• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada erkek arkadaşını görmek

NERM

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada erkek arkadaşını görmek ne demektir*
Selamun aleykum..herşeyden evvel rüyayı gösteren allah aracı olan ise yine cenabı haktır. Dünya meşgalesiyle yoğrulmayı ve rüya için açıklama beklemeyi istemezdim fakat gördüğüm rüya beni beynen neredeyse uykumda öldürecek kadar güçlüydü ve aşırı gerçekçiydi. Bu sebeple yazmayı uygun gördüm çünkü korktum. Rüyamda, eski erkek arkadaşımın ailesinin evine gittim, ona gerçek hayatta verdiğim cep telefonunu bana iade ediyordu, evleri kalabalık ve genişti. Onun evlilik törenine dair görüntüler gördüm başka biriyle mutlu olduğunu gördüm. Eşi bana teselli veriyordu, bende üzülüp ağlıyordum. Bir süre sonra sustum, öylece bakakaldım. En sevdiğim insan o olduğu için korktum rüyamda. Ben de evlenmeye niyet etmiştim, o başkasıyla evlenmişti ve rüyam beni çok yordu. Uyandığımdahiç uyumamış gibiydim, bu rüyayı yorumlarsanız sevinirim..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam kardesim hosgeldiniz
Hayirdir insallah
Ruyada Eski sevgiliyi gormek: Eskiye özlem..
İnsanlar kaybettikleri ayrıldıkları eski eşlerini eski sevgililerini uzun bir süre unutamazlar ve sık sık rüyalarında görürler.
Bu rüyalar bir iç hesaplaşma vicdan muhasebesi çoğu zamanda pişmanlık veya onlari terk edenlerin terk edis sebeplerini sorgulama işareti veya
O an iclerinde bulunduklari duygu bosluguna isarettir..
Zaman geçtikçe eski sevgiliyi görme rüyaları azalır. Yeni bir ilişkiye başlandığında eski sevgiliyi eski esi rüyada görme yeniden ortaya çıkabilir
bu da vicdanen rahatsizlik duyulursa meydana cikabilir..

Rüyada eski sevgili ile karşılaşmak eski sevgiliyle karşılaştığını görmek Karşı cins ile tanışmak iletişim konularında problemler yaşadığınızı yada şu anki ilişkinizde bazı sorunlar yaşadığınızı simgeler. ..
Geçmişe fazla takılmayın!!Geçmişe mazi Gelecege Niyazi derler Yani Dua umut ve yeni bir baslangictir..Geçmişten kurtulmadikce gelecege de Konsantre olamazsiniz ve hep iki dünya arasinda
TAKILIP kalirsiniz!!
Hayirli gunler...

byza35

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüya

Selamın aleyküm ablacım ben iki gündür 1 yıl önce ayrıldıgım erkek arkadaşımı görüyorum
ilk gün rüyamda gördüğümde onla tekrar barışıp arkadaş olmaya karar verdik
ikinci gün gördüğümde ise beraber oturmuş çok mutlu bir şekilde konuşuyoduk ona neden bnden ayrılıp en yakın arkadaşımla çıktın diye sordum o da aslında bu olayda benim hiç bir suçum yok dedi. Sonra tekrar konuşmaya başladık ve çok mutluydum onun yanında sonra uyandım uyandığımda çok üzüldüm gerçek olmasını isterdim, onu unuttum ama bu rüyadan sonra tekrar bişeyler hissetmeye başladım, şimdi aynı okuldayız ve onu hergün görüyorum ... hy..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam kardesim hosgeldiniz
Hayirdir insallah
İnsanlar kaybettikleri ayrıldıkları eski eşlerini eski sevgililerini uzun bir süre unutamazlar ve sık sık rüyalarında görürler.
Bu rüyalar bir iç hesaplaşma vicdan muhasebesi çoğu zamanda pişmanlık veya onlari terk edenlerin terk edis sebeplerini sorgulama işareti veya
Zaman geçtikçe eski sevgiliyi görme rüyaları azalır. Yeni bir ilişkiye başlandığında eski sevgiliyi eski esi rüyada görme yeniden ortaya çıkabilir

kardesim bu yasta duygu ve hormonlar hep gel-gitlerde bir ruya ile etkilenip onu sevdiginizi sanirsiniz.. ama gercekte dusundugunuzde
ona karsi olan duygularinizin ayni olmadigini fark edebilirsiniz..
eger icinizde sizden ayrilma konusu rahatsiz ediyorsa musait bir zaman da ona bunu bir arkadas gibi sorup onu yargilamadan gelecege dogru
egittim ve aile hayattinizin hayat yolunda devam etmenizi tavsiye ederim..
Eski sevgiliye geri dönmek sonunu bildiğin kitabı yeniden okumak gibidir..
Hayirli aksamlar..

damlasu

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada eski erkek arkadaş

Mrb. Öncelikle ben geçen sene sonbahar mevsiminde eski erkek arkadaşımı rüyamda gördüm ve çok etkilendiğim için sizlerle paylaşmak istiyorum. Rüyamda lise öğrencisi olarak kendimi gördüm. Kız arkadaşım ile okuldan çıktık yalnız (okuduğum yer hiç bilmediğim bir şehir köy gibi)ben erkek arkadaşım ile ormanda buluştum. Mevsimin sonbahar olması sebebiyle etrafta sararmış yapraklar var. Birlikte sohbet ettik. Daha sonra ben bir anda onun elini tuttum ve bayırdan yukarıya çıkardım. Çıktığımız yerde tarlalar vardı. Tarlanın başında da bir çeşme, hemen çeşmenin yanına gittik. Aslında burasını net hatırlayamıyorum ya o bana yada ben ona su içirdim. Ama muhtemelen ben ona avuçlarıma su aldım ve içirdim. Bu sırada kız arkadaşımın yanımda olmadığını gördüm ve o an eski erkek arkadaşımı orda bıraktım telaşla Meryem'in yanına gittim. lütfen yorumlayın. duaa..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Hayirdir insallah

Rüyada eski sevgili ile karşılaşmak eski sevgiliyle karşılaştığını görmek Karşı cins ile tanışmak iletişim konularında problemler yaşadığınızı yada şu anki ilişkinizde bazı sorunlar yaşadığınızı simgeler. .

"ve o an eski erkek arkadaşımı orda bıraktım telaşla Meryem'in yanına gittim."
Hata yapmaya pişman olmaya delalet eder. Hayır işlerinde acele etmek iyiliğe Şer işlerinde acele etmek hüsrana yahut tövbe ettiği günaha yeniden dönmeye
acele ,telaş ettiğini görerek bundan sıkıntı duymak işleri temkinli olarak yapmaya delalet eder...
Çünkü acelecilik şeytandandır..
acele edip de yanlış kararlar almayın Hayirli gunler...

Geçmişe fazla takılmayın!!Geçmişe mazi Gelecege Niyazi derler Yani Dua umut ve yeni bir baslangictir..
Geçmişten kurtulmadikce gelecege de Konsantre olamazsiniz ve hep iki dünya arasinda
TAKILIP kalirsiniz!!
Hayirli gunler...

melek34

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
ruyada erkek arkadasimi gormek

Ruyamda erkek arkadasimi cok cirkin ve zayif goruyordum.elimi sıkı sıkı tutup beni birakma diyordu. Ama ben benim Ilk gordugum kisi sen degilsin diye dusunuyordum. Ruyamda gordugum kisi baska, erkek arkadasima hic benzemiyordu. Ben de kendimi kandirilmis gibi goruyordum. Çok cirkindi ve zayifti, burnu yoktu. Bize misafir olarak gelmisti, bende ayrilmayi dusuniyordum ama o hic istemiyordu. Kucuk bir erkek bebek vardi bizim evde o da cok zayifti. Onun cigligiyla uyandim. Uyandigimda dilim damagim kurumustu. Erkek arkadasimla bu ara pek iyi degiliz. Lutfen yardimci olup ruyami yorumlarsaniz cok sevinirim..

aşk acisi

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamunaleykum. Rüyamda iki hafta önce ayrıldigim erkek arkadasim ağlıyordu. Onu çok sevmeme rağmen gorustugu birinin daha oldugunu öğrendim. Benden once ailesine tanistirdigi ailesinin kabul etmediği kiz arkadadiyla gorusuyormus. Her seyi ogrendikten sonra ailesinin aslinda beni de istemedigini anladim. Erkek arkadasim depresyonda 9 aydir. Ben onu cok seviyorum ve hâlâ şoktayim. Rüyam da erkek arkadaşımı ağlarken gördüm yatiyordu. Bereber olmamizi istemeyen ablasi da yanindaydi, ona zarar veriyordu, napiyosun sen abla diyordu ve agliyordu. Ablası onun bu kötü durumunu kameraya cekip bana gosteriyordu. Ruyamda ben bu durumu bilgisayar ekranindan seyrediyor ve üzülüyordum. Yorumlariniz için simdiden tesekkurler. Allah a emanet olun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyanız hayr olsun..
Rüyada eski erkek arkadaşının ağladığını görmek;
iki farklı yorumu vardır.
-ağladığını gördüğünüz arkadaşının feraha kavuşması müjdesini vermektedir..
- Kişilik,duygusal Bozukluğu yaşadığına yorumlanir..(Duygusal bozukluk )duygusal alanda dalgalanmalar ve dengesizlik..
Üzülme kaybettiklerin,kurtulduklarindir belkide... Hayırlı cumalar...

acilangul1

şuğra

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Ruyada erkek arkadasini görmek

Selamunaleykum. Bugün sabah namazindan sonra gördüm bu rüyayı. Ayrildigim erkek arkadaşım beni akrabalariyla tanistiracakmis. Üç tane ev var rüyamda. Bol yeşillik olan bir yerde evler. Hepside arkadaşımın, akrabalarının evleriymis. Bir tanesi yolun üstünde eğimli bir yerde, evin alt tarafı cimenlik. Yola yakın yerde bir tane cardak gibi bişey var annem ve ablamin kızı orda uyuyorlar. Ablamin kizinin üstü açık. Üstüne bir hırka bulup örtüyorum. Bir tane de erkek bebek var beyaz kundak içinde, beşikte belenmis onu salliyorum uyutuyorum. Sonra erkek arkadaşımı yolun en asagisindaki evde görüyorum.Üstüne arıcilarin giydiği beyaz kiyafetten var. Evin üstündeki Barakada arılar varmış onların yanına girmeye hazirlaniyor. Yanına giderken beni görüyor. Patika yoldan yanıma çıkarken yanımda yabancı bir adam beliriyor. Adamı o tanıyor. Sonra bana biraz sert bir şekilde git sen şimdi işim var halledince gelicem diyor. Bende giderken yolun en yakinindaki evin onunde sarmasiga benzer bir bitki var ve meyveleri var bordo renk. Ondan yiyorum. Sulu bir meyve ama tadı eksi de değil çok tatlı da değil. Üzüme benziyor ama içi üzümden daha sulu ve Çekirdeksiz. Kapıya bir kadın çıkıyor kimsiniz, kime bakmistiniz diye soruyor, ben açıklama yapmaya başlarken hırsız oldugumu düşünüyor. Beni kovmaya çalışıyor. Sonra içerden başka bir kadın geliyor tanıyor beni. Beni kovmaya çalışan kadının altınları çalınmış daha önceden korkmus o yüzden, mahçup oluyor bana karşı, içeri davet ediyorlar ama gitmiyorum. Annemlerin yanına çardaga dönüyorum, arkadaşım aramiyor. Sonra onu yola en yakın evin çatısında sigara içerken görüyorum ki normal de asla İçmez. O eve gidiyorum herkes uyuyor ışıklar sönmüş. Bulamıyorum onu gene. O arada bir odada sınıftan erkek arkadaslarim yatakta yatiyorlar, ne işin var senin diye soruyorlar bende Anıl'i arıyorum gördünüz mü diyorum, görmedik diyorlar tam çıkarken evden. Sınıftan bir erkek arkadaşımı daha görüyorum içmiş ona kiziyorum niye içtin diye. Ne işin var senin burda diyor bana o da, Anil'i aradigimi söylüyorum görmedim diyor. Onun yanından ayrılırken tam uyaniyorum.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyanız hayr olsun..
Rüyada eski erkek arkadaşını görmek;
Bu rüyalar bir iç hesaplaşma vicdan muhasebesi çoğu zamanda pişmanlık yada bilinçaltı,hatıraların yansıması olayı ..

Rüyada eski sevgili ile karşılaşmak eski sevgiliyle karşılaştığını görmek Karşı cins ile tanışmak iletişim konularında problemler yaşadığınızı yada şu anki ilişkinizde bazı sorunlar yaşadığınızı simgeler. .

Eski sevgiliye geri dönmek, sonunu bildiğin bir kitabı yeniden okumak gibidir derler.......
doğru ama mesela kitap sevdiğim kitapsa ilk okuduğumuzdaki heyecanı yakalayamazsam da aradan bir süre geçse bile tekrar okuyabilirim ..utngc..
bazı kitaplar vardır hayatının her döneminde açar açar okur okuduklarindan ibret ve ders alabilirsin...selametle..

acilangul1

kbrser

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm hayırlı günler dilerim cümlenize. Rüyamda sürekli aralıklarla erkek arkadaşımı görüyorum, oturuyoruz, sohbet ediyoruz, gülüyoruz hep rüyamda. Görüşme fırsatımız pek olmuyor ancak telefonda görüşüyoruz. Her gece uyumadan yasin-i şerif okuyup öyle yatıyorum ve çok görmeye başladım. Normalde çok rüya gören bir insan değilim, iki günde bir görmeye başladım artık. Ne anlama geliyor erkek arkadaşımı rüyamda görmek ? Şimdiden teşekkürler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam hayırlı günler Rüyanız hayr olsun..
Rüyada erkek arkadaşını görmek;
onunla uyanık yaşamınızdaki ilişkiniz konusunda, onun hakkında neler hissettiğiniz hususunda bilgiler verir.

Rüyada erkek arkadaşıyla gülmek sohbet etmek konuştuğunu görmek;
hayatta küçük şeyleri paylaşarak büyük mutluluklar elde etmeyi başardığınızı simgeler..Bilmelisin ki,gerçek arkadaş ve Sevda arasına mesafe girmez..

Sesimin ulaşabildiği her yerde,Günaydın mutlu Sabahlar,huzurlu bir gün geçirmeniz temennisiyle,her şey gönlünüzce Hayr olsun.Selam ve Dua ile selametle......

acilangul1

sweety.93

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada erkek arkadaşı aile ile tanıştırdığını görmek.
İyi günler, rüyamda erkek arkadaşım beni almaya gelmişti arkadaşının doğum gününe gidecektik, odaya gittim baktım erkek arkadaşım içeride oturuyor yemek yiyor babamla konuşuyor ev çok kalabalık halamlar, amcamlar dedemler bizdelerdi. Bir ara baktım erkek arkadaşım yok, sordum küçük odada dediler. Normalde o odamız çok kötü kokuyor ama içeri onu görmeye gittim içerisi çok güzel kokuyordu. Babaannemle konuşuyorlardı babaannem bana baktı ,çok güzel baktı mutluluktan ağladı hiç konuşmadı bakışıyla konuştu, yumuşak sevgi dolu bir bakıştı .. Şimdiden çok teşekkür ederim herkese.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
İyi günler rüyaniz hayr Olsun.
Rüyada erkek arkadaşı ailesi ile tanıştırdığını görmek;
erkek arkadaşınızı aileniz ile tanıştırmanın zamanı geldi mi?
sorusunun beyninizde yansıması olabilir..

Niyettiniz ciddi ise bu konuda erkek arkadaşın ile konuşun ki ne olacaksa olsun.
Üstüme üstüme dönüyor dünya sığamıyorum ne içime, ne dışıma Ne olacaksa olsun ..selametle..

acilangul1

tozduman

Moderatör
Moderatör
Selamun Aleykum. Ablacıgım biz gözümüzü açtık rüya oldugu gibi çıktı ve hatta ruyamda erkek arkadaşım bana dedıgı gıbı arabayı yanlış yere parkettıgımden haberım vardı demıstım. 45 günlük seyire gittiği için bugun haber alabıldım. Paylaşınca bana ben de farkındaydım dedı. Şu an camıde çok şükür. Karar aldık ıkımızde hayatımızı zikir namaz ve kuranı kerime göre yaşayacagız inşallah.. Allah sonumuzu hayırlı etsın hayırlısı olsun .
Rüyam da ben ve erkek arkadaşım ve onun yanındakı bır hanım 3 muz yürüyoruz ben cok bunalıyorum koşa koşa asansöre bınıp otoparka gıdıyorum. Çok güzel bir araba ya bınıyorum yanıma erkek arkadaşımda gelıyor arabayı otoparktan cıkarmaya çalışıyorum bana yardım edıyor. Çok güzel bir yol ormanlık içinde muhteşem bir yer aşıyan yollarına benzıyor. Ben arabadan ınıyorum elımde büyük bir albüm var albumde erkek arkadaşımın başka bırı ile nışanlık resımlerını görüyorum kız çok güzel pembe bır elbıse gıyınmış. Erkek arkadaşımı da albumde yanında görüyorum ve uyanıyorum. İçim yansada Ne diyebilirim ki çok yakışmışlardı .
Allah hayırlısını nasip etsin.
Erkek arkadaşıma sordum unutamadıgın aklında kalan bır hanım var ise, söz verdığın başka bırı var ise yollarımızı dua ile ayıralım dedım ya da sana yardımcı olayım anlat bana dedım yok dedi.
Belkı ananesi başka bir hanım bulmuştur sonuçta herşey kısmet değil mi ben alıştım dua ile yutarım..
Allah razı olsun Selam ve Dua ile

nilo

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
S.A Rüyamı yorumlar mısınız. Evimizin kapısında demir parmaklıklı bahce var. Penceremizin önüne denk geliyor, rüyamda erkek arkadasımı onun içinde hapislerde bir sağa bir sola dolanan insanlar gıbı gidip geldiğini görüyorum. Bende pencerede tülün arkasından onu izleyip, içimden tee buraya gelmiş camın önünde duruyor, biri görecek simdi dıyıp gizleniyorum ondan. Beni görmemesi için.

Gizligiz

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Hayırlı sabahlar öncelikle, size dün gece gördüğüm rüyayı anlatmak istiyorum. Aynı sınıfta yakın arkadaşlarımdan biri olan erkek arkadaşımı gördüm, beni sınıftan koridora çıkarıyordu sevgilin var mı diye soruyordu, ben de hayır diyordum. Daha sonra beni kucaklayıp sarılıyordu, sanırım sevgili oluyorduk. Daha sonra ben bu olanları yine rüyamda arkadaşıma anlatıyordum.

Aselnur2124

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada erkek arkadasimin isyerine gitmek

Selamünaleyküm, rüyamda dargin oldugum bir süre ayri oldugum erkek arkadasimin bir baska yerde calistigini gördüm ama ayni isi yapiyordu, sadece baska bir yerde. Kiz kardesimle beraber onun is yerine gittik ve disarda oturma yeri vardi is yerinin orada oturduk ona baktik. Saclarini sac makinesi ile biraz kisalttigini konusuyorduk, kisaltmisti cok hafifce. O da calisiyordu dönercide,bizi görünce önce aceleci ve biraz sinirli calismaya basladi sonra ben üzülünce disariya geldi cay getirdi bize verdi. Güler yüzlüydü, neseli bir sekilde saka yaptim dedi bende sevindim uyandim. Bu rüyamin anlamini Allah rizasi icin ögrenebilirmiyim lütfen. Çok tsk ederim hayirli günler dilerim.

Üst Alt