• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada ev taşımak

eesila

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamünaleyküm, rüyamda oturduğum yerden yine aynı ilde yer alan başka bir mahalleye taşınıyoruz, taşıyanlar arasında kayınvalidemler, eşim, ben, benim ablamlar var ama bu ev çok büyük ve çok güzel bir ev. İlk başta çok mutlu oluyorum, eşimle birlikte evin kocaman balkonunda oturup sohbet ediyoruz. Sonra duyuyorum ki kayınvalidemler taşınmış, aslında bu eve ve bizim eşyalarımızı da getirmeye çalışıyorlar, bu eve bende ağlıyorum istemiyorum. Ben diyorum zaten kaç sene beraberdik, kızımız başka okula nasıl alışır? arkadaşını çok seviyor, ondan ayrılamaz diyorum eşime. Eşim olmaz taşınacağız diyor. Sonra dudağım şişmiş sıkıntıdan kendi ablamla eczaneye gidiyoruz, birşey olmaz diyor eczaneci. Sonra kızımın arkadaşları ve anneleri geliyor yanımıza ziyarete, üzülüyorlar taşındınız diye o ara uyanıyorum.
Şimdiden teşekkür ederim...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleyküm Selam Rüyaniz hayr olsun inş.
Bir evden başka bir eve taşındığını görmek yolculuk yapmaya delalet eder.
Rüyada bir evden diğer eve eşyaları taşıdığını görmek; geçmişte yaşadığınız üzüntülerden ,olaylardan,bir türlü kurtulamadığınız anlamına gelir.
Onlardan ders alıp onları bir yerde bırakıp yolunuza devam etmeniz daha hayırlıdır..

Rabbim,beni affet melek değilim. Affet diyorsam hala Seninim. Allah'ım ben şu kutsal ruhla, şu toprak bedene nasıl sığayım?
Şu yolda taş olsaydım sarsılmaz kıpırdamazdım. Şaşmaz sapmazdım. Ama affet, çok sinirli ve zayif iradeli bir insanım!!

Gazap ve öfkeden kaçınınız...İnatçılığın zararı her şeyden çoktur.
Kötü insanlarla oturup kalkmak, iyi insanlar hakkında su-i zan doğurur.
Kazanma Kuşağında Kaybedenlerden Olmayın !! Selametle hayra kalin..
.

eesila

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Teşekkür ederim gönül sızım, Allah razı olsun çok güzel yazmışsınız. Sanırım tek yanlışım eskileri bir türlü unutamamak. inşaallah Rabbimin verdiği sabırla bunları aşmaya çalışıyorum, Rabbim yardımcım olsun....

Üst Alt