• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada eşimin evlenmesi

selbi01

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamünaleyküm.Hayırlı cumalar.Gönül sızım kardeşim.Nasılsınız,iyisiniz inşallah.rüyamda,hayırdır inşallah,eşim iki kadınla evleniyor,Gördügüm ev bizim ev degil, başka bir ev ve mustakil ev.Eve gelmişler. ben hiç bir şey demiyorum onları seyrediyorum.Anneleri,çocukları yanlarında.ev baya kalabalık.kadınlar mutfaga gidip,biri çorba pişiriyor, digeri başka birşey pişiriyor[onun ne pişirdigini hatırlamıyorum].Sonra ben eşime,ben gidiyorum diyorum.Eşim hiç tepki vermiyor.kadınlar yanyana oturuyorlar.Yorumlarınız için şimdiden çok çok teşekürler,ALLAH sizden razı olsun,Selametle kalın.
duaa..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleyküm selam Hayırlı cumalar.Gönül Dostum fedakar Anne..
Rüyada Eşinin Başkaları ile Evlendiğini Görmek;
eşin ortak işler yapmayı planlamasina yorumlanir.. Allah cc. Yar ve Yardimciniz olsun..
Gerçek sevgide tedirginlik ve şüphe yaşanmaz.. şüphe varsa ya kendinizi ya da sevginizi bir gözden geçirin...
Bir Anlık Öfkenin Kurbanı Olmayın..Öfke denizinde kendinizi ve sevdiklerinizi boğmayin!!
hayirli cumalar...

acilangul1

selbi01

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Yorumunuz için ALLAH razı olsun.eşim özel bir şirkette çalışıyor.böyle bir düşüncesi var mı, bilmiyorum.benim en sevmedigim ortak iştir.Hayırlara vesile olur inşallah.

Üst Alt