• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada ekmek görmenin tabiri

maaden

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamünaleyküm, rüyamda bir caddedeyim ve gerçek hayatta neresi olduğunu bilmiyorum. Hava açık ve güneşli, dört bir taraftan tanığım insanlar geliyor ve hepsinin elinde poşet dolusu ekmek ve hepside bana güler yüzle yaklaşıyor. Annem, babam, kardeşlerim, bazı akrabalarım ve bir de ilkokuldan arkadaşım olan birisi. Onu gördüğüme baya şaşırıyorum ve bana süpriz yaparcasına geldiğini anlıyorum. Ama istisnasız hepsinin ellerinde poşetler ve içinde poşetten taşacak kadar çok ekmek vardı. ekmeklerden yemedim, zaten onların benim yanıma gelmesi ve birazcık muhabbetten sonra rüyam bitiyor. Rüyamı yorumlarsanız sevinirim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleyküm selam rüyaniz Hayr olsun inşallah..
"rüyamda bir caddedeyim ve gerçek hayatta neresi olduğunu bilmiyorum "
Hayat yolunda giderken kararsız kaldığınızda bakış açınızı olumlu yönde genişlettin!ki farklı ,farklı çıkış ,fırsat ve imkanlari FARK edebileseniz...

Rüyada Ekmek görmek; Nimet, Fırsat, Yaşamın Temel ihtiyaçlarını simgeler..ayrica Ekmekler sıkıntıların ermesi, manevi ,duygusal nimetleri de simgeler..
Yokluğunu görmediysen; Değerini, bilmediysen!!Bir duy beni, Ekmek büyük bir nimettir. ..
Selametle Hayra kalin..

Üst Alt