• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada ekmek açmak ve pişirip yemek

parlakkk

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun Aleyküm Gönül Sızım,

Dün akşam rüyamda annem kızkardeşimin evinde bir çok ekmek yapıyordu somun ekmeği gibi ama unun içine birçok farlı şeyde katmıştı sonra annem o yuvarlak şeklindeki somunları bir şekil kabı gibi bişeyin içine koyup pişirmeye veriyordu ve hocam herbir kabın içerisine otuz iki adet ekmek giriyordu sonra ekmekler pişiyordu ve ekmek çıkınca tadına baktık leziz bir şeydi normal yediğimiz ekmek gibi değildi tadı harikaydı ve sonra annecim halı yıkıyordu yine kızkardeşimin evinde ekmek kısmı çok değişikti hocam ne olabilir yorumu ALLAH razı olsun

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
Güzel kardeşim, sorunun nedir acaba??? Bir türlü anlamış değilim. Sana defalarca mesaj yazdım, konu altına not yazdım. Neden yazılarında noktalama işareti kullanmıyorsun??? Bizim amacımız, okunabilir temiz bir forum sitesi oluşturmak. Neden bizim iyi niyetle koyduğumuz kurallara uymamakta ısrar ediyorsun???
Burada sana uyarı yazdım, https://www.islamiforumlar.net/gonu...eden-bunu-yasatanlar-cok-mutlu.html#post71707 üç gün girişin engellendi, Ö.M GÖNDERDİM SANA DEFALARCA, hala neden dümdüz yazı gönderiyorsun? NEDEN YAZININ GEREKLİ YERLERİNE nokta, virgül, soru işareti v.s kullanmıyorsun? Ne yapmaya çalışıyorsun bir türlü anlayamadım!!!

parlakkk

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Güzel kardeşim, sorunun nedir acaba??? Bir türlü anlamış değilim. Sana defalarca mesaj yazdım, konu altına not yazdım. Neden yazılarında noktalama işareti kullanmıyorsun??? Bizim amacımız, okunabilir temiz bir forum sitesi oluşturmak. Neden bizim iyi niyetle koyduğumuz kurallara uymamakta ısrar ediyorsun???
Burada sana uyarı yazdım, https://www.islamiforumlar.net/gonu...eden-bunu-yasatanlar-cok-mutlu.html#post71707 üç gün girişin engellendi, Ö.M GÖNDERDİM SANA DEFALARCA, hala neden dümdüz yazı gönderiyorsun? NEDEN YAZININ GEREKLİ YERLERİNE nokta, virgül, soru işareti v.s kullanmıyorsun? Ne yapmaya çalışıyorsun bir türlü anlayamadım!!!

Selamun aleyküm,

Ben sadece düzgün yazarsam yeterli diye düşünmüştüm kurallara uymamak gibi bir art niyetim yok.Hem ne art niyetim olabilir ki !

Birdaha böyle bir sıkıntı olmayacak.

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
Aleykümselam, tamam kardeşim sanırım sen yazının tamamını okumuyorsun, kaç defa imla işlareti kullanmanı yazdım sana, bunu anlamaman imkansız! Neyse kardeşim ben sadece senin değil herkesin yazılarındaki ufak tefek hataları düzeltmeye çalışıyorum. Fakat bu hatalar fazla olunca düzeltmek sorun oluyor, vakit ve emek harcanıyor. Herkes hata yapar, bende bazen dikkatsizce yazıyorum. Fakat sen hiç noktalama işareti kullanmıyorsun. Bu nedenle bunları düzeltmek zor oluyor. Lütfen yazılarını dikkatli yaz, kontrol et sonra gönder.

parlakkk

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Aleykümselam, tamam kardeşim sanırım sen yazının tamamını okumuyorsun, kaç defa imla işlareti kullanmanı yazdım sana, bunu anlamaman imkansız! Neyse kardeşim ben sadece senin değil herkesin yazılarındaki ufak tefek hataları düzeltmeye çalışıyorum. Fakat bu hatalar fazla olunca düzeltmek sorun oluyor, vakit ve emek harcanıyor. Herkes hata yapar, bende bazen dikkatsizce yazıyorum. Fakat sen hiç noktalama işareti kullanmıyorsun. Bu nedenle bunları düzeltmek zor oluyor. Lütfen yazılarını dikkatli yaz, kontrol et sonra gönder.

Tamam birdaha olmaz inşallah...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleyküm selam Gönül Dostum Hayirdir insallah..
rüyada ekmek açmak ve pişirip yemek :kızkardeşinzin evinde Sabir sonunda Rizk, Bereket,Nimettin cogalmasina delalettir..
Ekmek, Yaşamın Temel ihtiyaçlarını simgeler.
Ekmekler aç ve susuzluğun, sıkıntı ve darlığın yerine iyiliğin ,bolluk ve genişliğin gelmesi, manevi tatminsizliklerin bitişi, yaşam sevinci sembolüdür.

rüyada halı yıkadığını görmek :sıkıntılardan arinmaktir..
Hayirli Cumalar..

Üst Alt