• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada elbise dolabı görmek

Elifgül

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
islami rüyada elbise dolabı görmek islami, rüyada tabiri elbise dolabı, rüyada elbise askısı, rüyada gardrop görmek,rüyada dolap görmek

Rüyada elbise dolabı görmek hayırlı bir eşe, makam ve rütbeye yorumlanır.

Rüyada elbise dolabı gören mal ve mülk sahibi olur, düzenli bir gelire sahip olur, yeni eşyalar alır.

Ayrıca bu rüyayı gören kimse müjdeli bir haber alır, mutluluğa ve sevince kavuşur.

Kumaştan elbise dolabi görmek, azizliğe, halinin güzel olmasına, yeni elbiseye ve muhabbete işarettir.

Elbise konulacak dolap, rüya sahibinin daha sonra kavuşacağı müjde ve sevinçtir.

Konuyla ilgili okuduğunuz çeşitli yorum ve tabirlerden sonra, gördüğünüz rüyadan kendinizle ilgili bir fikir edinebilmek için aşağıdaki yazıyı da mutlaka okuyunuz...
İslam'a göre rüya üç çeşittir.

1- Salih rüya

2- Şeytani rüya

3- İnsanın içinde yaşadığı olaylardan, etkilenmesi sonucu doğan rüya.

Hiç bir rüya yaşanılan ortamdan bağımsız bir sekilde yorumlanamaz.

Rüyayı gören kişinin yaşı, medeni hali, cinsiyeti, O An içinde bulundugu maddi ve manevi durumu mutlaka göz önüne alınmalıdır.

Zaman zaman başkaları ile ilgili rüyalar da görebiliriz; bizi hiç ilgilendirmeyen bir rüya, bir başka yakınımızı ilgilendirebilir.

Bu nedenle, her rüya aynı şekilde tabir edilemez..

Aynı rüyayı farklı kişiler farklı mekan ve konumlarda gördüklerinde tabirleri de farklı olacaktır.

Bundan dolayı da, rüya yorumu özünden bir şey kaybetmese bile, yansıması farklı olabilir…

Rüyayla amel edilmez. Rüya ve ilhamla elde edilen bilgiler dinin bir emri gibi kabul edilmemelidir.

Görülen rüyaları esas alarak hayatını ona göre düzenlemeye kalkışmak yanlıştır. Çünkü rüyaların doğruluğunu ölçmek ve tesbit etmek mümkün değildir.

Rüyalarda çeşitli hikmetler vardır. Kimi için bir müjde, kimi için bir ikazdır. Kur'an-ı kerimde rüya ve tabiri ile ilgili bilgi vardır.

Hadis-i şeriflerde buyuruldu ki:
(Güzel rüya müjdedir.) [İbni Cerir]
(Salih rüya rahmani, karışık rüya şeytanidir.) [Buhari]
(En doğru rüya seher vakti görülendir.) [Beyheki]
(Kıyamet yaklaştığında, Müslümanın rüyası ekseriya yalan çıkmaz.) [Müslim]
(Sözü doğru olanın, sadık kimselerin rüyası da doğru çıkar.) [Buhari]
(Gündüz görülen rüyalar doğru çıkar.) [Hakim]
(Kötü rüya gören kimseye söylemesin, şeytandan da Allahü teâlâya sığınsın.) [Müslim]
(Rüyasında hoşa gidici güzel şeyler gören, görüşü isabetli salih birine anlatsın! O da hayra yorsun!) [Beyheki]
(Rüya, tabir ilmini bilen bir dosta veya akıllı bir zata anlatılmalıdır!) [İ.Ahmed]
(Rüya nasıl tabir edilirse, öyle çıkar. Bunun için rüyanızı nasih veya âlime anlatın!) [Hakim] [Nasih, insanlara iyilik tavsiye eden, kötülükten sakındıran, nasihat eden kimsedir.]

ozan3838

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüya tabirleri gardrop görmek rüyada elbise dolabı görmek rüya tabirleri gardırop görmek

Selamunaleykum, yeni eşim eski karımın bana gel ben sana yarı fiyatına benim gardrobu (elbise dolabı) satayım diyormuş. Yeni eşim de, ben istemem o gardrobu diyormuş. Bu rüyanın yorumu nedir? Şimdiden Allah razı olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
rüyada gardirop görmek islami rüya tabiri

Ve Aeykümselam Rüyaniz Hayr olsun.
Bilindiği üzere bir rüyanın açıklamasında içinde bulunduğunuz ruh haliniz, yaşınız, cinsiyetiniz, rüyayı gördüğünüz zaman,
gerçek yaşamınızdaki endişeleriniz ve sevinçleriniz ile rüyadaki diğer tüm unsurlar ve unsurların rengi, durumu, miktarı, nitelikleri birlikte yorumlanir...

Rüyada Gardrop görmek; Eski eşiniz hayatıniza bir şeklide karişirsa, yeni eşinizle de Eski eşiniz ile yaşadığınız yarı problemleri yaşayabileceğınıze yorumlanir..
Eski ve yeni eşin arasında mı kaldıniz..? Dikkat edin eşiniz dolap çevirmesin...sırıtık.:,
selametle..

duygumoom

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada Gardrop Görmek

Rüyada gardrop (Elbise dolabı) görmek.
selamünaleyküm, rüyamda bir oraya giriyorum ve oda da 4-5 tane Gardrop görüyorum. Bir tanesinin kapısını açıyorum. Gardropların Ağaçtan yapılmış olduklarını görüyorum. Daha sonra buzdolabı görüyorum. Buzdolabının üstünde salyangoz dolaşıyor görüyorum. Yorumlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aeykümselam Rüyaniz Hayr olsun.
Bilindiği üzere bir rüyanın açıklamasında içinde bulunduğunuz ruh haliniz, yaşınız, cinsiyetiniz, rüyayı gördüğünüz zaman,gerçek yaşamınızdaki endişeleriniz ve sevinçleriniz ile O An ki Ruh halinizi de göz önüne alınarak yorumlanir...
Rüyada elbise dolabı görmek;
hayırlı bir eşe, makam ve rütbeye ,mal ve mülk sahibi olur, düzenli bir gelire sahip olur, yeni eşyalar,yeni gelişme ,taşınma olarak yorumlanır.

Rüyanizin psikolojik Yorumu;
hayatınızdan ,aklınızdan,Gereksiz eşya,kişi, olay, işleri dolaba kaldırın..yoksa bu fazlalik olanlar Sizi ruhsal, zihinsel, duygusal ve fiziksel olarak üzer, yorar ve yıpratır..
Pozitif olan enerjinizi tüketir ve sizi bunalıma sürükliyebilir..
“Allah cc. hiç kimseye gücünün yettiğinden fazlasını yüklemez” (Bakara, 286).

Rüyada buzdolabı görmek;
buzdolabı soğuktur, soğutma, soğukluğu temsil eder. Üzerinizdeki soğukluğu bırakıp, insanlarla daha sıcak ilişki kurmanız gerektiğini temsil eder.

Rüyada salyangoz görmek;
iş hayatınızdaki başarıya yavaş yavaş ulaşacağınıza, Hayatınızda her şey yoluna girecek inşa Allah!!Yeter ki Siz Kendinizi değiştirin..
Olaylara daha Geniş pencereden bakmaya, sabırlı ve geniş olmayı öğrenin..Selametle.

duygumoom

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Güzel yorumlarıniz için Teşekkürler.

Üst Alt