• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada ekmek pişirmek

vuslat__85

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm herkese hayırlı akşamlar.Rüyamda taş ekmek fınında ekmek pişiriyordum yengemde yanımdaydı ekmek yapmak için hamur bezeliyordu bana fırına bakmamı söyledi bende baktım fırının kapağı açıktı ortasında ateş yanıyordu ekmekler yanmasın diye ekmekleri kenara geçtim elime bir tane ekmek aldım,çok güzel kokuyordu.Yorumunuz için teşekkür ederim Allah razı olsun dgüüll,.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam..Hosgeldiniz kardesim..size de Hayirli aksamlar..
Hayirdir insallah..
rüyada Ekmek görmek :Bereket,zengin ve hayatinizdan memnun olacaginiz anlamina gelir.
firindan yeni cikmis Ekmek görmek ya da kokusunu duymak maddi sikintidan kurtulacaginiz anlamindadir.

Rüyada hamur görmek;günlük yaşamın maddi yönleri kolay geçime evde berekete ferahlığa işaret eder...ayni zamanda gecici gam, keder, SIKINTI olarak da yorumlanir...
Hayat bazen hepimizi sıkıntı ve dertler içinde yoğuruyor..kendi lisani ile terbiye edip olgunlastiriyor...

Bazen biz sıkıntıları o kadar merkeze alırız ki, hayatımızın diğer alanlarını es geçeriz.
Bir sineği gözüne yaklaştıran insan bir süre sonra sinekten başka bir şey göremez olur. Sanırım hayatta neye baktığımızdan ziyade nereden baktığımız önemli...

Hayırlı huzurlu bereketli sağlıklı bir hafta dilerim. Yuvanızdan huzur eksik olmasın. Ağzınızın tadı bozulmasın inşaALLAH.
Hayirli aksamlar...

kgüll..,

Üst Alt