• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada eşinin öldüğünü görmek

• Konuyu başlatan xxsibelxx
  • Başlangıç tarihi
X

xxsibelxx

Kayıtsız
Misafir
Hayırlı akşamlar.

Aşagıda dün akşam gördüğüm rüyama sizlerden yorum yapmanızı rica ediyorum. İlginize teşekkür ederim.

Rüyamda eşimi kaybettiğimi, onu aramakta olduğumu görüyorum. Daha sonra kim olduğunu bilmediğim biriyle, arabayla bir araziye giriyordum. Arazinin ortasında kapısı penceresi olmayan bir yapı vardı. Yapının içerisinde bir tümseklik fark ettim. İçeri girdim, tümseği aralım, kocamın içinde yattığını gördüm. Kocamı orada zor tanıdım, gözleri acık ve şortundan tanıdım. Ağlayarak uykudan uyandım!

Rüyamın hayırlara vesile olması dileğimle iyi günler dilerim.

Sibel Akcura Gaziantep, ev hanımı, yaş 38

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Hayirli aksamlar kardesim Hosgeldiniz..
Cok yakinlarda bir aile veya arkadasiniz esini kaybetti mi acaba?
kaybetti ise bu biraz da etkilenmis bilincalti bir ruya da olabilir...
Hayirdir insallah...
Rüyada eşinin öldüğünü, eşinin ölmüş olduğunu görmek: ölüm korkusu çektiğinize veya yalnız kalma duygusu yaşadığınıza işaret eder.
Bu tip rüyalar genellikle depresyon yaşadığınız dönemlerde sık görülür ve böyle rüya gördüğünüzde korkularınızı sevdiklerinizle paylaşmanızda yarar vardır..
kardesim her ailede zaman, zaman sorunlar yasanir..
bizler hanimlar daha cok duygusal, hassas, romantik bekliyen..
ve aylarin belli gunlerinde deliren,catacak insan ariyan, ama fedakar insaniz..
erkekler ise cok daha farkli akilcil, mantikli, cok calistiklari icin yorgun,asabi.. anne kucagindan karisinin kucaginda olan..
bazen cocuklasan, naz, niyaz, inatcilik yapan.. buyuk cocuklardir..
ama Allah onlari basimizdan eksik etmesin...
cok yakinlarda sevdigim bir aile dostum kocasini kaybetti..
Su an cook zor..bir donem geciriyor..
Cocuklar bir yana Hayat arkadasimiz bir yana..
Birbirimize destek olalim..Kocanizin kiymettini bilin..

İnsan hayat evrelerinde, doğar, büyür, öğrenir, iş sahibi olur, evlenir, bir insan ile hayattini birlestirir..
hayatta bundan boyle her seye beraber yasarlar..
hayatta pek çok acı tatlı ,zorluklari beraber asarlar..
Allah cc. mutlulugunuzu, huzurunuzu daim eylesin..

"Eşimi rüyamda ölü gördüm"
merak etmeyin esiniz , mutlu ve yasamayi ve sizi, ailesini seven bir insan..
Hayirli gunler...

mays32

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm, rüyamda eşimin öldüğünü gördüm ve ağladım. hayırdır inşallah deyip yorumlarınızı bekliyorum

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam Hayirli aksamlar kardesim Hosgeldiniz..
Hayirdir insallah...
Rüyada eşinin öldüğünü eşinin ölmüş olduğunu görmek: ölüm korkusu çektiğinize veya yalnız kalma duygusu yaşadığınıza işaret eder.
ayrica Rüyada eşinizin öldüğünü görmek;yaşamınızda çevrenizde fazlasıyla negatif enerjiye sahip insanlar olduğunu, olaylara daima olumsuz
tarafından bakan bu kişilerdeki negatif enerjinin sizi etkilediğini işaret edebilir

kardesim icinde bulundugunuz is ve ortamda basari ve bereket yoksa farkli RIZIK kapilari deneyin seklnde de yorumlanir..
Allahu Alem..

Bu tip rüyalar genellikle depresyon yaşadığınız dönemlerde sık görülür ve böyle rüya gördüğünüzde korkularınızı sevdiklerinizle paylaşmanızda yarar vardır..
İnsan hayat evrelerinde doğar büyür öğrenir iş sahibi olur evlenir bir insan ile hayattini birlestirir..
hayatta bundan boyle her seye beraber yasarlar..
hayatta pek çok acı tatlı zorluklari beraber asarlar..
Allah cc. mutlulugunuzu huzurunuzu daim eylesin..

"Eşimi rüyamda ölü gördüm"
merak etmeyin esiniz mutlu ve yasamayi ve sizi ailesini seven bir insan..Hayirli geceler.....

mays32

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Allah sizden razı olsun. hayırlı geceler

ecrin nisa

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada eşinin hastalandığını ve öldüğünü görmek

merhaba;
Bugün çok garip bir rüya gördüm inşallah hayır olur.
Rüyamda eşim hastaymış ve ölmüş, fakat eşim aslında karşımda oturuyor ama hiç konuşmuyor o kadar çok acı çekiyorum ki nefes bile alamıyorum, ağlamak istiyorum ağlayamıyorum. Diyorumki çok acı bu dayanamıyorum bu çok acı diyorum ama eşim tam karşımda bir koltukta oyuruyor ve olanları izliyor.
Bu arada dışarıdayız yamaç bir yerdeyız. Kayınbabam da ateş yakmış ve onun üzerinden bana eşimin tabutunu veriyor. Tabutun içi boş ama bana verirken tabut değildi bir odun parçasıydı ben elımı uzatıp alınca tabut oldu. Bu bana dahada acı geldı cok canım yandı acı ıcınde bağırmaya calıstım bağıramadım nefes alamadım sankı bu bana cok agır geldı kaldıramıyorum bu acıyı derken uyandım. Kalabalık bır yerdı bır anlam yukleyemedım bu rüyaya ınsallah hayırlı seyler olur hakkımızda.
Bu rüyamı yorumlarsanız cok mutllu olurum sımdıden Allah razı olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba..

Hayirdir insallah...
Rüyada hasta görmek;Bir yakınınızın sağlık haberini alacaksınız anlamına gelir.

Rüyada eşinin öldüğünü eşinin ölmüş olduğunu görmek: ölüm korkusu çektiğinize veya yalnız kalma duygusu yaşadığınıza işaret eder.
Birbirinize destek olun.Kocanizin kiymettini bilin..

Sevdiklerinize zaman ayirin, yoksa ;zaman sizi sevdiklerinizden ayirir !AYIRIYORUZ AYIRMASINADA BAZEN SEVDİKLERİMİZ O KADAR UZAK KALIYORKİ YETİŞMEK İÇİN PEŞLERINDEN KOŞMAKTAN..ONLARLA BIRLIKTE OLABILMEK ICIN FEDAKARLIKTA BULUNMAMIZ;BASKA ARKADAS VE ISLERIMIZI BIRAKMAKTAN BASKA CAREMIZ KALMIYOR..

"çok acı çekiyorum ki nefes bile alamıyorum"
RABBIM HAKKINDA hayrlisini versin kardesim
herseyde bir hayir var hersey hayirlisiyla gönlünce olmasi için duaciyim sizlere..
yogurulup toprak gibi ezilip büzülelim ki meyveler fiskirsin bizden hayirlisi olsun israrla dualarina devam edin..
sıkıntı ve acılar;hepsi Gelip,geçici ve bir imtihandir..

zaman akıyor, günler dönüp duruyor; gece gündüzü takip ediyor ve kainat hep yenileniyor. Şu anda hangi durumda olursak olalım, halimiz aynı kalmayacak,
muhakkak değişecek. Zaten bütün varlık alemi değişip durmuyor mu?
Bu alemin hamuru zıtlıklarla yoğurulmuştur. Acı ile tatlı, ağlamayla gülme, fakirlikle zenginlik, iyilikle kötülük, barış ile kavga, kaybetmeyle kazanma,
hayatla ölüm gibi zıtlıklar bu alemin dengesini sağlar. Yüce yaratıcının hükmü böyledir.

Rabbimiz bizleri hergün bu hallerin içinde döndürüp duracağını beyan buyuruyor (Al-i İmran/140). Ve her durumun bir nöbeti vardır;
belirlenen zamanda gelir, vazifesini görür, çeker gider. Acıdan sonra sıra tatlıdadır.
müminin ne sıkıntıda, ne rahatlıkta kaybedeceği hiçbir şey yok. Yeter ki içinde bulunduğu durumla ilgili vazifelerini bilsin ve yerine getirsin.
Yaşadığı her halin geçici olabileceğini, asıl önemlisinin akibet olduğunu bilsin. Kalbî teslimiyetini kaybedip, isyana yönelmesin.
RABBIM YAR VE YARDIMCIN OLSUN

aitö

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada kocasının öldüğünü görmek

Selamünaleyküm, rüyamda 6 yaşındaki kızım yanlışlıkla, oyun oynarken veya bir yere aceleyle hazırlanmaya çalışırken kocam merdivenden düşüyor. Bu ev farklı bir ev , bizim şu an ki veya yakında taşınacağımız yeni evimiz değil. Mahalle ise benim çocukluğumda kaldığım bir mahalleye benziyor sanki biraz. Kocamı hastaneye kaldırıyorlar. Kim kaldırıyor, ben neden gitmiyorum bilmiyorum. Evde haber gelmesini bekliyorum. Bu arada kızım evde olmuyor, nerede o anda hatırlamıyorum, ben yalnızım. Evi geziyorum, nereden düştü tam olarak, nasıl düştü diye ve kocamın düştüğü yerlerde rengarenk boya kalemleri izi oluyor. Çok dert etmemeye çalışıyorum, bir şey olmaz, iyi haberler gelecek diyorum kendi kendime. Bu arada nedense küçük dayımı ve kuzenimi arıyorum. Dayım ilkinde açmıyor, sonra o beni geri arıyor ve başka sebeple aramışken; kocamın durumundan bahsediyorum. O da bir şey olmaz rahat ol diyor. Sonra çantamdan hastanenin telefonunu yazdığım kağıdı buluyorum zorlukla ve arıyorum. Kiminle konuşuyorum bilmiyorum ama bana kocamın öldüğünü söylüyorlar. İnanmak istemiyorum, yok ya daha yoğun bakımdadır, iyileşir diyorum.Sonra teyzemin kızını arıyorum durumu anlatıyor ve telefonun açık kalsın ihtiyacım olabilir sana, aramam gerekebilir diyorum. Aracım da yok bu arada hastaneye gitmek için. Bu arada bu kuzenim bir ara kırgınlık yaşadığımız çok sevdiğim bir kuzenim değildir normalde. Daha sonra önce babamı sonra annemi görüyorum sokakta ben balkondayım. Evde yalnız kalmak istemiyorum. Ağlıyorum, hıçkıra hıçkıra ama sesim kısılmış çıkmıyor sesim. Babama söylüyorum önce bir şey olmaz içini ferah tut diyor ama sanki öldüğünü biliyor gibi. Sonra da biliyorum öldüğünü, duydum diyor. Ama yanıma gelip beni teselli etmiyor. Annem geliyor ve ona sarılıp ağlıyorum o da bana dert etme başkasıyla evlenirsin deyince anneme kızıyorum ve babamı çağırıyorum yanıma, annem de çağırıyor. Sanki tuvalet gibi bir yerden çıkıp ( abdest almış oluyor herhalde) geliyor. Ama babamla konuşamadan uyanıyorum. Bu arada normalde kocamla kırgınız bir kaç gündür ve hayır olamaz, normal günlük hayatta, bu kadar ani olamaz, daha elini bile tutamamıştım diyorum sanki ölüm her an yanı başımızda değilmiş gibi. Şimdiden çok teşekkür ederim. Hayırlı günler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam rüyaniz Hayr olsun
Bildiğiniz gibi rüyanın yorumlanmasında içinde bulunduğunuz ruh haliniz, yaşınız, cinsiyetiniz, sosyal durumunuz, rüyayı gördüğünüz zaman, gerçek yaşamınızdaki endişeleriniz,beklentileriniz,korkulariniz sevinçleriniz ile rüyadaki diğer tüm unsurlar,nitelikleri birlikte değerlendirilmeli,
mümkün olabildiği kadar konuya pozitif yaklaşarak açıklama yapılmalıdır.

Rüyada eşini ölü görmek, eşinin ölmüş olduğunu görmek;
ölüm korkusu çektiğinize veya yalnız kalma duygusu yaşadığınıza işaret eder. Bu rüya genellikle depresyon yaşadığınız dönemlerde yeni bir dönemece
yada yeni bir mekana giderken sık görülür, böyle rüya gördüğünüzde korkularınızı sevdiklerinizle paylaşmanızda yarar vardır.

Sevdiklerinizi kaybetmeden onların kıymetini bilin ! Yarın cok geç olmadan!! kızmak için değil sevmek için bahane bulun !
Yine cok derin düşünün ve ince ayar yapın, mutlaka onun sevdiğiniz bir yönü vardır !

Birlikte Ail olduğunuzu anlamak için kaybetmeye gerek yok,
kavga etmek için aradığınız sebebi birlikte olmak için de bulacağınıza inanın !
Dünya hayatının cok kısa bir hayat olduğunu unutmayın !

Zamanın fitnesinden, stress ve şerrinden, Nefsin gösterişinden, kabir azabından,
şeytanın şerrinden, nefsinizin telkininden sakının !
eşinizi, sizi cennete götürecek bir Burak olarak görün ve Çok sevin...
Kıssadan,rüyanızdan hisse selametle..

K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
Rüyada kocanın ölmesi

İyi günler rüyamda kocam ölmüş ben hasan isminde tanımadığım biri ile bir iki aydır evliymişim ağlayarak uyandım bu ne demektir acaba.

Eymencim

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamlar herkese. Rüyamda bana şu şu yerde çalışan şu isimli yani baya sayiyorlar eşiniz vefat etmiş diyorlar. Ben o anda şaşırıp üzülüyor bir anda yere yigiliyorum. Gerisini çok hatırlamıyorum.

zazeaybe

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Eşim kanser hastası rüyamda eşimin öldüğünü ve çok ağladığımı gördüm, bu ne anlama geliyor acaba.

Üst Alt