dilini tutmayı,SABRI ,yarin eşine,ailesine sahip cikabilecekse; kemal ve olgunluga erişmişse...akil ve idareyi bilirse..
insanlarla medenice ilişki kurabiliyorsa geçimsiz değilse haram yollara sapmadan hayatını götürebiliyorsa
kendi ailesindeki insanlarla medenice bir dialog kurabilmiş ise o kimse evliliğe hazır demektir.

Kendi kendisiyle geçinemeyen mutluluğu içinde duyamayan buhran ve deprasyondan kurtulamiyan
devamli kendini geçmişe hapsediyor ve yaşıyorsa bu insan evlenmeye hazır degil demektir ...

Çünkü her evlilik kendi içinde birtakım problemler taşır. Bu problemleri çözecek sağlam dingin bir iç yapısı
Ruh alemi sabit duygulari yoksa evlenince ne yapacak?
Hakkinizda HAYIRLISI olmasi icin Cokca Dua edin..

Üst Alt