s.a ben size bir ruyami anlatayim tabi sizi yormassam
şimdi benim ruyalar karişiktir yani bizim evin mesela salondaki pencereden baktiğimizda bahçemiz görunur ama ruyamda pencereden bakinca şato göruyorum ve etrafta bizim salondaki halilar ile dolu. şimdi ben ruyamda hatirladiğim kadariyla namaz kliliyordum ve namazin sonundaydim açtim ellerimi işte şöyle dedim Allahim anneme bana uzun ömurler ver dedim ama ağlayarak diyordum yani ağlayarak Allaha yalvariyordum. işin garip kismi dua ederken işte Allahim şu koltuğada uzun ömur ver şu koltuğada uzun ömur ver dedim
sonra benim kucuk kuzenim perdenin arkasindan cikti benim önumde kucuk arabam vardi ona bakiyordu bende arabami oynasin diye verdim kuzenimde SAĞL KANKA dedi
yaşi kucuk olmasina rağmen bunu dedi. sonrada masaya tirmandi oynamaya başladi. sonra birden salona arkadaşlarim geldi salon bum buyuk ama harbuki gerçekte kucucuk yani normal boyutta diyelim. arkadaşlarimla oynarken ölu numarasi yaptim onlarda Ali ali diyerek bağirip beni ayağa kaldiriyordu tamda o anda uyandim vvcc.. bu nedir acaba hhım vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkur ederim saygilarimla