• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada düşen uçak görmek

elysion

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün Aleyküm.. Rüyada düşen uçak görmek, rüyada uçağın düştüğünü görmek.
Ben rüyamda bir yakınımla bahçe sularken evimizin üzerinden uçak geçerken düştüğünü ve kocaman yangın çıktığını hatta evimizin oradaki otlara kadar geldiğini ve elimizdeki hortumla onları söndürdüğümüzü gördüm.
Sonra içeri girdiğimizde eli kopan,baya yaralanan insanları bir yere topladıklarını gördüm. Bu düşen uçakta çok iş adamlarının ünlü kişilerin öldüğünü duyuyoruz. Yine hatırı sayılır bir kişi bana 1-2 yaşlarında çocuğunu emanet ediyor ona artık benim bakmamı istiyor ama hesap yapıp bizden 230 lira para istiyor. Bende olmadığını söylüyorum o da sonra ayarlarız diyor ve gidiyor.

Sonra uçak düştüğünden uçağa binmeye çok korkuyorum ama dua okuyup bir şey olmayacağını düşünüp bizde başka bir şehre gitmek için uçağa biniyoruz.Havalanıyoruz ve uçak bozuluyor yerde ilerleyerek vardığımızı gördüm. Hayırdır inşalllah. Yorumlarınızı bekliyorum.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleyküm selam Hayirdir insallah..
Unutmayın ki rüyalar insanın ruh hali, iç dünyasının uykudaki yansımasıdır..
Rüya da uçağın düştüğünü görmek; Kendinize Aşırı Yüklenmeyin!! Çöküntüden ve düşüşlerden Kurtulun!!
kendinize aşırı yüksek ve gerçekçi olamayan hedefler koyduğunuzu simgeler. imkansız hedefler peşinde koşmanız kendinize Yüklenmeniz Ruhsal Sağlığınızin, çöküşüne sebep olabilir..
ilk önce kendinize sonrada çocuklariniza sahip cikip koruyun..
Onlar Size Allah-in emanettidir.. ama hiçbir şeyde aşırıya gitmeyin...

"Sonra uçak düştüğünden uçağa binmeye çok korkuyorum ama dua okuyup bir şey olmayacağını düşünüp "
Korkularinizdan anca Allah'a sığınıp emin olabilirsiniz seklinde yorumlanir...

Rüyada uçak görmek, kolaylık ve esenliğe, rütbe ve makama .hayat yolluna ,mutluluga, mutluluktan ucmaya işarettir.
Rüyada uçağa bindiğini görmek,bir işi sonuçlandırmak için acele ettigini...
SABIR,Tertip vee Temkinli olduktan sonra Allah-in izni ile varmak istediginiz menzille varacaginiza isarettir...

Hayatın size çok yüklendiğini ve yaşadığınız kötü olayların ardı arkası kesilmediğini düşünüyorsunuz değil mi ?
Hamd olsun genc,akilli, saglikli, sevilen , mutlu iyi bir insansiniz..Bunlarin kiymettini bilin..

"uçak bozuluyor "
Allah korusun ya engelli, arizali, eksik olsaydiniz o zaman ne yapardiniz...
Engel SİZ olmazsanız Engelsiz olursunuz..
araç ile amacı karıştırma gafletine düşmeyin
Bu dünyada verilen tüm nimetler şükrü veya nankörlüğü ortaya çıkarmak için yaratılmış birer imtihan aracıdır...
hayirli gunler..

atalante

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada uçağın düştüğünü görmek

selamün aleyküm Gönül Sızım, şimdiden teşekkür ederim.

Ben öncelikle bu rüyayı görmeden önce istihare namazına yatmıştım, lisedeyken bölümüm sayısaldı mezunken eşit ağırlık olarak sınava gireceğimin bana hayırlı olup olmamasını bilebilmek için yattım istihareye, eşit ağırlıkta çok çalışıp pdr psikoloji veya ilahiyat okumak istiyorum.

Rüyamı anlatacak olursam, bir kere gece rüyasıydı sabah namazı için kurduğum alarmdan sonra kalktığımda hatırlıyordum. Beyaz bir uçak yerdeydi yere düşmüş çakılmış ölü insanlar vs görmedim ama karanlık bir ortam vardı uçağın düşüşünü de görmedim sadece yerde düşmüş olarak gördüm.

okuduğunuz için teşekkürler Allah razı olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Gönül Dostum Rüyaniz Hayr olsun
iki farkli yorumu vardır..
-Rüyada bir uçak kazası, uçağın düştüğünü görmek;
hayatınızda önemlice değişiklik olacağını işaret eder.
Bu değişiklik kazada ölü yoksa olumlu yönde, ölenler varsa olumsuz yönde olabilir.

-Rüyada uçak kazası görmek;
kendinize aşırı yüksek ve zamansız, gereksiz olmayan hedefler koyduğunuzu simgeler.
Uçak düşmesi, uçağın düştüğünü görmek;
reel hayatta şu An gerçekleşmesi hemen hemen imkansız hedefler peşinde koşmanın sizin çöküşüne sebep olabileceğini işaret edebilir.
Bu acelecilik sizin psikolojik çöküşünüze neden olabileceği gibi önemli bir zaman kaybı ve para kaybına sebep olabilecektir manası taşır...selametle..

atalante

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
teşekkür ederim ikilemde kaldım ama yine de sağ olun

Gönül sızım...
zamanı gelince Allah'ın izni ile bu ikilemeden kurtulup doğru karari vererek kaderini yaşarsın...

mervekeser

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada uçağın düştüğünü görmek, rüyada düşen uçak görmek tabiri.
Selâmün Aleyküm. Dün gece gördüm bende bu rüyayı. Yolda yürüyordum yukarıya doğru kafamı kaldırdım uçak o kadar çok yakındı ki şaşırdım. İlerde köprü vardı asla sığmaz ama altından geçti, havalandı. Bir kez takla attı sonra uçak düştü. Ama kimse ilgilenmiyordu bir ben kafama taktım. Uyandım geri uyuyakalmışım. Yine yolda yürüyorum ilerden bembeyaz bulut gelmeye başladı ama o kadar büyük ki yere çok yakın, apartmanları içine alıyor. Sonra birden durdu orda kucuk arsa gibi bir yer vardı sadece oraya yagmur yagdi ama normal yağmur şeklinde değil, hani bardaktan bir anda bosalır ya ayni onun şeklinde.. Çok merak ettim, üst üste bu rüyaları görünce etkiledi beni.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam rüyanız hayr Olsun
Rüyada uçak kazası görmek;
kendinizde olan öz güven eksikliğine ,İçinizdeki negative enerjiye işaret eder.
Bazen de hayatınız ile ilgili verdiğiniz önemli kararları yerine getirirken karşılaştığınız büyük engeller yada temkin ve tedbirli olmanız, gerektiğine yorumlanır.

Rüyada görülen uçak, makam ve rütbeye işarettir.
Uçağın düştüğünü veya parçalandığını gören kimse, geçici bir musibet ve belaya maruz kalabilir.

Rüya da uçağın düştüğünü görmek ;
Kendinize Aşırı Yüklenmeyin!! Çöküntüden ve düşüşlerden Kurtulun!!
kendinize aşırı yüksek ve gerçekçi olamayan hedefler koyduğunuzu simgeler. imkansız hedefler peşinde koşmanız kendinize Yüklenmeniz Ruhsal Sağlığınızin, çöküşüne sebep olabilir..diye bir uyari da olabilir..

Rüyada yağmur yağdığını görmek;
genel anlamı ile güzel ve hayır olan şeylere tabir edilir. Kısmet ve bereket ,ferahlik olarak değerlendirilir..selametle
..

ıslamıı

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada uçak düştüğünü görmek

Selamun aleykum, bu gece rüyamda cok güzel bir deniz denizin kenarına düşmüş bir ucak gördüm. Uçak düşmüş ama hic ölü yok, insanlar denize giriyor herkes cok mutluydu. Bende uzaktan oturmus izleyip özlediğim biri için ağlıyordum.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykümselam rüyanız hayr Olsun
Rüyada uçak kazası görmek;
kendinizde olan öz güven eksikliğine ,İçinizdeki negative enerjiye işaret eder.
Bazen de hayatınız ile ilgili verdiğiniz önemli kararları yerine getirirken karşılaştığınız büyük engeller yada temkin ve tedbirli olmanız, gerektiğine yorumlanır.

Rüyada uçak düşmesi görmek;
sizin gerçek hayatınızda kendinize aşırı yüksek ve gerçekçi olmayan hedefler koyduğunuzu gösterir. reel yaşamda gerçekleşmesi hemen hemen imkansız hedefler peşinde koşmanın sizin çöküşüne sebep olabileceğine yorumlanır. Bu hedefler sizin çöküşüne neden olmasa bile önemli bir zaman kaybına sebep olacaktır manası taşır.

Bir pişmanlığa, yapılan yanlıştan dönmek, tövbe etmek, Allah için çalışmak manası da taşıyabilir.

-“Her şey göründüğü gibi değildir, hiç bir iş aceleye gelmez
selametle..

Z

züleyh

Kayıtsız
Misafir
Ruyada ucagin dustugunu gormek

Esselamun aleykum. Hocam ben ruyamda balondayken annemle ucagin cok yakindan uctugunu goruyordum, o gun de bayram gunuydu. İlk defa bu kadar yakinimizdan ucan ucagi gormustum. Anneme dedim annem takmadi beni ve birden yanimizda gecen ucagin havada asılı durdugunu gördüm, ucak cok yakinimizda duruyordu, kocamandi. Anneme durumu söyledigim gibi asılı duran ucak yere düştü alttan hasar gördü, ölü sanırım yoktu ama bizim evin balkonuna özel timler gelip havaya ateş açtılar cok korkmustum..

Üst Alt