• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada dogal afet görmek

Bilal Basoglu

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleykum,

Gonul Sizim abla nasilsiniz?

Aksam uzeri hatirladim ruyami, sabah namazindan sonra dogal afetler gordum, sel ve hortum.
Sel pek iyi hatirlamiyorum, ama hortumu cok iyi hatirliyordum birtanesi cook buyuktu ve arkasindan yanlis hatirlamiyorsam 2 veya 3 tane daha vardi.
Ben ve yanimdakiler hortumdan kaciyorduk korku vardi bize dogru geliyor dedigimi hatirliyorum sonra kacmak icin, hz Nuh a.s. Gemisine binmistik yada hz Suleyman a.s. Tam hatirlamiyorum hangi gemi ama ikisinden biri oldugundan eminim..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam kardesim haydi Bismillahirrahmanirrahim cekerek Allah a teslim olarak bu ruyanizi beraber yorumlamaya calisalim ?
Hayirdir ins. diyelim Rabbim de Hayirlara cikarsin..
bildiginiz gibi İslam'a göre rüya üç çeşittir.

1- Salih rüya
2- Şeytani rüya
3- İnsanın içinde yaşadığı olaylardan etkilenmesi sonucu doğan rüya.
Hiç bir rüya yaşanılan ortamdan bağımsız bir sekilde yorumlanamaz.
Rüyayı gören kişinin yaşı medeni hali cinsiyeti O An içinde bulundugu maddi ve manevi durumu mutlaka göz önüne alınmalıdır.

Rüzgar hortum rüyaları kötüye yorulmaz. ..bunlar Tabii afettir! hikmet ve sebebini anca Rabbim bilir...
Bunlar pek çok şeyin değişeceğini haber verirler. Bu değişiklikler kaçınılmazdır...
bu tip ruyalar hayatınizin tamamen değişeceğini ..
belkide mesleginize yakin bir baska ek is zanaat da alip kendinizi gelistirip degistirebilirsiniz..
Belkide RIZK kapiniz farkli mekan ve Kapilardadir Allahu Alem..
bu değişiklikleri felaket kayip gibi görmek yerine güvenli ve alışıla gelmiş yaşantınız yerine kendinizi yeni yaşantiniza HAZIRLAYIN.....
Rüyada görülen kasırga endişe ve korku yerine dikkat ve ihtimam HAZIRLIK gösterilmesinin daha akıllıca olduğu hakkında bir uyarıdır...
Hayirli Gunler Allah-in ipine SIKICA SARILIN...
Ailenizi ve Cocuklarinizi Kendinize kalbinize de YAKIN tutun..Sevin onlari...aranizda guclu baglar kurun hic bir Ruzgar hortumu sizi birbirinizden koparmasin olur mu?

"hz Nuh a.s. Gemisine binmistik " bu ne tevvafuk kardesim.. Bugun Muharem 1 ve Ben de ruyamda Nuh as gemisinde kendimi gordum..
Rüyada Nuh (A.S.) Un gemisini görmek,binmek;
ferahlik, sürür ve yagmurun bereketti gibi yeni bir gelisme..Kaderimize sukretmek gerekli..sukrettikce icinde bulundugumuz Buhran, bunalim, kesmekes ve daralmadan kurtuluruz insallah..hz Nuh'un gemisine binmişler, suyun Rabbine sığınmışlar.. Ahh Teslimiyet Senden o kadar uzagiz ki...
Unutmayın ! İsyan olan bir yerde tufan olmaz mı ?
Hayirli Geceler...

Üst Alt