• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada eşini görmek

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun..
Rüyada eşini görmek;
Anlaşmazlık ve çözülmemiş sorunlar anlamına gelmektedir. Rüyada gelişen olaylara, konuşma ve yapılan diğer şeylere bakarak tam manayı tespit etmek ve yorumlamak gerekir...

"Rüyamda yolculuk için kızlarımla beraber salonda bavullarımızı hazırlıyoruz "
yol ve yolculuk ile tabir edilir.
"hasretle sarılıyor "
Rüyada birine sarılmak, sarıldığını görmek;
daha fazla sevgi, daha çok ilgi,daha fazla zaman daha fazla iletişim kurma istediğinizi (ikinizinde)ifade eder...

Pişmanlık duymak istemiyorsaniz!! O,işi yapmadan önce iyice düşünün!!Sonra taşının..

kızlarımızın ipi ile kuyuya inilmez ,Yolculuğa çıkılmaz!!Onlar bugün vardır yarın yoktur!!Bir tek eşiniz kalır her zaman yanınızda…

"Eşim bana sarı vitrini gösterek kağıtta yazıyor ya onu oku diyiyor, bende dolabı açarak bakıyorum. Elime bir beyaz kağıt geçiyor katlanmış,
kağıdı açıp baktığımda üzerinde Fatiha yazıyordu."

Allah'ın izni ile Sıkıntıdan sonra ferahlık,yenilik,hayırlı bir başlangıç olarak yorumlanir..

"güneş doğuyor ama çok hoş bir şekilde "
Rüyada güneşi görmek;
akıl, aydınlanma, huzur, servet, itibar ve iç görü barışı simgeler, ayrıca doğal enerji ve ilahi gücü temsil eder. Çünkü güneş gerçek hayatta yaşam ve enerji kaynağıdır,
dünya ihtiyaç duyduğu enerjisi güneşten alır ve bu özelliği ile güneş (Sevgi ve SABIR) ve su (Hassas, duygusal ,ince ruhlu olmak) yaşamın vazgeçilmez iki bileşenidir.

Rüyanızda güneşi görmüş olmanız aydınlanma, ısınma, yaşam enerjisi ve canlı olmayı gösterir ve zenginlik ile mutluluğun simgesidir.
Özellikle parlak güneş görmek manevi aydınlanma, ilahi destek, huzur ve manevi zenginlik işaretidir.

Rüyada güneşin doğduğunu görmek;
gün doğumu görmek, yeni başlangıçlar gösterir, yaşam ve enerji yenilenmesini, hedef ve amaçların yerine getirilmesini temsil eder.
Sizin kişisel hayatınızda yeni,hayırlı bir başlangıç olarak yorumlanir.

"rahmetli anneannemi gördüm, hayata iken bana bakmıştı ve üzerimde çok emeği var. Daha önçe hiç görmemiştim kendisini beyazlar içinde gördüm, çok neşeli idi ve gülüp oynuyarak yanıma geldi. Kendisine hiçbirşey vermedim, karnını doyurdu (yediği şeyler güzeldi) ve tekrar gülerek, oynayarak gidip mezarına yatı"

Ben Derdimi Ne Dostuma Söylerim Nede Düşmanıma .. Zira Dostum üzülür Düşmanım Sevinir . Beni En iyi Rabbim bilir. HZ. ÖMER (R.A.)
geçmişte ilişki,beraberlik,bir zaman yaşadığınız kimselere fazla takılmayın,yada umut bağlamayın!!Onlardan size bir ölüden fayda geldiği kadar fayda gelir...
Kıssadan ve rüyadan Hissenizi alirsiniz inşaAllah..

Deliren kadar delirten de suçludur..kendinize gelin kendinize ve biraz ağzınızı ve yuvanızı toplayın!! Bir aile içinde stres artarsa o aile içindeki fertler daha çok hata yapar.
Mümkün olduğunca kimsenin senin adına karar vermesine izin vermeyin! ama Hayatta senin için neyin doğru olduğunu bir tek içindeki ses söyleyebilir...
Önce vicdanının sesini dinle. Vicdan insanın ruhsal yapısında yer alan bir adalet duygusudur

Hayatta en büyük dostun sen olabileceğin gibi hayattaki en büyük düşmanın gene sen olabilirsin. Seçimini yap ve kendin için dostu mu yoksa düşmanı mı olacağına karar ver..
Allah hakkınızda en hayırlısını versin. Amin selametle..

duaa..

Huzur Yolcusu

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyamda eşimi ve para istediğini görmek

Selamün Aleyküm; Kız kardeşim bir rüya görmüş eşimi gördüğü için merak ettim. Kız kardeşim ve kaynanası varmış 2 tane karşılıklı ev var 1 tanesi kardeşimin yaşadığı ev oluyormuş eşim kız kardeşimin evine gitmiş. Bir 40 tl istedim ne istedimde bana bunu yapıyorsunuz demiş, kız kardeşimde bağırıp durma yarın gel ayarlayım milleti rahatsız etme artık demiş. Ertesi gün gelmiş yanında anneside varmış kız kardeşim 40tl verince gitmiş. Bu karşılıklı olan evlerden biri kardeşimin yaşadığı ev oluyormuş eşimde diğer eve girmiş hayırdır inşallah tabiri nedir?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam rüyasi Hayr olsun
Rüyada eşini görmek;
Anlaşmazlık ve çözülmemiş sorunlar anlamına gelmektedir. Rüyada gelişen olaylara, konuşma ve yapılan diğer şeylere bakarak tam manayı tespit etmek ve yorumlamak gerekir...

eşiniz ile ilgili problem ve sorunlara,etrafınızı ,Kız kardeşinizi karıştırmayın...
Allah yar ve yardımcımız olsun

duaa..

kale

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamın Aleykum
Eşimle yaşadığım sorunları size daha önce anlatmıştım. Uzun bir zamandan beri ayrıyız.

Rüyamda eşimin akrabaları eniştesi, kuzenleri ve babam bir araya gelmişiz büyük bir odada sohbet ediyoruz. Odada rahat bir atmosfer var. Eşimin kuzenlerinden erkek olanı yatakta yorganı çekmiş uyuyor. Ben bir ara eşime bir araya gelmiş olmaz nedeniyle, Allah'a şükredelim ve namaz kılalım diyorum, eşimde kılalım diyor. Kalkıp hazılanıyoruz, ben seccade seriyorum ve eşmin gelmesini bekliyorum namazı beraber kılmak için. Bu arada eşim hazırlanmış yanımdaki seccadeye yönelirken babam yanımdaki seccadede namaza duruyor. Ben babama bakıyorum ve eşime dönüyorum, eşimle gözgöze geliyoruz. Eşim sen namazını kıl ben sonra kılarım dercesine bana bakıyor, bende namazımı kılıyorum. 2 rekat namaz kılıyorum rükiye ve secdeye vararak, daha sonra namazımı selam vererek bitiriyorum normal bir şekilde, fakat yerimden kalkmadan sağ tarafıma başımı selam verir gibi çevirek eşime bakıyorum. Eşim teras gibi bir yerde diğer kız kuzeniyle gezinerek sohbet ediyor ve yine gözgöze geliyoruz. Teras ağaçların olduğu bir yere bakıyor ve güneşin doğduğunu görüyorum. Rüyayı sabah namazından sonra gördüm.

Diğer bir rüyamda sadece erkeklerin olduğu bir odada hepimiz diz çökmüş oturuyoruz ama yerde değil. Rahat bir ortamdı. Yan bir odada bayanların olduğunu biliyorum fakat görmüyorum. Bizim bulunduğumuz odaya bir adam geliyor ve bana bakıyor. Bende o an "Rahman ve Rahim olan Allah' ın adıyla" diyerek ezbere bir şeyler okuyorum. Etrafımdakiler hiç ses çıkartmadan beni dinliyorlar. Hiç hata yapmadan okuyorum, ama ne okuduğmu bir türlü hatırlayamadım.
Sabah namazı olmuştu. Emeğiniz için Allah sizden razı olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam dikkat ederseniz Sizde (Kale) ve tolunay ve Mavi kardeşimizde buna benzer Rüya görmektesiniz!!
Nefsi ile yüreği,vicdanı arasında sıkışıp kalmış bir insanin bilinçaltı rüyaları...

Dünya hayatındaki bu ömür göz açıp kapayıncaya geçeceğini biliyoruz..
Bu dünyada herkesin kendine göre bir derdi, bir mihneti vardır.
Her derdin de bir acısı.. Acılarım katlanılmaz derseniz unutmayin ki;... Her şey güzeldir,dertler ,sıkıntılar bile!!ya bizzat ya da neticeleri itibariyle güzeldir.
dertler, sıkıntılar zorluklar ,Sabır etmek, insanı kemale yani Allah'a Allah'a yaklaştırıyor..

rüyalarımızın zahiri yönü kadar batıni yönleri de vardır. ...
Namaz kilmak,güneşin doğduğunu görmek Fatiha Suresi Okumak Görmek "Rahman ve Rahim olan Allah' ın adıyla" okumak gibi....

kazanma kuşağında kaybedenlerden olmayalım.sebep olan yapan gibidir. diyerek sizlere hep..

"1-3) Asra yemin ederim ki insan gerçekten ziyan içindedir. Bundan ancak iman edip iyi ameller işleyenler, birbirlerine hakkı tavsiye edenler ve sabrı tavsiye edenler müstesnadır.:
Asr suresini kendime, hayattima rehber edindim..

https://www.islamiforumlar.net/ruya-yorumlari-bolumu/32925-ben-soyledim-soyleyecegimi.html

kale

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selâmın Aleykum
Allah razı olsun, yorum ve yardımlarınız için

Huzur Yolcusu

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyamda eşimi gördüm

Selamün Aleyküm; bugün sabah namazından sonra bir rüya gördüm hayırdır inşallah.

Rüyamda nedenini bilmiyorum ama eşimi arıyorum ararken bir ev buluyorum, eşimin kaldığı ev oluyor. Güzel lüx bir ev oluyor bana içerdekiler burası onun odası diyorlar, odaya giriyorum. Kimse yok dolaplara bakıyorum sanki bişeyde arıyor gibiyim. Kendi kendime burdan da gitmiş diyorum. Çekmecelerde makyaj malzemeleri falan çıkıyor dolaptada gri bir penye çıkıyor. Şifonyerde aynaya asılmış epikriz yada konsültasyon kağıtları tahlil sonuçları falan var ve konulan teşhis yazıyor. Onları okurken eşim arkama gelmiş oluyor yüzüne bakıyorum geldin mi diyor bende evet geldim diyorum. Neden diyorum cevap vermiyor; sonra bana yaklaşıp sarılıp beni öpüyor bende karşılık veriyorum uyandım.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam rüyaniz Hayr olsun
Rüyada eşini görmek;
anlaşmazlık ve çözülmemiş sorunlar anlamına gelmektedir.

"dolaptada gri bir penye çıkıyor."

gri rengin belirsizliğe işaret etmesi sebebi ile rüyayı görenin ve O gri pente kime ait ise;duygu anlayışında olarak belirsizlikte seyir ettiğine delalet eder.

Ve Hayatimda birden bütün renkler griye dönüştü.
Gri;ne beyaz gibi tertemiz ne de siyah gibi tam kirli.
Gri;ne beyaz gibi aydınlık ne de siyah gibi karanlık.
Gri;tıpkı iç dünyam gibi, çelişkili ve karışık tercih bir bahar temizliği veya onarıma delalettir..

"Bize hayır görünen şeyler şer şer görünen şeyler hayır olabilir”
ayeti vardir.
Meydana gelen her şeyde mutlaka iyi ve yararlı bir taraf vardır. En kötü ve felaketli şeyler bile böyledir. “Mutlak kötülük yoktur cihanda” demiş bilgeler.

“Bize hayır görünen şeyler şer şer görünen şeyler hayır olabilir” diyor ayet-i kerime..
“Her şeyin ya kendisi veya neticesi iyidir” diyor Bediüzzaman. Fakat biz hep şer tarafına bakıyoruz. İleriyi göremediğimiz için
hoşumuza gitmeyen şeylere kötü diyoruz.
Olaylara iyi ve kötü yaftasını biz vuruyoruz. Bu onlara nasıl baktığımıza bağlıdır. Bakış açımız onu değerlendirir.selametle.

Huzur Yolcusu

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Merhaba Rüyamda eşimi ve beni aldattığı adamı, eşimin amcasını ve abisini gördüm, annemle 8-10 kişi daha var. Ben sinir küpü olmuşum avazım çıktığı kadar bağırıp çağırıyorum, alaycı alaycı hareketler yapıyor eşim yarı açık elbiselerle karşımda, başka adamlar varken abuk sabuk cıvık cıvık hareketler yapıyor. Daha da sinirleniyorum yerde biblo gibi oyuncak gibi değişik bişey var bende ayrıldığı günden bu yana ya yasin efendi deyip alaycı cümlelerle bişeyler söylediğini anlatıyorlar.

Daha sonra eşimi mi yoksa o adamı mı tam hatırlayamıyorum ama birini anayolda otobüsün önüne iteklemeye çalışıyordum. Çok sinirliyim karşımda o adamı görünce boğazını sıkıyorum, boğazımı sıkma ben bişey yapmadım diyor, birlikte olmadın mı diyorum gülüyor. Sen hala konuşuyormusun deyip silkeleyip boğazını daha da çok sıkıyorum. Arkamdan abisi yaklaşıp yaptı bir hata kabul et bu işin 17 var diyor dinen rüyamda böyle bir şey varmış gibi gördüm bende biliyorum 17 si 20 si 40 ı benim umrumda mı ben kabul etmiyorum diye bağırıyorum. Ama rüyamda eşimin de dönmek gibi bir niyeti yok, ben kızıyorum ne bu hal yarı açık gelmişsin elalemin adamlarının yanında neyini kabul ediyim senin diyorum. Bundan sonra böyle diyor ve uyandım.

Normalde bu kadın benim yanımdayken türbanlıydı ve şu anda açık. Ve şu anda sadece boşanmak istiyorum öldürmek gibi bir şey aklımdan geçmiyor Allahın verdiği canı Allah alır ve biliyorum ki girdikleri kul hakkı onlara yeter. Benim yapacaklarım Allahın vereceği cezanın yanında ne olabilir ki. Son günlerde kötü yola düşmesin diye ki bu saflık ve cahillikle düşecek eminim, kabul edemediğim halde vicdanen ve kızımın hala beklediğini gördükçe kabul etsem mi diye düşünceler aklımdan geçiyor. Yatmadan önce Allahım ne olur kızım için, o kadın için, evliliğim için benim yanlış yapmama müsaade etme, bana doğru yolu sen göster diye dua ederek yatıyorum. Ve bu rüyanın benzerini 2 gün önce yine gördüm rüyamın tabiri nedir?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Rüyaniz Hayr olsun
Rüyada eşini görmek ;
İçinizde yavaş yavaş kabaran, dışarı şiddetli kızgınlık,kırgınlık yansıyan Bilinçaltı bir rüya..

Bazen hayatı akışına bırakmak gerekir,Yaprakları, Suyu, Mevsimleri, Olayları, İnsanları ve kendini...Ve bekleyip görmek gerekir sonuçları. .
ve sadece Görelim Mevla neyler. Neylerse güzel eyler deyip razı olmak gerekir!! çaresi de yok beklemekten başka elinden gelen tek şey dua..
yoksa deprasyona girip hem kendine hem de sevdiklerine uzun vaadede zarar verebilirsin...

bazen öyle çok yorulursun ki bir süre dinlenmen gerekir.. o sürede hayatı akışına bırakırsın.. işte bazen o sürede hayatında olumlu değişiklikler olur
bu moladan sonra işlerin daha da kolaylaşır..
Bazen, her şeyi akışına bırakmak gerekir ki Su akıp yolunu bulsun diye...Selametle..

Huzur Yolcusu

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada eşini, ananemi hastane, hemşire köpek görmek

Selamün Aleyküm, bu sabah hayli sıkıntılı bir rüya görürken uyandım. Allah hayırlara getirsin inşallah;

Rüyamda hala eşim olan insanın net hesabına bakarken tuhaftır öyle bir kimse yok ama Murat Yener diye bir adamı görüyorum. Adam 50-55 yaşlarında hayli samimi resimler paylaşmış oluyorlar, sonra bu adamın evini bulmuş oluyorum. Yukarı çıkarken komşuları bir kadın çıkıyor karşıma, çok sinirlenmişim normalde ananem yaşadıklarımı bilmiyor ama bir anda rüyada yanımda beliriyor. Kadına birlikte oldular mı diye soruyorum ananem de duyuyor. Kadın, nikah yaptılar olmuşlardır heralde diyor, bende bağırıyorum o anda, benim hala hem resmi nikahlı hem imam nikahlı eşim ne nikahı diye bağırıyorum. Sonra koşarak yukarı çıkıyorum o adamı görüyorum, sanki beni aldattığı adamı da. Adama bağırarak konuyu anlatıyorum, adam çekip gidiyor yalnız o öfke ile ya beni aldattığı adamın yada bu ihtiyar adamın çenesine yumruk atıyorum. Ama kalbim iyice sıkışmaya başlamış nefes almakta zorlanıyorum, eşim olan kadına kızıyorum, bu nasıl bir saçmalık baban yaşında desem babandan da büyük diyorum. Sadece, oldu işte diyor. Kalbim sıkışırken nefes alamadım, bir anda yere düşerken bir kadın, hala eşim olan kadın ve bir adam tuttular, eşim kalp hastası olduğumu söyledi. Hastaneye götürdüler, hemşire geldi kan almak için ama kolumdan değil sağ bel boşluğumdan aldı, ben kızmaya başlayınca sorun yaratırsan bu tahlil geç çıkar dedi, ben de sonuç kimin umurunda dedim. Sonra yine aynı eve gittim bahçeye girdim siyah bir köpek saldırmaya başladı, yatak yayı gibi birşey geçti elime köpeğin üzerine devirdim. Sonra teli çektim köpek gitti bende uyandım.

Aslında dün gece yatmadan önce annemle konuştuk, annem kızımın rüyamda annemi gördüm dediğini söyleyince bunca başıma gelenden sonra kızım için doğrusu ne diye düşünüp yatmıştım acaba gelmeli mi demiştim kendi kendime sonrada uykuya dalmışım. Bu insandan hayır yok artık belli de kızım çok acı çekiyor diye insan ister istemez düşünüyor. Hoş benimde canım acıyor ama takdiri ilahi elden gelen birşey yok, onunsa dünya umrunda değil evladı varmış yokmuş hiç düşünmüyor. Başkalarının çocuklarının resmini koyuyor, dayımın kızının resmini çalmış sanki bizim kızımızmış gibi, yok boncuk gözlü kızım, dünyalar tatlısı kızım gibi şeyler yazarak dayımın kızının resmini paylaşıyor. Rüyamın tabiri nedir?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Allahım, bize, bana Sekîne huzur ver..Aklımı sakinleştirerek kalbimi dinlendir...
Sinirlerim ve kaslarımdaki gerginliği,İçimdeki Fırtınaları dindir.
Allahım, Bana değiştirebileceğim şeyleri değiştirmek için CESARET,
Değiştiremeyeceğim şeyleri kabul etmek için SABIR,
İkisi arasındaki farkı bilmek için AKIL VER.
Lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâh Güç ve kuvvet ancak yüce
ve büyük Allahın cc.yardımıyla olur. ..

Rüyada eşini görmek ;
İçinizde yavaş yavaş kabaran, dışarı şiddetli kızgınlık,kırgınlık yansıyan Bilinçaltı bir rüya..

Bazen hayatı akışına bırakmak gerekir,Yaprakları, Suyu, Mevsimleri, Olayları, İnsanları ve kendini...Ve bekleyip görmek gerekir sonuçları. .
ve sadece Görelim Mevla neyler. Neylerse güzel eyler deyip razı olmak gerekir!! çaresi de yok beklemekten başka elinden gelen tek şey dua..
yoksa deprasyona girip hem kendine hem de sevdiklerine uzun vaadede zarar verebilirsin...

bazen öyle çok yorulursun ki bir süre dinlenmen gerekir.. o sürede hayatı akışına bırakırsın.. işte bazen o sürede hayatında olumlu değişiklikler olur
Bazen, her şeyi akışına bırakmak gerekir ki Su akıp yolunu bulsun diye...

her işte bir hayır vardır diye hala eşiniz olan insanı Allah 'a havale ve emanet ederek Hayat yolunuza devam edin.yoksa kafayı yiyeceksiniz...kendinize gelin kendinize..Bu da Geçer Ya-Hu Ya Hayy cc.
Selametle

duaa..

Huzur Yolcusu

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Allahım, bize, bana Sekîne huzur ver..Aklımı sakinleştirerek kalbimi dinlendir...

Rüyada eşini görmek ;

Bazen, her şeyi akışına bırakmak gerekir ki Su akıp yolunu bulsun diye...

her işte bir hayır vardır diye hala eşiniz olan insanı Allah 'a havale ve emanet ederek Hayat yolunuza devam edin.yoksa kafayı yiyeceksiniz...kendinize gelin kendinize..Bu da Geçer Ya-Hu Ya Hayy cc.
Selametle

duaa..

Haklısın abla zaten şu anda depresyon tedavisi görüyorum, benim için çok zor oldu. Başka insanlara bakıyorum hemen unutup hayatlarına dönüyorlar ben neden hala o insan için üzülüyorum neden korkuyorum başına daha kötü şeyler gelecek diye bilmiyorum. Kimilerine göre hala seviyorum, kimilerine göre abartıyorum, kimilerine göre ise vicdanım müsade etmiyor ben ne düşünüyorum. Bunu açıkcası bende bilmiyorum abla tek bildiğim seviyorsam bile kabul edemediğim kaldı ki onunda umrunda bile değiliz. Rabbim sonumuzu hayır etsin.

Arzu35

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Merhaba, iyi geceler. Ruyami size ayrintili olarak anlatmaya calisacagim yorumlarsaniz cok sevinirim. Rüyamda eşimle tartışıyoruz ben bosaniyorum diyerek evi terkediyorum yanimda eski ve uzun zamandır gormedigim bir bayan arkadasimla. Yolda giderken elime bir mektup geliyor ev hanimi olmama rağmen uzak bir sehire imam olarak atanmisim. ‘Kadından imam mi olur hiç 'diyorum kendi kendime ama arkadaşımla birlikte atandigim yere gidiyorum. Cok yuksekte puslu bir ilceymis cok kar yagar buraya soguk olur diyorum sonra bakiyorum cok guzel evler var hatta bir tane bos ev görüyorum, burayi kiralarim diyorum. Sonra gittigim yerin pazari varmis O gün. Sokakta kermes gibi çeşit çeşit yemekler var ozellikle mantilar buyrun alin diye ikram ediyorlar ucretsiz istediginiz kadar alin diyorlar. Bakiyorum arkadaşım yok olmus yanimdan. Bu kadar hatırlıyorum simdiden çok teşekkür ederim allah razı olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba, iyi geceler Rüyaniz Hayr olsun
Rüyada eşini görmek;
ihtilaf ve çözülmemiş sorunlar anlamına gelmektedir. Rüyada gelişen olaylara, konuşma ve yapılan diğer şeylere bakarak tam manayı tespit etmek gerekir.

Rüyada eşiyle tartışmak;
reel hayatta eşinizle aranızda kimi sorunlar olduğunu ve bunu karşılıklı konuşarak çözmeni gerektiğini temsil ederken ilk adımı sizin atmanızın yararlı olacağını simgeler.

Rüyada mektup görmek;
bir haber alacağınıza işarettir.

Rüyada imam olduğunu görmek;
izzet, şeref, hayır ve itibara delâlet eder.

Bir kadının rüyada imam olduğunu görmek;

Erkeğin evin reisi olması sanıldığı gibi asla kadının şahsiyetini ezici bir durum oluşturmaz. O yumuşak huylu, yufka yürekli ve çok dua edendir.
kadın erkek her birinin tabiatı farklı!! Herkes fitratina uygun davranmalı..
davranmasanız her iki taraf da kaybeder...Sizde, eşinizde.....

"ben bosaniyorum diyerek evi terkediyorum "
Rabbim evlerimize huzur,sevgi,saygı nasib eylesin amin..Selametle..

Arzu35

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Cok tesekkur ederim Allah razı olsun hayırlı günler

o_zlem82

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
İstiharede eşini görmek, rüyada eşini görmek tabiri.
selamünaleyküm.
Ben günlerdir istihare namazına yatıyorum. Evli bir bayanım eşimle ayrılma aşamasındayız fakat ben istemiyorum ayrılmayı. Bunun için istihare yattım, en son gördüğüm rüya beni çok etkiledi. Eşimle bir metro duragındayız onun üstünde mavi bir mont ve kafasında bir bere var. Sohbet ederken eski bir arkadaşımla karşılaşıyorz, eşimle tanıştırıyorum. Sonra eski arkadaşım ve yanında bir kaç kişiyle beyaz bir arabaya binip gidiyolar ben araklarından bakıyorum. Üçünde de beyaz duvak var havalanıyor. Sizce rüyam ne anlama geliyor. Bugünde yine sadace beyaz bir elbise gördüm.
Şimdiden teşekkür ederim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör

Rüyada eşini görmek;
ihtilaf ve çözülmemiş sorunlar anlamına gelmektedir. Rüyada gelişen olaylara, konuşma ve yapılan diğer şeylere bakarak tam manayı tespit etmek gerekir.

"Sonra eski arkadaşım ve yanında bir kaç kişiyle beyaz bir arabaya binip gidiyolar ben araklarından bakıyorum. "

Geçmişte yaşanan,Kızgınlık ,öfke, üzüntü, kırgınlık, hayal kırıklığı olanlari unutun..

"beyaz duvak var havalanıyor"
su, toprak, hava, ateş Bu dört element insanın yaratılışında da vardır bu Dört elementin tesirini her yerde görebiliriz, çevremizde, duygularımızda,yaşanan olaylarda
Ve bu dört elementin hem negatif hem de pozitif tesirleri mevcuttur.

Hava
Hava bizim seçimler yapmamıza olanak veren zihin ,akıl ile alakalıdır.
İrade,,akıl Allah’ın bize verdiği en büyük hediyelerden biridir. Çünkü biz irademizle doğru kararlar veririz.
hava elementi ve düşünme ile alakalıdır.Neden eşinle ayrılma aşamasındasıniz....?
Eşinizi seviyorsanız ve evliliğinizi kurtarmak istiyorsanız mücadele edin...

İçimizde bu elementin enerjisi dengeliyse, daha net bir düşünceye sahip oluruz ve bu da bizim farkındalığımızın gelişmesine olanak verir.
Havanın diğer olumlu özellikleri iyimserliktir. Bu düşünceyi yönlendirmeyle alakalıdır. İyimser olmak, en kötü anda bile pozitif olana odaklanabilmek demektir. Böylece içsel huzurumuzu koruyabiliriz.

gerçek yaşamınızda yaşadığınız duygu ve düşüncelerin sizi nasıl etkilediği hakkında bilgi verir.
Hayatınızı yeniden şekillendirme, hedeflerinizi gözden geçirmeye ihtiyacınız olduğunu simgeler. hakkınızda her şeyin hayırlısı olsun.Selametle..

o_zlem82

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razi olsun...bir takim psikolojik rahatsizlik yasadim tatsiz ve Allahin da hosuna gitmeyecem seyler yasadik.artim esim beni istemiyor.tedavimi oldum yalvardim ama nafile..esime cok seviyorum.Allaha sigindim artik ondan gelecek herseye raziyim

Huzur Yolcusu

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm ablacım son bir kaç gündür sürekli kabus gibi rüyalar görüyorum. Uyandığımda nefes nefese uyanıyorum bazılarını hatırlayamıyorum ama aynı şekilde uyanıyorum. Bugün yine benzer bir rüya gördüm hayırdır inşallah...

Rüyamda bir adamla aynı evdeyiz adam benim evim diyor sohbet ediyoruz ama tanımıyorum. Sonra aşağıdan sesler geliyor aynı binanın önünde eşimle yanında şu anda etrafında olan insanlar ve tanımadığım birileri var kalabalıklar bende aşağı indiğimde senin burda ne işin var diyor. Öyle işte senin burdalarda olduğunu bilmiyorum tesadüf dedim. Sonra çıktım yolda giderken küçük bakkal dükkanı aynı zamanda tüp satan bir dükkan gördüm. Yanlış hatırlamıyorsam su almak için içeri girdim, içeri girdiğimde eşimin yanında 1-2 yaşlarında beyaz kıyafetler giydirilmiş 2 erkek çocuk var çocuklar onun çocuğuymuş ve ona orda zorla birşeyler yaptırıyorlarmış o başını önüne eğiyor hiç konuşmuyor. Elinden tutup gel benimle burdan gidiyoruz deyip dışarı çıkarıyorum. O anda biz koşarken annem o dükkanın önünde beliriyor siz kaçın ben engel olacağım diyor. İçime sinmiyor yüzüne bakıyorum olmaz sende gel diyorum gidin diyor sonra o anda dükkandan çıkan adam annemi bıçakladı. Sonra uyandım tabiri nedir ablacım?

Üst Alt