• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada Eski sevgiliyi görmek

Suskunyürek

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Hayırlı geceler rüyamda sevgilimi gördüm bir araba ile yanıma geldi ve anımsayamadığım birşeyler söyledi bana o arada uyandım merak ettim anlamı varmıdır yoksa şeytanimidir rüyam severek ayrılmıştım ondan yorum yaparsanız mutlu olurum saygılar

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Hayirli Geceler..Hayirdir insallah..
İnsanlar ,ayrıldığı eski eşini, eski sevgilisini uzun bir süre unutamazlar ve sık sık rüyalarında görürler.
Bu rüyalar bir iç hesaplaşma, vicdan muhasebesi, çoğu zamanda pişmanlık işaretidir ve genellikle bu pişmanlık işe yaramaz.
Zaman geçtikçe eski sevgiliyi görme rüyaları azalır.
Yeni bir ilişkiye başlandığında eski sevgiliyi rüyada görme yeniden ortaya çıkabilir ...
ayrica,aranizda halletmeniz gereken bazi meselelerin oldugunu, bunlari onunla oturup konusarak halletmeniz gerektigini ve iki olgun insan olarak sorunlarinizi cozmeniz
gerektigini size tavsiye eder.
Hayirli geceler..

did3m

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada ayrıldığı sevgiliyi görmek

merhaba ;
Allah hayırlara vesile etsin inş ben rüyamda ayrıldığım sevdiğimi gördüm o şuanda bana kırgın ve konuşmuyor rüyamda ise tüm ailemin , dostlarımın , arkadaşlarımın oldugu bı yerdeydık güya o gun benım dogum günüm bu arkadas elınde çiçek ve hediye ile gelmişti ardından ben küçük kuzenımı kız cocgunu almaya gıdıyorum sahıl kısmı heryer denız ve denız otobuslerı var ama cok seffaf bı denız yıne telefonum calıyor ve o sevdıgım arıyor hadı nerdesın senı beklıyorum dıye kucagıımda cocuklayım etkılendıgım kısım ıse tum aılemın orda ve onun orda olusu, sımdıden tesekkur edıyorum Allah ın rahmetı uzerınızden eksık olmasın.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
ve Aleykum selam Hosgeldiniz Kardesim HAYIRDIR ins.
Ruyanizi tabir etmeden once biraz muhabet edelim isterseniz
Bildiginiz gibi rüyalar üç türlüdür.
Biri şeytanîdir. Bu tür rüyalarda şeytanın telkiniyle korkutucu ürkütücü utandırıcı sahneler yaşanır...
Kâbuslar karabasanlar..gibi..insana vesvese..
SIKINTI verirler sanki...

İkincisi boş hayâllerden ibâret. Kurânımızın tâbiriyle “edgasü ahlâm” yani “hayâl demetleri.” Ciddi bir anlamları yok bunların .. İnsanın hayâl gücü türlü tasvirler yapar...
mesela Tv de gordugumuz ucak kazalari soygun gibi olaylardan etkilenip Günlük olayları ve görüntüleri çeşitli biçimlerde bir araya getirir kurgular. Bazen yıllar önce aynı vakitlerde yaşanmış hâdiseleri hatıra getirir sonraki olaylardan derlenmiş ayrıntılarla süsler...

Bazen de ruh dünyandaki dalgalanmalar rüyalarına yansır. Meselâ öfkeyle yatarsan uykun boyunca kavgalar edersin. Düşmanlık duygularıyla doluysan rüyanda köpekler yılanlar kovalamacalar görürsün...
veya sevdigini Kirip kirildigimizda ruyamizda Onun ile baristigimizi ..vicdanimizin derinliklerinde soylemek isteyip soyliyemediklerimizi haykirir o sekilde davraniriz..
Mide hararetiyle yatmışsan rüyana dereler çaylar pınarlar akar.misali...

Kimi ruhbilimcilerin “bilinçaltının dışavurumu” diye tanımladıkları bu tur rüyalar bu türden olsa gerek.

Geldik üçüncü kısım rüyalara. Bunlara “sâdık rüya” denir...
yani hic dusunmedenakla hayale getirmedigimiz farkli guzel salih olan ruyalardir...

kardesim bir insani kirdiginizda sadece kaybetmesiniz!! ayni zaman da HAKKINA girer Kalbinin nurunu ,sevinc ve sururunu KIRARSINIZ..
O yuzden kirdiginiz kisiden bir sekilde Sizi affetmesini, isteyin.. tekrar birlesmemeniz icin degil insanligina, sevdiginizi acittiginiz icin vicdanen rahatsiz oldugunuzu ona belirtmeniz gerekli...
Zorla değil ama zamanla bunu yapmalisiniz
yoksa her zaman kalbinizin, vicdaninizda bir huzursuzluk, SIKINTI hissedersiniz!!
Sevgi denen şey aşk gibi değildir...Aşk bir anda gelir...
Bu yüzden ya gelir ya hiç gelmez...
Ama sevgi gerçekten emek ister sabır ister,fedakarlik,anlayis ,insanlik özveri ister...
Çünkü onun her ne şekilde olursa olsun mutlu olması her şeyden önemlidir...
Onunda sizi sevmesini beklersiniz zamanla...
Bazen hiç umrunuzda olmaz sizi sevip sevmediği...
Sadece beklersiniz zamanla ya sever ya sevmez...
ama onu gercekten seviyorsaniz Dua ve iyilik temenilerinizi hic kalbinizden eksik etmezsiniz..
Hakkinizda Hayirlisi Siz dogru olani yapin zaten gerisi kendiliginden gelir..
Hayirli gunler..

31mart

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
sana dargın olan sevgilini görmek

SelamünAleyküm. Lafı uzatmayıp sizide daha fazla mesgul etmeyeyim sevdigim insan bana kırgın ama cok kırgın akrabayız bu yüzden herkes biliyor. Onu rüyamda gördüm amcamlarda oturuyorduk elimizde yüzük vardı normalde yüzüğümüz yoktu. Bana gülerek kırgınım ama bekleyeceğiz hem bak yüzügüde cıkarmadım gibi bişiler söyledi sonra güldüm uyandım. Simdiden çok teşeKkürler olduğunca yazıma dikkat ettim telefondan yazınca zor oldu yanlışlarım varsa kusura bakmayın. Hayırlı günler...:)

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hayirdir insallah
İnsanlar ayrıldığı eski eşini eski sevgilisini uzun bir süre unutamazlar ve sık sık rüyalarında görürler.
Bu rüyalar bir iç hesaplaşma vicdan muhasebesi çoğu zamanda pişmanlık işaretidir ve genellikle bu pişmanlık işe yaramaz.
Ruyanizin yorumu sevdiginiz insan kırgınligi ile Sevgisi KIZGINLIGI ile akraba cevresinin baskisi arasinda iki dunya iki karar iki duygu arasinda kaldigina delaletir..
ins. kalbini kazanmaya ve bu kirginligini affetirmeye calisin..
Hayirli gunler..

31mart

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Allah Razı Olsun

Merhaba yorumlariniz icin cok tesekkur ederim yüzük ne anlama geliyor onuda öğrenebilirmiyim

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhabalar bu ayrildiginiz sevdiginizin duygu ve KIZGINLIGI gecmis ile Gelecek arasinda iki dunya iki karar iki duygu arasinda kaldigini Sevgisi ile KIRGINLIGI ni sembolize eder..
zaman ne gosterir..Rabbim bilir simdilik sevginizi Topraga gomun kim bilir belki bir gun bu kiş da biter de bahar gelir hersey tekrar sevgi tomurcuklari ile canlanabilir..
Hayirli gunler..

drayse

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada eski sevgiliyi görmek

Dün rüyamda eski sevgilimi saçları kesik ve tamamen ağarmış olarak gördüm.Elinde 3-4 tane altın yüzük vardı.Yüzükler ortası çiçek desenli nakışla süslenmiş yüzüklerdi.Birini çıkarıp ben takıyorum.Ne anlama geliyor acaba?hayırdır inşallah.

BETÜL T.

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada sevgilimi gördüm

Selamun Aleyküm.
Rüyayı anlatmadan önce bir kaç bilgi vermek istiyorum. Ben 18 yaşında bir bayanım sevgilimse 21 bizim 1 yıl 1 aylık bir beraberligimiz var. Arada kavgalarimiz oluyo ve bi kaç kez ayrılık durumuna geldik.ama Allah'a (c.c) şükür şimdi aramız iyi . Ruyaya gelecek olursak ; bu ayrılık zamanında yatmadan önce Allah(c.c)'a bolca dua ettim hayırlısını gormek için. Rüyamda sevgilim cok yakışıklı çok güzel Yüzlü gozukuyodu. Dahada çok Aşık olmuştum ona. Beni cok sevdiğini söyleyip duruyodu. Bende telefonunu istedim o ara ve vermek istemedi meğer beni aldatmis. Birde rüyamda gömleği ve kolyesi vardı cok dikkatimi çekti renkleri siyah ve griydi. Sonra uyandım zaten.
Birde annem olsun teyzem olsun ruyalarinda hep hayırlı biri olarak gördüklerini söylüyorlar mesela bembeyaz bir ışık içinde ekmek verirken görmüşler gibi. Simdiden çok teşekkür ederim Allahım razı olsun.

fadime

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada eski sevgiliyi görmek

İyi günler.

Eski sevgilim sorumsuz ve sorunlu bir insandı. Benı ayrıldığımız günden beri halen aylardır her gün aramakta, yaptığı her şey için pişman olduğunu ve bir daha aynı hataları yapmayacağını söylemekte...
Rüyamda ise onunla tekrar barışmıştım fakat eski sevgilim rüyamda bir cindi.
Bunun anlamı sizce ne olabilir..

Ayrıca benım ruyalarım bir çoğu çıkar fakat bunun ne anlama geldiğini bilmediğim için beni tedirgin etmektedir...

Cevabınız için şimdiden teşekkür ediyor iyi günler diliyorum...

Yönetim/Edit: Kalın ve renkli yazılar değiştirilmiştir, lütfen TÜRKÇEmizi düzgün kulanalım!...

Ekrem

Yönetici-Admin
Yönetici
Süper Mod
Üyemiz
İyi günler.

Eski sevgilim sorumsuz ve sorunlu bir insandı. Benı ayrıldığımız günden beri halen aylardır her gün aramakta, yaptığı her şey için pişman olduğunu ve bir daha aynı hataları yapmayacağını söylemekte...
Rüyamda ise onunla tekrar barışmıştım fakat eski sevgilim rüyamda bir cindi.
Bunun anlamı sizce ne olabilir..

Ayrıca benım ruyalarım bir çoğu çıkar fakat bunun ne anlama geldiğini bilmediğim için beni tedirgin etmektedir...

Cevabınız için şimdiden teşekkür ediyor iyi günler diliyorum...
Fadime kardeşim mademki rüyalarınızın birçoğu çıkıyor ohalde sabırla bu rüyanızın sonucunuda bekleyinxxzzl..
Ve sana bir abi tavsiyesi; Eski sevgilinin sorumsuz ve sorunlu biri olduğunu öğrendiğine göre ohalde araya bayabi mesafe koymakta fayda var, hergün aramakta ise mutlaka cep telefonundan aramakta, eee neduruyorsun arayan numarayı engelle kardeşim, engelle ki başına musallat olmasın.

Buğra

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Esselamu Aleyküm, hayırlı sabahlar. Ben birkaç gün önce bir rüya gördüm size yazmak istedim. Yorumlarsanız sevinirim. Benim 7 ay öncesine kadar sevdiğim birisi vardı. Biz sevgili değildik ama onun gibi bir şeydik. Daha sonra beni hiç bir şey söylemeden bıraktı. Hiç bir şeye üzülmediğim kadar üzülmüştüm ve bu kadar ani olmasının sebebini de bilmiyordum. Bıraktığını da 15-16 gün boyunca sakladı üstelik. 7 ay oldu ve geçen gün rüyamda gördüm. İlk başlarda doğal olarak görüyordum psikolojik olarak. Fakat neredeyse unutmuştum ama geçen gece rüyamda gördüm. Rüyamda yemyeşil bir parktaydık ve ben bir ağacın altındayken yanıma geldi. Yüzünde artık pişmanlık mı yoksa üzgün bir ifade mi var desem bilemiyorum ama benimle bir şey konuşmak istediğini söyledi. Ağacın altına oturduk ve rüya orada bitti. Bu ne anlama geliyor acaba? Psikolojik olması imkansız olduğu için buraya yazdım çünkü aklımdan tamamen çıkarmıştım onu. Yorumlarsanız sevinirim. Hayırlı günler.

sadness

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Gercek gibi bir ruya

merhaba gonul sizim kardesim ben bir ruyam icin senin yorumunu bekliyorum ilk once kisa bir bilgi vereyim seneler once cok sevdigim biri vardi kader kismet olmadi ama seneler sonra bole ruyalar gormek beni meraklandirdi. Eger yorumlarsan gercekten cok sevinicem cunku hic anlamli bir yorum bulamadim sozluklerde

dun ben o kisinin oldugu sehire gitmeye calisiyorum arabayla aslinda oda benim arabamin arkasinda geliyormus sonra konusmaya basliyoruz ben beni yanlis anladigini falan soyluyorum guluyormu gulmuyormu hic hatirlamiyorum ama sadece disleri bembeyaz ve guzeldi sonra beni anliyor gibi ama hala yuzu asik bana hic gulmuyor (zaten bana kizginlikla bitmisti ) sonra bizim eve geliyor bir cocuk gosteriyor iste bu benim esim diyorum cocuk sadece 8-9 yasinda bende diyorum ki bu daha cocuk nasil olur bu falan hicbirsey demiyor baska cocuklarda var kiz cocuklari onlarda cocuklariymis bu evil oldugu kiz cocugu tualete gitmek istiyor sonra benim teyzem o kizla beraber tualete gidiyor (teyzem bu konuyu hic bilmiyor alakasi bile yok ) o arkasindan gitmeye calisiyor brasi buyuk sehir falan diyor bende diyorum ki birak gitsin teyzem var bisey olmaz diyorum bole garip bir ruya

birde hic onu dusunmedigim bir zamanda baska bir ruya daha gordum hic aklima gelmiyordu gokyuzune bakiyorum masmavi gokyuzu ve bembeyaz bulutlar var ve gokyuzunden sesi geliyor nerdesin diyor beni ismimle cagiriyor beni aradigi yeri soyluyor burda seni aradim yoktun nerdesin
orda ruyam bitti ama cok gercekciydi

cok dinine bagli bir kisiydi arkadaslarimizin araya girmsiyle bitti simdi hicbir iliskim herhangi bir iletisisimiz yok ama sadece gercekten cok iyi bir iliskimiz vardi dini kurallara bagli mutavazi bir hayat kurmak istemistik ama olmadi benden nefret etti sonra simdide cok uzaklarda olmasi lazim ama bilemiyorum need hala goruyorum onu diyeceksin dusunuyorsun bazen aklima geliyor uzuluyorum sadece bu yorumlarsan cok tesekkur ederim kardesim

Edit/Yönetim: Değerli kardeşim tamam yurt dışındasınız, klavyenizde ö, ü, ç, ş, ı, vs. gibi bazı karakterler yok diyelim, bizler bunları bildiğimiz için ufak tefek hataları düzeltiliyor yazıyı okunabilir ve anlaşılabilir hale getirmeye çalışıyoruz, lütfen sizlerde mesajınızı yazarken azami dikkat gösterin ve imla kurallarına uygun düzgün ve anlaşılır mesajlar gönderin!

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Esselamu Aleyküm, hayırlı sabahlar. Ben birkaç gün önce bir rüya gördüm size yazmak istedim. Yorumlarsanız sevinirim. Benim 7 ay öncesine kadar sevdiğim birisi vardı. Biz sevgili değildik ama onun gibi bir şeydik. Daha sonra beni hiç bir şey söylemeden bıraktı. Hiç bir şeye üzülmediğim kadar üzülmüştüm ve bu kadar ani olmasının sebebini de bilmiyordum. Bıraktığını da 15-16 gün boyunca sakladı üstelik. 7 ay oldu ve geçen gün rüyamda gördüm. İlk başlarda doğal olarak görüyordum psikolojik olarak. Fakat neredeyse unutmuştum ama geçen gece rüyamda gördüm. Rüyamda yemyeşil bir parktaydık ve ben bir ağacın altındayken yanıma geldi. Yüzünde artık pişmanlık mı yoksa üzgün bir ifade mi var desem bilemiyorum ama benimle bir şey konuşmak istediğini söyledi. Ağacın altına oturduk ve rüya orada bitti. Bu ne anlama geliyor acaba? Psikolojik olması imkansız olduğu için buraya yazdım çünkü aklımdan tamamen çıkarmıştım onu. Yorumlarsanız sevinirim. Hayırlı günler.

Ve Aleyküm selam hayırlı sabahlar,hayırdır insallah..
"gölgesinde mevsimler boyu oturduğumuz
hep elele vererek hayaller kurduğumuz
kimi üzgün kimi gün neşeyle dolduğumuz
o ağacın altını şimdi arıyormusun
o güzel günler için bilmem yanıyormusun "

Sevdiginizin zor günler,yaşadığına delalettir...selametle..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
merhaba gonul sizim kardesim ben bir ruyam icin senin yorumunu bekliyorum ilk once kisa bir bilgi vereyim seneler once cok sevdigim biri vardi kader kismet olmadi ama seneler sonra bole ruyalar gormek beni meraklandirdi. Eger yorumlarsan gercekten cok sevinicem cunku hic anlamli bir yorum bulamadim sozluklerde

dun ben o kisinin oldugu sehire gitmeye calisiyorum arabayla aslinda oda benim arabamin arkasinda geliyormus sonra konusmaya basliyoruz ben beni yanlis anladigini falan soyluyorum guluyormu gulmuyormu hic hatirlamiyorum ama sadece disleri bembeyaz ve guzeldi sonra beni anliyor gibi ama hala yuzu asik bana hic gulmuyor (zaten bana kizginlikla bitmisti ) sonra bizim eve geliyor bir cocuk gosteriyor iste bu benim esim diyorum cocuk sadece 8-9 yasinda bende diyorum ki bu daha cocuk nasil olur bu falan hicbirsey demiyor baska cocuklarda var kiz cocuklari onlarda cocuklariymis bu evil oldugu kiz cocugu tualete gitmek istiyor sonra benim teyzem o kizla beraber tualete gidiyor (teyzem bu konuyu hic bilmiyor alakasi bile yok ) o arkasindan gitmeye calisiyor brasi buyuk sehir falan diyor bende diyorum ki birak gitsin teyzem var bisey olmaz diyorum bole garip bir ruya

birde hic onu dusunmedigim bir zamanda baska bir ruya daha gordum hic aklima gelmiyordu gokyuzune bakiyorum masmavi gokyuzu ve bembeyaz bulutlar var ve gokyuzunden sesi geliyor nerdesin diyor beni ismimle cagiriyor beni aradigi yeri soyluyor burda seni aradim yoktun nerdesin
orda ruyam bitti ama cok gercekciydi

cok dinine bagli bir kisiydi arkadaslarimizin araya girmsiyle bitti simdi hicbir iliskim herhangi bir iletisisimiz yok ama sadece gercekten cok iyi bir iliskimiz vardi dini kurallara bagli mutavazi bir hayat kurmak istemistik ama olmadi benden nefret etti sonra simdide cok uzaklarda olmasi lazim ama bilemiyorum need hala goruyorum onu diyeceksin dusunuyorsun bazen aklima geliyor uzuluyorum sadece bu yorumlarsan cok tesekkur ederim kardesim
Edit/Yönetim: Değerli kardeşim tamam yurt dışındasınız, klavyenizde ö, ü, ç, ş, ı, vs. gibi bazı karakterler yok diyelim, bizler bunları bildiğimiz için ufak tefek hataları düzeltiliyor yazıyı okunabilir ve anlaşılabilir hale getirmeye çalışıyoruz, lütfen sizlerde mesajınızı yazarken azami dikkat gösterin ve imla kurallarına uygun düzgün ve anlaşılır mesajlar gönderin!
Merhaba hayirdir insallah..
Rüyada eski sevgiliyi ayrıldığı sevdiğini görmek;en çok görülen rüyalar arasındadir..

İnsanlar eski sevgiliyi, kaybettiği eski sevgilisini, uzun bir süre unutamazlar ve sık sık rüyalarında görürler.
Eski sevgiliyi rüyada görmek;bir iç hesaplaşma, vicdan muhasebesi, çoğu zamanda pişmanlık işaretidir ve genellikle bu pişmanlık işe yaramaz.
eski sevgilinizle olan ilişkinizde yaptığınız hatalardan ders alıp, tekrarlamamak gerektiğini simgeler...
Gecmisi gecmise birakip hayattiniza devam edin.. cunku Hayat devam ediyor.. selametle...

acilangul1

Kelebk

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada eski sevgiliyi görmek

Selamünaleyküm. Rüyamda eve çatıdan girip cıktıgımı gördüm sonra eski sevgilimle mesajlaşıyordum bana sonunda attın mesaj gibisinden konuşuyordu. Sonra onun oldugu eve gittim erkek komşu geldi bebeginin ayakkabısını düşürmüş bizim balkonamı düştü diye bakıyordu, sonra eski sevgilimle sarılıp yattıgımı gördüm.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam,Rüyaniz hayr Olsun..
Rüyada eski sevgiliyi görmek;
en çok görülen rüyalar arasındadir..
İnsanlar eski sevgiliyi, kaybettiği eski sevgilisini, uzun bir süre unutamazlar ve sık sık rüyalarında görürler.
Eski sevgiliyi rüyada görmek;bir iç hesaplaşma, vicdan muhasebesi, çoğu zamanda pişmanlık işaretidir ve genellikle bu pişmanlık işe yaramaz.
eski sevgilinizle olan ilişkinizde yaptığınız hatalardan ders alıp, tekrarlamamak gerektiğini simgeler...

Rüyada eski sevgiliyle sarılmak, konuşmak barışmak;
Rüyada eski sevgiliyi görmek yeni bir ilişkiye başlandığında yeniden ortaya çıkabilir ve sebebi onunla olan ilişkinizde yaptığınız hatalardan ders alıp, tekrarlamamak gerektiğini simgeler.
hayatınızda kişisel gelişiminizde önemli bir ilerleme kaydettiğine yorumlanır. Elde ettiğiniz gelişme ile olayları daya rasyonel analiz etmeye başladığınızı, problem çözmede artık daha başarılı olduğunuzu, karşınızdaki artık daha iyi anlamaya başladığınızı gösterir.
Bu gelişimi yeni ilişkinizde bir avantaj olarak değerlendireceğinizi işaret eder.

Rüyada eski sevgilisi ile mesajlaştığını görmek ;
yaşamakta olduğunuz sosyal ilişkilerinizde kendine güven sorunu yaşadığınızı simgeler. Kendine güvenmek konusunda çalışma yapmanız, güçlü ve zayıf yanlarınızı tespit edip, zayıf yönlerinizi güçlendirmeye çalışırken ilişkilerinizde kuvvetli olduğunuz taraflarınızı öne çıkarmak, onları daha çok kullanmanız gerektiğini anlatır ..
Bazende ;iletişim konularında problemler yaşadığınızı ya da şu anki ilişkinizde kimi sorunlar yaşadığını simgeler.

Bu uyarıcı bir rüya olarak kabul edilmektedir ve değerini bilip, ona önem vermek gerekmektedir. Rüyada eski sevdiğiyle karşılaşmak yanı zamanda mevcut durum ve yaşadığınız koşulda bir dengesizliği ve kaosu işaret edebilir,

Rüyada eski sevdiği kişiyle konuşmak rüyayı gören kişinin gerçek yaşantısında iletişim sıkıntıları çektiğini, kendini ifade etmekte zorlandığını temsil eder.

Rüyada onunla konuştuğunu görmek, uyanık durumda iken “İnsanlar beni neden anlamıyor” diye düşünmekten ziyade, ben “kendimi neden doğru anlatamıyorum” şeklinde kendini sorgulamak gerektiğini anlatır.

Rüyada eski sevgiliye sarılmak ;
birlikteliğinizde hissettiğiniz güven duygusunun hasretini çektiğinizi, aynı duyguyu yeni ilişkinizde bulamadığınızı ya da bulamayacağınızı düşündüğünüzü işaret eder. Bu çoğu zaman yanlış bir düşüncedir ve alışkanlıkların yansımasıdır........
Bazende hayatında romantizm konusunda kimi boşluklar içinde olduğunu simgeler, sizi anlayan birine gereksinim duyduğunu gösterir.
Unutmayın, bunlar karşılıklı olduğu zaman anlam kazanır, sizde karşınızdakine bu romantizmi vermelisiniz ki alasınız, tek taraflı beklemek yanlış demek istemektedir.
Geçmişe takılıp kalmayın....

'bebeginin ayakkabısını düşürmüş bizim balkonamı düştü diye bakıyordu"
Rüyada bebek ayakkabısı görmek ;
temizlik, saflık, temiz karakter, iyi huy, masumiyet, nazik olmayı gösterir ve sevgiye muhtaç olduğunuzu anlatır.
bir şeyi olmadığı yerde aramak ...

"Bir şeyi bulunmadığı yerde aramak, onu aramamak demektir.” Mevlana
selametle..

Eminesahin123

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Eski sevgilim

Rüyamda eski sevgilimle bi odada öpüsuyoruz sonra ben odadan çıkıyorum ve eski sevgilimin eşi odaya giriyor.

Üst Alt