• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada elbise almak

eesila

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Hayırlı akşamlar, rüyamda kızkardeşimle birlikte elbise almaya gidiyoruz, gitmeden önce ben kızkardeşime yeşil babet ayakkabılarımı vermişim o giymiş çarşıda bir elbise almışım ben. Kardeşim çok beğeniyor ama ben olmaz yine buna benzer bir elbise alayım diyorum. Kızkardeşim o ara benim verdiğim yeşil babatlerle ayağının çok sıkıştığını söylüyor, bende diyorum ki tabi sıkışır onları giyersen diyorum. Sonra eşim bana diyor ki alışveriş yaparken kızkardişine 1 milyarlık eşya daha alın eksiklerini giderin diyor, ben ödeyeceğim diyor. Kızkardeşim de şaşırıyor, eşim verecek diye. Rüyamı yorumlarmısınız şimdiden çok teşekkür ediyorum..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Hayırlı akşamlar rüyaniz Hayr olsun inş.
Rüyalar insanın iç dünyasının aynası olduğundan kişiye şahsına ait fikir ve hislerini değerlendirmesi konusunda aracı olur.

"kızkardeşime yeşil babet ayakkabılarımı vermişim "
Rüyada yeni bir ayakkabı giyildiğinin görülmesi; huzur ve rahatlığa, bekârlar için de evlilik yapılacağına yorumlanır

Rüyanızda dar bir ayakkabı giydiğinizi görmeniz; sıkıntıya düşeceğinize yorumlanir..

"eşim bana diyor ki alışveriş yaparken kızkardişine 1 milyarlık eşya daha alın eksiklerini giderin diyor , ben ödeyeceğim "
Düşüncesizce yerine getiremeyeceğiniz şeyleri yapacağınıza söz vermeyin. Bu sözler yerine getirilmediğinde Sevdiklerinizin çok kırılacağını unutmayın!!
günlük sorunlara pratik çözümler üretebilirsiniz...
Selamet ile Hayra kalin...

deniz123

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün Aleyküm, rüyada elbise aldığımı gördüm. İsmim serkan yaş 33 bekarım samsunda yaşıyorum. Rüyada bir elbise satan dükkanda bir parça elbise alıyordum. Fakat dükkan sahibi poşetin içine aldığım elbiseden başka iki tane çoçuk elbisesi koyuyordu ve ben bunlar benim değil istemiyorum diyordum. Bu rüyayı açıklayabilirseniz sevinirim.Hayırlı günler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Hayırlı akşamlar rüyaniz Hayr olsun inş.
Rüyalar insanın iç dünyasının aynası olduğundan kişiye şahsına ait fikir ve hislerini değerlendirmesi konusunda aracı olur...

Rüyada elbise almak/ görmek;
daha çok maddi durumdaki iyileşmeleri ve olumlu yöndeki değişiklikleri ifade etmektedir..

"iki tane çoçuk elbisesi koyuyordu "evlilik , yeni bir gelişme ,Yeni Bir Başlangıç olarak yorumlanir..

sorun da Sen..çözüm de Sen..çare de Sen...
Sen kendini değiştirmedikçe,değişmek istemedikce Allah cc. seni değiştirmez...Selametle..

deniz123

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Gönül sızım, yorumunuz için Allah razı olsun teşekkür ederim fakat yarumun sonunda sorun da Sen..çözüm de Sen..çare de Sen...
Sen kendini değiştirmedikçe,değişmek istemedikce Allah cc. seni değiştirmez demişsiniz yanlış anlamamışsam burda söylemek istediğiniz eksiklerimin olduğumu tam olarak acabilirmisiniz şimdiden teşekkür eder hayırlı günler dilerim.

Gönül sızım...
https://www.islamiforumlar.net/ruya-yorumlari-bolumu/32925-ben-soyledim-soyleyecegimi.html

Üst Alt