• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada dosya görmek

parlakkk

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun Aleyküm,
Dün akşam rüyamda, bir odadaydım, böyle memurlar odasıydı ve birçok dosya önüme indirdiler. Bütün işler bana kalmıştı, ben de olsun ben memurum ya yaparım hepsini diyordum gibi, o kısmını çok hatırlamıyorum ama dosyaları imzalıyordum. Ne olabilir? Yorumlayabilir misiniz?duaa..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleyküm selam Gönül Dostum..
Hayirdir insallah..
Rüyanız, güncel yaşamınızda bir kaos yaşadığınızı işaret etmektedir.Mükemmele ulaşmak her zaman mümkün değildir...
ama Geçmiş dosyalari kapatip; mutluluğa ulaşabilirsiniz .. Olayları birazda akışına bırakmak gerekebilir.seklinde ruyaniz yorumlanir..
Rüyada dosyalara imza attığını görmek ;yarım kalan işlerin tamamlanmasına ve işlerinizde başarılı olacağınıza işarettir...
geçmişte olanlari,BİTİRİN ARTIK...

Adam gittiğinde değil, kadın unuttuğunda biter aşk
brvvoo

parlakkk

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
SELAMUN ALEYKÜM,

Adam gittiğinde değil, kadın unuttuğunda biter aşk

ÇOKK GÜZELMİŞ

Kelebk

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada dosya görmek ne anlama gelir?
Selamünaleyküm, ben biri hakkımda hayırlımı hayırsızmı diye istihare namazı kıldım, gördüğüm rüya şöyle; namazı kıldığım kişiyle, çimenlik bir alandaydık, yüksek biyerde çimenlik ve ormana benzer agaclar vardı tanıdıgım orda mı diye oraya asagıdan bakıyordum, sonra kendimi magazada yine namazı kıldıgım kişiyle kendime uyumlu kıyafet bakarken buldum, kendime kıyafet bakarken bir dosya gördüm önü şeffaf arkası borda kırmızı gibi onu aldım öyle uyandım.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve aleykümselam, Rüyanız hayr Olsun..
O biri için hakkında hayırlı mı diye istihare yapmak...Bunu zaman ve bu zaman zarfında yaşadığınız ve yaşayacağınız olay ,haal, hareket, sorumluluk ve olaylar size zaten söyliyecek..
zaman öyle bir nimettir ki bilinmiyenleri de bize bildirir ve karar vermemize yardımcı olur...

Rüyada dosya görmek ;
kişinin endişelerini ,umur ve beklentilerini temsil eder ve dosyalar günlük yaşamınızdaki kimi olumsuz olayların size bir endişe kaynağı olduğunu işaret eder.
Merak ve korkuların, kaygılarını işaret etmekte, bir şey için geç kaldığını yada olur mu olmaz mı düşündüğünü ve bu durumun seni büyük bir strese soktuğunu, biraz daha sakin olmak gerektiğini ve bu insan biri hakkımda daha fazla bilgi birikimine ihtiyac olduğunu ifade etmektedir.
Hiçbir şey için acele etmeyin Zaman ;Size bilmek istediklerinizi .! zamanı gelince her şeyi gösterecek acele etme..
KADERİNİZ ve YOLUNUZ AÇIK OLSUN, HAYAT ACELE ETMEYE GELMEZ
selametle..

Üst Alt