• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada duvar görmek ne anlama gelir?

selbi01

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada duvar görmek nasıl yorumlanır?
Selamün aleyküm Gönül sızım kardeşim, geçmiş kurban bayramını kutluyorum, daha nice sağlıkla sıhatle bayramlar olsun inşaallah. Dün üsküdar da Aziz Mahmut hüdai hz. ne ziyarete gittim, bana çok iyi geldi. Bu gün rüyamda hayırdır inşaallah, beyaz duvar var, sağ elim duvara yapışmış, çekiyorum çekiyorum elimi duvardan ayıramadım. Elim yapıştırıcı ile duvara yapışmış. Elimi çekince yapıştırıcı uzuyor sonra elimle birlikte duvara yapışıyor. Şimdiden yorumlarınız için teşekürler, Allah razı olsun sizlerden.duaa..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve aleykümselam, Gönül Dostum, kardeşim, Sizinde geçmiş kurban bayramını kutluyorum, sevdiklerinle birlikte daha nice sağlıkla sıhatle bayramlar olsun inşaallah.

Ben de bu yaz Türkiyeye tatile gitmiştim üsküdar da Aziz Mahmut hüdai hz. ziyaret etmeyi ne kadar çok istedim ama gidemedim, nasip, kısmet belki de ben sadece nefsimin isteklerine yer verdim..bol, bol, Deniz, bodrum, Antalya derken Aziz Mahmut hüdai hz. ziyaret edemedim..

Sen gittiğine, gidebildiğine göre gerçekten ya Allah’ın Sevdiği ve Razı olduğu İnsanlardansın yada gerçekten Allah’ın ,Allah’tan gelecek her hayra, sabra, güç ve kuvvete ,inayette muhtaçsın..!

"Muhakkak ki zorlukla beraber bir kolaylık da vardır "
İNŞİRAH Suresi 5. ayet
Her şeyi gören, bilen, takdir eden, hâkim bir ilahın var… Çıkmaz tüm yollar ona çıkar…

Rüyada Beyaz Duvar Görmek ;
Duvar kişinin din ve dünya güzelliğine......

"beyaz duvar var, sağ elim duvara yapışmış "
rüyayı gören kişinin iman yönünden kuvvetli, dünyevi ve uhrevi bakımdan itibar sahibi biri olduğuna delalet eder.

Sıkıntılı iken “Hasbünallah ve ni’mel-vekil” deyiniz
Hasbiyallah, Allah bana yetişir demektir.
Hasbiyallahü ve ni’mel vekil ise, Allah bana yetişir, O, güvenilip dayanılan ne güzel vekil, demektir.
Kur’an-ı kerimde, cesur müminlerin, (Hasbünallahü ve ni’mel vekil) dedikleri bildiriliyor. (Al-i İmran 173)

ALLAH (c.c) YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN ..

acilangul1

selbi01

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razı olsun,namazların ardından üç er defa hep söylerim.Allahım kabul eder inşaallah.

Üst Alt