• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada düğün görmenin tabiri

zeyno

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün Aleyküm Gönülsızım abla,

Dün gece rüyamda bir düğündeydim. Gelin ve damatla birlikte oynadığımı gördüm. Bir ara gelinle halay çekmeye çalıştım ama beceremedim. Düğün fazla kalabalık değildi. Gelinle damadı yalnız bırakmamak için hep pistte oynamaya çalışıyordum. Hayır olsun inşallah.

Yorumun için şimdiden teşekkür ediyorum. Allah (cc) senden razı olsun...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleyküm Selam Gönül Dostum Hayır olsun inşallah.
Rüyada gördüklerimiz bazen bizi fazlasıyla etkiliyor. Kimimiz anlamının peşine düşerken kimimiz de yaşadığımız ve biriktirdiğimiz olaylara bağlıyoruz bu durumu. İşte, rüyada sık gördüğümüz durumlardan biri: Rüyada düğün görmek acaba neye işaret?

Rüyada düğün görmek mutluluğun ve bir kutlamanin işaretidir.
Rüyada bir düğünde bulunmak ve düğün yemeğinden yemek üzüntü ve kederden kurtulmak olarak yorumlanır..

Rüyada düğün görmek psikolojik anlamı;
bir başlangıç ve geçiş dönemindeki sıkıntılarınızı yansıtır.
Bu tür rüyalar genellikle evlilik hakkind bazı duyguları ve korkuları vurgulamaktadır.
Böyle bir rüyayı evlilik hazırlıkları içerisinde olan bir kişinin görmesi, evlilikle ilgili korkulara işaret eder.
Düğün detayları, aile ile gerginlik, bağlılık korkusu ve bağımsızlık kaybı üzerinde çatışmalar bu tür rüyalara neden olabilir.

Eğer rüyanızda bir düğüne katıldığınızı görmüşseniz, düğünde nasıl hissettiğini düşünün. Eğer üzgün veya sıkıntılı iseniz,
o zaman size hayatınızın mevcut durumu hakkında mutsuz olduğunuzu bilinçaltınız anlatmaya çalışıyor demektir.
Eğer memnun iseniz, o zaman hayatınızda yeni bir değişim yapmayı istiyorsunuz..
Allah herkese ,Size de saliha bir eş nasip etsin .amin..

zeyno

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Amin inşallah. Yorum için teşekkür ederim. Sanırım bu günlerde hayatımda değişiklik yapmayı çok düşündüğüm için böyle bir rüya gördüm. Hayırlı cumalar... Allah her zaman yardımcımız olsun inşallah.

Ekrem

Yönetici-Admin
Yönetici
Süper Mod
Üyemiz
Rüyanız hayır olur inş. kardeşim.

Bu rüyayı görmenin sebebi benim düğün davetimden kaynaklanıyor olabilir çokk kommikk
Kocaeli bize uzak değil bin otobüse 2 saat sonra alaplıdasın, bugün çık gel akşam kınayada bakarsın:)

Üst Alt