• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada elişi yapmak görmek

Hümeyra

Süper Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada el işi nakış oya işlemek yapmak rüyada elişi yapmak görmek
HAYIRLI SABAHLAR;madem sezonu açtık bende ilk rüyamı yazayım arkadaşım, gönül dostum;komşu hanımlar elişi yapıyorlar üç kat beyaz tülbente yeşili bol kırmızısı çok az ince gül yada lale motifli çok güzel nakışlar oyalar işliyorlardı bana da yaparmısınız dedim birisi olur dedi ve ben malzemelerini almaya koyuldum biraz zaman aldı uğraştırdı malzemeleri bulmak olduğu kadarını işi yapacak ablaya getirdim bu seferde elişini yapacak ablaya ulaşmakta zorlandım ve o sırada uyandım.İnşallah hayırdır, hayırlarıma vesile olur,(bu bir istihare idi)selametle kal güzel dostum.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
HAYIRLI SABAHLAR Gönül dostum Rüyaniz her zaman ki gibi Hikmetli ..Rüyaniz Hayr olsun

Rüyada elişi görmek ;
çok fazla çaba ve gayret sarfederek güzel sonuçlar elde etmek için uğraşmaya, gerektiğinize yorumlanir..

En uzaktaki en yakındır bazen...
Bazen elinin değemediğine yüreğin değer, yüreğin dokunur. Yüreğinin dokunduğu teselli eder seni...
Yaralarını sarar, düğümlendiğinde boğazın, nefes aldırır sana. Tekrar tutunmak istediğinde hayata, sıkıca tutar elinden. Uzaktakinin gerçek yakınlığı teselli eder seni...
Seni asıl bilenin ve en çok sevenin tesellisidir bu aslında.
O seni bilir, ne ile mutlu olacağını, neyi seveceğini de bilir. Hangi merhemin iyi geleceğini de yine en iyi O bilir.
Yarayı açan da merhemi süren de O' dur. Bizim için en güzel olanı isteyen Yüce Rabbim-dir!

Eğer duyabilirsen içindeki Ona ait sesi,Sesini duyurmuş bir garibin, yorgun ama mutlu bakışıyla,
Gözlerini kaldırıp gökyüzüne, Ona bakarsın,
Bilirsin, sen her konuşmak istediğinde sadece ve sadece O hazırdır.
En yakın ama, en uzak da olabildiğin O dur aslında,
Sen seçersin Ona uzak ya da yakın olmayı,
Hayatındaki bütün mesafelerde Onun izi vardır.
Ona yakın olduğunda her şeye de yakınsındır aslında,
Sorduğu her soruda kendini göstermek ister sana,
Hayatın eli en tatlı dokunuşlarıyla okşarken seni,Sen şifreyi çözmeye çalışırsın.

Bu sırada hayatındaki yakınlar ve uzaklar yer değiştirir,
Yakın bildiklerin uzak, uzak bildiklerin de yakın olur.
Çözemediğinde tekrar tekrar sorar sorularını, hiç bıkmadan,
Şifreleri hayatın içinde gizler, çözdükçe güçlenirsin,
Her bir soru arasında sana teselli zamanları bırakır,
Yorulduğunu Ondan iyi bilen var mıdır?
Soruyu çözemediğinde ise soruyu sevmeye çalışırsın,
Hatta bir adım öteye giderek soruyu soranı da seversin,
Gerçek uzaklık nedir aslında ya da gerçek yakınlık ...
Bildiklerin midir yakın olan, uzaklar hep bilmediklerin midir.

Ey uzak görünüp de en yakın olan;Sana yakınlığımı artır
.

Hümeyra

Süper Kardeşimiz
Üyemiz
CANIM ARKADAŞIM ALLAH cc senden sonsuz razı olsun gönül penceren hep açık olsun nurla dolsun ''Ey uzak görünüpte en yakınımda olan sana yakınlığımı artır.''Aminnnn kocaman amin gönül dostum sen beni mutlu ettin Rabbimde seni mutlu etsin Allah amanet ol selametle kal.

Üst Alt