• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Ruyada erkek cocugu oldugunu gormek

evrem

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Ruyada erkek cocugu oldugunu gormek
Hayirli gunler ben ruyada erkek cocugumun oldugunu gordum, onu kucagima aliyorum guzel bir erkek cocuktu. Gorumcemler eltim var sonra onu emzirmek icin kucagima aliyorum gogsumden sutler akmaya basliyor o sag gogsumu emiyor, sol gogsumu tutuyorum tasmasin diye. Eltim de dogum yapmis oluyor, onun cocugu aglamaya basliyor. Ben emzirsene diyorum, sutum yok diyor. Bu arada ben sekiz aylik hamileyim nasip olursa insallah bi erkek bebegim olacak, eltim de alti aylik hamile simdiden tesekkur ederim.

*dialektik*

Rüya Yorumları
Üyemiz
Rüyada erkek çocuğu olduğunu görmek tabiri; Rüyada erkek çocuk görmek hep hayır olarak yorumlanır. Süt kısmet ve nasip olarak yorumlanır. Allahu alem güzel kısmetler çocuğunuzu ve sizi bekliyor. Eltiniz için endişe edecek bişey yok. Namazlarını aksatmadan kılsın ve ihtiyaç sahiplerine iyilikde bulunsun sadaka herkes için en iyi sigortadır. Allah rüyanızı hayırlı eylesin.

K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
Rüyada erkek çocuğu olduğunu görmek

Rüyamda bir yaşındaki oğluma birisinin verdiği gümüş kolyeyi takıyorum ve bana ikinci erkek çocuğumun ( henüz olmayan) ismini Mehmet Fatih koymamı söylüyor. Söyleyen kişi eşim diye hatırlıyorum ama çok emin de değilim . Yorumlar mısını.

*dialektik*

Rüya Yorumları
Üyemiz
Allahu alem işiniz veya sosyal yaşantınız ile ilgili güzel haberler alacaksınız.

İkinci bir erkek çocuk olacak anlamına da gelebilir. İsim süper olursa direk koyun.

Mehmed, isminin anlamı Muhammed demek, Muhammed ise doğruyu yanlıştan ayıran demek.

Fatih, ise alan açan fetheden anlamına geliyor.

Rüyanız her haliyle hayırlı ve güzel anlamlı ve kısmetli Allah'ın izniyle.

Üst Alt