• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada engelli bebek görmek

M

mira

Kayıtsız
Misafir
Merhaba, rüyamda önce küçük bir bebek görüyorum bebeğin altını değiştirmeye çalışıyorum, açtığımda iki ayağının da kasıklarından aşağısını olmadığını fark ediyorum. Bebek sonra ellerime büyük abdestiini yapıyor, ben ellerimi yıkmaya çalışıyorum ama çıkmıyor.
mira 35 izmir

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
engellibebek.jpg

Merhaba Hosgeldiniz! misafir kardesim...
Hayirli Huzurlu bereketli mutlu .saglikli gunler dilerim efendim..
ne guzel burada her ruyasini yazan da yorumlamaya calisan da Dua almaktadir..
kimin duasi ve hangi saate denk gelecegini ve kabul olunacagini Rabbim bilir...
Hayırdır inşallah diyelim Rabbim HAYRA cikarsin!
çok zor günler geçiriyoruz…geciriyorsunuz ama unutmayin burasi imtihan dunyasi...
Rüyalar insanın iç ve dis duygu ve vicdan dünyasının aynasıdır.
rüyalar içimizden ve dışımızdan gelen etkilerden Allah-in bizde yarattigi duygu vicdan ve dusuncelerden de şekillenir...

Hayirdir insallah Rabbim hayra cevirsin..
Rüyada Bebek Görmek;sevince ve sürura işarettir. Çünkü çocuklar hanelerin sevinç kaynağıdır...ayrica kisinin kendi özü.kisiligi,seklinde yorumlanir..
rüya da özürlü bebek gormek:
Her türlü şeyde görülen özür ve kusur kaçınılması mümkün olmayan durumlara işlenen bir hatadan dolayı tövbe etmeye yahut özür dilemeye delalet eder
Kendinizi yalnız güçsüz hissediyorsunuz.o cocuklar gibi kendinizi eksik yetersiz hissediyorsunuz...ama bunlarda gecici ..
bunlarda imtihan vesilesi oldugunu unutmayin kardesim...

Danyal (a.s.) demiştir ki: Rüyada insan pisliği görmek haram mala
delaletir...
lakin burada bebegin büyük abdestiini yapıyor.demek ki Sizin merhamettiniz ve insanliginizdan gelen bir bereket seklinde Yorumlanir..
Selamet ile Hayra kalin hayirli Gunler..

eda21

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Merhaba hocam ben rüyamda kucağımda engelli erkek bebek gördüm, engelli bebek benimmiş, eşime baba diyor. Daha sonra karışık bir işyerinde olduğumuzu gördüm kayınvalidem geldi. Bebeği emzirdim, sonra ona dönüp anne bebeğimiz düzelir demi dedim. Kayınvalidem ağlayarak hayır dedi, bende sonra hıçkırarak feryatlarla ağladım. Daha sonra ağlarken bebeğin bir anda ortadan kaybolduğunu gördüm. Hocam bu engelli bebek benimdi yeni doğmuştu ve onu çok seviyordum. Rüyamın anlamı ne acaba, söyle izah edeyim bebek engelliydi bedeninin yarısı yoktu... :(

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Rüyaniz hayr olsun
Rüyada bebek görmek;
Bebekler genel olarak masumiyet, cana yakınlığı ve yeni başlangıçları belirtir...

Rüyada engelli bir bebeğiniz olduğunu görmek;
Rüyada sakat bebek görmek gördüğünüz bebeğin size ait olup olmamasına göre farklı anlam taşır.
Rüyanızda engelle bebek sahibi olduğunuzu görürseniz bu gerçek hayatınızda bazi konularda ;korku ve ümit arasında olduğunuza, geçici, sıkıntı veya yoksulluğa işaret eder.

Rüyasında başkasına ait bir sakat bebek görmek ;
ise uyanık hayatınızda bazı şeylerin cevabını bulamadığınızı, bir bütünlük arayışı içinde olduğunuzu, bir takım şeylerin nedenini sorguladığını gösterir.

ALLAH'tan herşeyin hayırlısını isteyin. Istediğiniz birşey varsa biri varsa hayırlısıyla isteyin.
Şerri hayra da çeviren ALLAH'tır.
ne olursa olsun yeter ki olsun demeyin yoksa Rabbim verirde istediğiniz ile de daha sonar imtihan edilirsiniz.. selametle...

mrvvrm

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada engelli bebek görmek

Selamünaleyküm ben rüyamda annemin zihinsel engelli bir bebek doğurduğunu gördüm, bebek hızlıca büyüyordu ve bedeninde de bazi sorunlar vardi, bebek icin agliyordum çok etkiledi beni simdiden teşekkurler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve aleykümselam, Rüyaniz hayr olsun
Rüyada bebek görmek;
Bebekler genel olarak masumiyet, cana yakınlığı ve yeni başlangıçları belirtir...

Rüyada engelli bir bebeğiniz olduğunu görmek;
Rüyada sakat bebek görmek gördüğünüz bebeğin size ait olup olmamasına göre farklı anlam taşır.
Rüyanızda engelle bebek sahibi olduğunuzu görürseniz bu gerçek hayatınızda bazi konularda ;korku ve ümit arasında olduğunuza, geçici, sıkıntı veya yoksulluğa işaret eder.
Bazende hayatınızda başlamayı düşündüğünüz yeni projeye ya da planladığınız yeni adımı engelleyen kimi sorunlar olduğunu ve bu durumun sizde karamsarlık yarattığını işaret eder.Allahu alem anneniz, çok zor günler geçiriyor....

Sizde Kendinizi yalnız, güçsüz hissediyor olabilirsiniz.. özürlü bebek aslında sizi simgelemektedir.

Rüyasında başkasına ait bir sakat bebek görmek ;
Hayatınızda bazı şeylerin cevabını bulamadığınızı, bir bütünlük arayışı içinde olduğunuzu, bir takım şeylerin nedenini sorguladığını ,bazende, eksiklik, yetersizlik hissediğinizi gösterir.

Rüyada annemin zihinsel engelli bir bebek doğurduğunu görmek;
Anneniz , bilmeden, farkında olmadan, düşüncesiz hata ve sorunlar yaratmakta...
İster kendimiz yapalım ister bize yapılsın hata yapmak kızdırır, sinirlendirir, öfkelendirir, üzer, kırar… Küçük ya da büyük olsun her yanlış her hata acı verir..
Yaptığımız hatalar,yanlışlar doğrularımızı ,mutluluğumuzu, huzurumuzu da çalıp gidiyorlar..

ALLAH'tan herşeyin hayırlısını isteyin. Istediğiniz birşey varsa biri varsa hayırlısıyla isteyin. Şerri hayra da çeviren ALLAH'tır.ne olursa olsun yeter ki olsun demeyin yoksa Rabbim verirde istediğiniz ile de daha sonar imtihan edilirsiniz.. selametle...

Karaca

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Hayir olsun insallah.
Rüyamda bilmedigim bir yerdeyim ama sanki annemin köyü gibi. Etrafimda bir sürü cocuklar var kiz ve erkek... ama bir tanesi hep kucagimda, 1 yaslarinda biraz tombul bir erkek cocugu.. Cocuk biraz zihinsel ve biraz bedensel engelli. Kucagimdan hic inmiyor, inmek istemiyor. Beni hep öpüyor ve bana sariliyor bende tüm cocuklari bir polis ve ögretmenle gezmeye gotürüyorum ama o cocuk yine kucagimda. Ve sonra kendimi eski patronlarimin oldugu bir elbise magazasinda görüyorum. Orada calisacakmisim ama sonra kendimi magaza sahibi olarak görüyorum. Ve en yakin arkadasima kocasi için bir sürü kiyafet veriyorum, hediye ediyorum..
Bunlar ne demek..
Tsk ederim..

Üst Alt