• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada el sanatları görmek - yapmak

vicdan

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada el sanatları ile uğraşmak rüyada el sanatları görmek rüyada el sanatı yapmak görmek
Selamun aleyküm, Ben rüyamda boncuklardan takı vb şeyler yaptığımı gördüm. Bir arkadaşım da çok güzel kocaman boncuklardan bir şey yapmış ve onu kot eteğin (kot etek kat kat idi) bir katına dikmiş. Bu güzel şeyi bana hediye mi etmiş ne. Ben birkaç kişi ile birlikte bu işten para kazanıyormuşum. Ama ben onlar kadar satış yapamıyormuşum. Böyle bir rüyaydı. Yorumunu merak ettim.hhım Şimdiden teşekkürler ve hayırlı günler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz hayr olsun.
Rüyada el sanatları görmek;
Rızk kapısının açılması sıkıntıların sona ermesi anlamına delalettir..

İnsanın alın teri dökerek, el emeğiyle çalışıp kazandığı rızkı helaldir. Nitekim bir hadis-i şerifte; “Âdemoğlundan hiç kimse elinin emeğinden daha hayırlı bir yemek asla yememiştir.
Allah’ın peygamberi Davud (aleyhisselam) elinin emeğini yerdi.” buyrulmuştur..

Helal lokma; vicdana serinlik, ruha rahatlık, kalbe güç ve esenlik verir. Toplum bünyesinde haksızlığa, sürtüşüp itişmeye kapı açmaz.
Herkes canından ve malından endişe duymayıp güven içinde yaşar.

Haram lokma yendiği dakikada, melek insana ilhamını keser. O andan itibaren Rahmanî feyiz ve bereket kalbe inmez. Böylece o kimsenin sıfatı değişir.
İnsan midesine giren her haram şey, insan karakteri üzerinde olumsuz tesir yapar ve ruh ya da beden sağlığının bozulmasına sebep olur.

Aslında deryada . Istiridyenin içinde yaşayan inci. Sen o deryada nefes alamazsın demedimi deryaya.

Üst Alt