• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada erkek görmek

Meryem Kaya

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun Aleyküm nasılsınız inşallah iyisinizdir... duaa..

Hayır olsun inşallah rüyamda bir erkek gördüm ... Beyaz temiz güler yüzlü kumral bir erkekti...mavi gömlek giymiş ve kravat takmıştı üzerinde de beyaz bir önlük vardı (doktor önlüğü).. Bende karşısındaydım elimi tutmuştu benimle sohbet ediyordu sanki benim bir sıkıntım varmış oda sıkıntıma cevap verirmiş gibiydi bana o kadar güzel şeyler söyledi ki o kadar güler yüzlüydü ki aklımdan çıkmıyor... Ve bu erkek tanıdık hiçbir yüz değildi benzetemedim bile ama inanın bana o kadar net gördüm ki nerde görsem tanırım... utngc..vvcc..

Rüyamı yorumlarsanız çok mutlu olurum... Sizce unutur muyum bu yüzü? Çünkü öle net ki aklıma geldikçe gülümsüyorum vvcc..
Allah razı olsun ...vvcc..

Meryem Kaya

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamu Aleyküm ...

Rüyam hala yorumlanmadı acaba yanlış olan yada kurallara uymayan bir durum mu var? Bilgi verirseniz sevinirim dünden beri bekliyorum ...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Selamu Aleyküm ...

Rüyam hala yorumlanmadı acaba yanlış olan yada kurallara uymayan bir durum mu var? Bilgi verirseniz sevinirim dünden beri bekliyorum ...

est Meryem kardesim.. inanin simdi ruyanizi gordum..dun gozumden kacmis olacak..
Benim hassas, KIRILGAN guzel kardesim..sırıtık.:,
Bu gun de Pazar gunu Vakifta biraz mesgulum ins.. en yakin zamanda butun ruyalari yorumlamaya calisacagim..
Ruya yorumu yaparken aklimi, yuregimi tam konsantre olmadan sakin bir ortam gerekiyor oyle acele bastan savma yapamiyorum..
Hayirli geceler kardesim..
kgüll..,

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hayirdir insallah..
Rüyada erkek görmek hayra yorulur.
Rüyada tanımadığınız bir erkek görmek
doğru haber, ferahlık veren sözler, güzel bir iş fırsatı demektir.

"sanki benim bir sıkıntım varmış oda sıkıntıma cevap verirmiş gibiydi bana o kadar güzel şeyler söyledi ki o kadar güler yüzlüydü "

Kalbine karşılık bir kalp manevi frekansları bütünüyle tutan,gönül iletişimini tam kurabilen bir insanı bulmak seklinde de yorumlanir..
Evliliğin mutluluğa dönüşmesi için, kalplerin uyuşması,anlaşması,kaynaşması gerekir.

HAYA KALBİNDE OLURSA
SÖZLERİNE SUKÜT
HAREKETLERİNE EDEB SİRAYET EDER...
Hayirli geceler..
SEN ARAMAZ ARANILAN OLURSUN...

Meryem Kaya

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Rabbim sizden ve cümlemizden razı olsun İnşallah rüyalarımız hep hayrlara vesile olsun ( Amin) :) ...dgüüll,.

Üst Alt