• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada evin sallanması

ipekk

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün Aleyküm,
Şu aralar çok ilginç rüyalar görüyorum Allah'ım hayırlara çıkarsın inş. rüyamda eski bir arkadaşımı, annesini ve komşusunu görüyorum bir evdeyiz ev sallanmaya başlıyor ama evi sallayan sanki üç harfliler, okumaya başlıyoruz sarsıntı kesilmiyor. Ben daha yüksek sesle ve bütün kalbimle Ayetel Kürsiyi, Nas, Felak surelerini okuyorum sonra sarsıntı kesiliyor. An itibariyle rüyamda gördüğüm arkadaşım bana faceden msj atmış, yıllardır görüşmüyorduk. Gönül sızım ablacığım rüyamı yorumlarsan çok mutlu olucam.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hosgeldiniz kardesim..
Bu tip cin ve korku endise ile ilgili rüyalar gordugunuzde ilk once Rabbim hayra cevirsin deyin ve kendi icinizde bulundugunuz,
ruh halini göz önüne alarak bu rüyanın yorumunu kendiniz kesfetmeye bakin

cin görmeniz;Hayatınızda bazı dengesizlik celiski korku kaygi ve endise ve düzensizlikler olduğunu ve bu gunlerde
bazi mutsuzluklar yasadiginizi ve bir arayis icinde oldugunuzu ifade eder.
nefsine hakim olursan azalarin erlerin,askerlerin olur..
zarar göreceğini ,seni huzursuz ettigini tahmin ettiği yerlerden ve insanlardan uzak DURUN!!

Allah hayırlara çıkarsın ins.
Her Rüyanin bir maddi birde manevi yönü vardir..Rüyalarin disinda bir de kabuslar vardir..
Çoğu insan bir kere de olsa kabus görür.
Kabuslarda bize Allah-in bir nimetti lutfu desem inanirmisiniz ? ayni Ağrının bedenimizde yolunda gitmeyen şeylerin habercisi olduğu gibi...
kötü rüyalarda günlük yaşamdaki stres ve korku,endise, celiski stres seviyemiz yükseldiğini haber veririr... Manevi eksikligimizi gidermemiz icin bir habercidir...
Cin görmek:dünya işi ve gururu için hilekariki yüzlü kimseler ile kendi kendimize yarattigimiz;Korku,Vesvese endişe olarak da yorumlanır..
*Kirmani: Ayetel Kürsi,felak, nas surelerini okumak;
fakirseniz zengin olacağınıza, hastaysanız şifa bulacağınıza, üzgünseniz sevineceğinize,korku ve endiselerinizden sadece Allah-in izni ve kendi idrakiniz iman ve Allah a teslim olmaniz ile kurtulabileceginize işarettir.
Siz Allah-in Yardimini dilerseniz de Allah cc icabet etmez mi?
Bu gunlerde bir Korku, endise, celiski var.. Allah cc. Yar ve Yardimciniz olacak seklinde de yorumlanir...

yatmadan once temiz ,abdestli olarak her gece
E'ûzü Besmele ile Fâtiha Felak, nas Âyetelkürsî okumayi da ihmal etmeyin..
Vesvese, evham, stress ile cinler alemine KAPI aralamayin
Selamet Ile Hayra kalin..

Üst Alt