merhaba rüyamda kız yeğenimi gördüm, ağlıyordu ne oldu diye sordum dayı bak yüzümün biri çökmüş biri normal duruyor annemle babamın ayrılığını çok düşünüyormuşum ondan oldu dıyorlar dalga geçiyorlar dedi. ağlayarak bende kızım bak insanların dişi çekilince yüz şekillerinde küçük değişiklikler olur dedim. ananene bak dişleri yok ondan yüzü kırışık içinde seninde dişlerin çıkınca normale döner dedim ev kalabalıktı, diğer odaya geçtim bir erkek çocuğunu yatırmak için onun yatağını hazırlıyordum. bir türlü çarşaf bulamadım sonra baktım yatak örtüsünün altında her şey hazırmış sonra çocuğu aldım gel hadi bugün beraber yatacaz senle dedim. tamam dedi çocuk. çocuğun heryeri pis içinde sanki heryeri vişne lekesi olmuş kalk seni yıkayalım her yerin pis olmuş dedim.gittik banyoda çocuğun saçı köpüklüydü,sen kımıldama ben şampuan alayım bekle dedim. banyo çok kötü durumda birazda karanlıktı heryerde şampuan var ama aradığımı zorla buldum. bu seferde banyonun diğer tarafı aydınlık dağlık tepelik bir yere bakıyormuş çocukta oraya doğru koşmaya başladı o kaçtı ben kovaladım en sonunda çocuk tümsek tırmanırken bende karşısına geçtim durduk.
not:26 yaşında bekar biriyim ablam gerçekte kocasından ayrı biri banyo ise hiç bilmedğim bir yer hani eski zamanın kerpiç evleri olur ya onun gibi bi yerdi geri kalan kısım kendi evimizdi.
not:26 yaşında bekar biriyim ablam gerçekte kocasından ayrı biri banyo ise hiç bilmedğim bir yer hani eski zamanın kerpiç evleri olur ya onun gibi bi yerdi geri kalan kısım kendi evimizdi.