• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada erkek bebek görmek

zeyno

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün Aleyküm Gönül Sızım Ablacım,
Dün gece rüyamda beyaz kundakta bir erkek bebek gördüm. O bebek benimmiş. Doğum yapmışım. Karnıma bakıyorum doğum sonrası şişliği var. Hala toparlanmamış. Bebek kumral ve güzeldi. Kucağıma alıyorum onu. Emzirecekmişim ama emzirdiğimi görmedim.

Başka bir rüyamda da bir dükkana girip yeni ayakkabı beğenmeye çalışıyordum. Satın almadım.

Yorumlarını bekliyorum iyi günler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam kardesim.. HAYIRLI CUMALAR...
Ruyalariniza Hayırdır inşallah diyelim Rabbim HAYRA cikarsin!
Rüyada çeşitli hikmetler vardır. Kimi için bir müjde, kimi için bir ikazdır.
ruyada dogum yapmak SIKINTI , keder,dert ve endiselerden kurtulmaya erkek cocugu olmasi ise..sevinc, surur ve mutluluga delalettir..Allahu alem.. ama Ruya tabiri..ve ruyadaki esyalarin Haal ve Kaal dili ile anlattiklari bunlardir
Selamet ile Hayra kalin..

Sana seni hatırlatanı dost bil!
Sana hakikati söyleyeni dinle!
İnsanlara tepeden bakma, neden mayalandığını düşün!
Dilinle gözyaşı döktürme!
Ya hayır söyle, ya da sus!
güzel konuş, kalbimize sükûnet dolsun!
Gel artık, gel!..
Sözün derman olsun!
Bugun biraz daha SABIRLI ol
olur mu Zeyno kardesim..

BADEM

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
erkek bebek

Esselamunaleyküm nasılsınız inşaallah,ben rüyamda tanımadığım birinin bebeği üzerime çişini yapıyordu erkek bebekti. Rüyamı yorarsanız sevinirim Allaha emanet olun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykum selam kardesim..Ruyalariniza Hayırdır inşallah diyelim Rabbim HAYRA cikarsin!
"bebeği üzerime çişini yapıyordu erkek bebekti"
Hastalıkla ilgili olumlu haberler alabilirsiniz...Allahu alem..ayrica ferahliga yorumlanir..

BADEM

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada erkek bebek görmek

Esselamunaleyküm, bu gece rüyamda bir erkek bebek seviyordum annemle ben otobüste bir yere gidiyorduk otobüste birinin bebeğiymiş anne bak diyorum gözleri masmavi diyorum gözleri gerçekten çok güzeldi masmaviydi canlı berrak,bebek pespese hapşırıyor üstünün battaniyesiyle ağzının önüne tutuyorum başka bir bebek var ona gelmesin hapşırması diye rüyamı yorarsanız sevinirim Allaha emanet olun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleyküm selam Rüyaniza Hayırdır inşallah diyelim Rabbim HAYRA cikarsin!
Rüyada Mavi gözlü erkek bebek görülmesi; müjde ,muhabbet ve nazarin işaretidir..
rüyada mavi gözlü bebek görmek;murad, bolluğun ve zenginliğin,huzur ve mutlulugun rengidir..
Selametle...Allaha emanet olun.

BADEM

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razı olsun Esselamunaleyküm.

ddilek34

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada beşikte bir erkek bebek görmek

Merhabalar rüyamda beşikte bir erkek bebek gördüm.benım bebeğimmiş ve adı HÜSEYİN miş. Hayırlı dualarınızı ve yorumunuzu beklıyorum. çok teşekkürler

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Rüyaniz Hayr olsun..
Rüyada beşikte bir erkek bebek görülmesi değişik şekillerde yorumlanır. rüyayı gören kimse ister kadın olsun ister erkek olsun, eğer bekâr ise evleneceğine ve eğer evli ise
çocuğu olacağına yorumlanır..inşallah oğlunuz olursa adini da HÜSEYİN verin..

Hasan Hüseyin Cafer Talib Abdullah ve Fatıma isimlerini gormek:RIZIK ve berekettir...

Çalınan her kapı hemen açılsaydı, ümidin, sabrın ve isteğin derecesi anlaşılmazdı..
Mevlana

Hatice--

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada erkek bebek görmek..

Uzun zamandan sonra tekrar merhaba Gonul Sizim hanimefendi, nasilsiniz? Umarim iyisinizdir.

Bu sabah rüyada erkek bebek gördüm, baya tuhafti. Dun aksamdan baya gergindim, belki ondan kaynaklandi bilmiyorum.. Sabah saat 5 sularinda uyandim ve uyur/uyanik derken sanki bir ruya gordum. Ruyada sakiz cigniyordum ve kendi kendime dedim, Allah Allah ben ruyada niye sakiz cigniyorum diye. Sakizi agzimdan cikarmak icin once gozumu actim, bir baktim onumde (hatta uzerimde) bir erkek bebek var, bana bakiyor ama bana dokunmuyorum, sanki biri erkek bebeği oyle tutuyordu.. Beni bir korku saldi, hemen yorgani yuzume cektim ve dua etmeye basladim (fatiha ve ihlas suresi), sonra yine baktim, yine o erkek bebek ve ben dua etmeye devam ettim. Sonuc itibariyle, ruya mi gordum, gercekmiydi bilmiyorum. Sizce bu ruyanin bir anlami var midir? Simdiden tesekkur ederim.

Selamlarimla.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Gönül Dostum Bu aralar Hanımlığı bıraktım Âdem olmaya çalışıyorum.. SÜBHAN olan Allah`a bu günümüze hamd olsun iyiyim..Beterin Beteri Var..

Rüyaniz Hayr olsun..
Sakız çiğnediği görmek etrafınızda çok fazla dedikodu var manası taşır.
haal ve hareketlerimize dikkat edelim;amaan bir de milletin ağzına sakız olmayalım ..ağzımızı duaya alıştıralım dedikoduya değil!!
rüyada erkek bebek görmek; Mutluluk ,huzur ve sevincdir.. Selametle..

acilangul1

Hatice--

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razi olsun.. Enistemin ailesi var, isleri gucleri yok surekli bizimle ugrasirlar. Her daim arayis icindeler. Sizin de dediginiz gibi agzimizi dedikoduya degil dua'ya alistirmak lazim. Gereksiz islerle, luzumsuz insanlarla muhatap olmak insani gercekten cok yoruyor.

merva

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamünaleyküm. rüyamda evli olan kız kardeşim tekrar evlenıyordu evdeydik va ben pek anlaşamadıgım bir insanla tartıştım, ben sakindim ama o kişi bana bıçakla falan saldırdı. sonra beni sakinleşmem rahatlamam için dayımın evine gönderdi annemle yengem. gittim orada uyumuşum rüyamın içinde rüya gördüm. bir erkek bebek özelmiş peygamber gibi, erkek bebeği herkesden saklıyorum kaçırıyorum. odalara ara yerlere falan giriyorum. erkek bebeği ben dogurmadım ama benimmiş. sonra uyanıyorum o rüyadan annem ve yengem bana bakmaya gelmişler aglayarak anlatıyorum. yengemde birşeyi çok istersen olurmuş bu 3. görüşün inşALLAH rabbim sana kısmet edecek diyor.. hayr ve dua ile....
duaa..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Gönül Dostum Rüyaniz Hayr olsun
Siz hele bir sakinleşin etrafinda olup biten her şey sakinleşir...

Rüyada erkek bebek görmek;
feraha ve sevince kavuşacağınıza güzel Hayırlı bir gelişmeye işarettir..

"bir erkek bebek özelmiş peygamber gibi, erkek bebeği herkesden saklıyorum "
O sakladiğiniz Gizli sevdaniz dir...

Demedim mi ?
Ey Can Dost gel sırrını aşikar etme çakallar ulur durur
Sonra sesini duyduğun çakal aşikar görünür durur
demedim mi?

Sen sen ol ki ; sırrını gizli yaşa hesaplamadığın gelirse başa
Sonra huzurun elden gider su katarlar pişmiş aşa
demedim mi?

Nefsin gösteriş peşinde sonra sarsılır kibirle temelin de
Gizlediğin kalsın gönül evinde dilin kilittir mühürle
demedim mi?

Uluyanı susturmazsan gördüğünden ibret almazsan
Nefs hayvanına biner gidersin ahiretini ve dünyani helak edersin
demedim mi?

Söylediğim önce kendime varsın alan da alsın üstüne
Düşün sözlerin hikmeti ne? son pişmanlık fayda vermez
demedim mi?

İnsana sığabilene kâinat,kâinata sığamayana insan
bir gün kendini hic bir yere sığdiramazsin
Sevda gönül rıza Makami dir..
demedim mi?

Âşk,Ehlini Bu kadar cook sevip Ulu orta anlatma
yoksa Sevdan göze gelir daralir daraltirsin..
demedin mi?..
Kissadan Hisse..

merva

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
teşekkür ediyorum ve ALLAH cc RAZI OLSUN deyip dua edyorum size :) rüyaların hüküm zamanı var mıdır ? yani geçmişte darlık içinde görülen rüyalar gelecege etki eder mi ? bir mesaj verir mi ??

snmky

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamunaleyküm, iki gün önce rüyamda kucagimda erkek bir bebek gezdirdigimi gördüm ve erkek bebegin elinde beyazi olmayan çiğ yumurta sarisi belirdi. Bebek onu emerek yemeye başladı, eline yüzüne bulastirdi. Ne demek olduğunu çok merak ediyorum yorumunuzu bekliyorum. Simdiden teşekkürler.

İLiM DiLeNcİsİ

Rüyalar aleminden
Süper Mod
Aleykümselam snmky rüyada erkek bebek görmek, iyi haberler almaya, hayırlı gelişmelere işaret eder. Bebeğin elinde çiğ yumurta olması, biraz üzüntü ve sıkıntının habercisi olarak yorumlanır.

aylinn

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Hayırlı günler. Ben dün gece rüyamda kardeşim ile birlikte bazı akrabalarla yolculuk yapıcaz tatil için. benim yanımda 2 yaşlarında erkek bebek var. açık bir pencereye dayandım bizi uğralamaya gelen diğer akrabalar el salladım.Ve başka bir rüyamda da annem teyzem ve ben tanımadığım bir evdeyiz ev çok dağınık herşey siyah ağırlıkta,benimde içim bu durumdan çok sıkıldı.daha sonra zil çalıyor açıp bakıyorum kayınvalidem üzerinde çok şık bir kıyafetle içeri öyle bir girdiki karalığı aydınlattı sanki bende anne iyiki geldin çok bunalmıştım dedim.rüyalarım bu şekilde yorumlarsanız sevinirim.şimdiden teşekkürler.

YÖNETİM/EDİT: Lütfen kuralları okuyun!

eesila

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamünaleyküm öncelikle rüyalarımızı yorumladığınız için size çok teşekkür ediyorum..
Rüyamda bir erkek bebek var kucağımda daha çok küçük ağladı karnı acıkmış emziriyorum ama emmek istemiyor, sonra zorla emziriyorum emince gülümsüyor bana bende gazı çıksın diye omzuma yatırıp omzunu sıvazlıyorum sonra bir bakıyorum çocuk morarmış bir şekilde ağzı açık ölüyor bende ağlamaya başlıyorum oğlum öldü diye .Ayrıca elimde de yorgan var. Gözlerimi açtığımda sabah ezanı okunuyordu .
Bu rüya beni çok etkiledi ve benim 2 gün sonra sınavım var acaba bana bir uyarımı diye düşünmekten edemiyorum kendimi...Şimdiden çok teşekkür ederim ...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykümselam rüyaniz hayr olsun
rüyada erkek bebek görmek;
iyi haberler almaya, hayırlı gelişmelere işaret eder.
hakkınızda her şeyin hayırlısını dileyin illa sadece olsun demeyin korkarim ki Rabbim istediğinizi verirde O cok istediğiniz ile imtihan edilirsiniz...
Yaşamınızda yeni bir durum, bir geçiş veya değişim konusunda kararsızlıklar yaşadığınızı ifade eder

Allahım gönlünüzden geçeni hakkınızda hayırlı,hakkınızda hayırlı olanı da gönlünüze razı eylesin.
Rabbim neylerse güzel eyler...Nasibinde o varsa zaten bir şekilde dönecek nasibinde yoksada ne yaparsan yap olmaz.
Eminimki rabbim senin için en hayırlı olanı verecektir...

Üzülme der Mevlana; "bir şey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı içindir, ya da olmaması gerektiği içindir ... selametle.

Üst Alt