• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada evlendiğini görmek

ozlem__u

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Merhaba,
Rüyamda düğünüm olduğunu gördüm. Gelinlik giymiştim ama üst kısmı lacivertti, sözümde giydiğim elbisenin üst kısmını giymiş gibiydim. kolları kırık beyaz tüldü etegi de aynen kırık beyazdı. Çok heyecanlıydım. Sonra damadı gördüm, benim üniversitedeki samimi olduğum bir hocam var, oymuş. Onun olduğunu görünce rüyamda da şaşırıyorum. Hocamın yüzünde hiç tepki yok. Hiç evlencekmiş gibi mutlu değil. Biz yanyana geliyoruz bir sürü fotograf çekiyolar. Sonradan anlıyorum formaliteden evleniyormuşuz. Düğün bitsin diye bakıyoruz ikimizde. Hala rüyanın etkisindeyim, yorumlarsanız çok sevinirim..
Şimdiden çok çok teşekkür ederim, iyi günler...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Hos geldiniz kardesim..
Hayırdır inşAllah;
Rüyada Kar beyazı insanın sıkıntılarının sona ereceğini işaret eder.
ayni zamanda Beyaz renk dürüst karaktere ve huy güzelliğine delalettir..

"düğünüm olduğunu gördüm. Gelinlik giymiştim "
kardesim bu genc yasinizda ne guzel evli imissiniz.. esiniz ile arada bir sorunlar yasasaniz bile her daim birbirinize cok yakin olun..
araniza hic kimsenin ,hic bir duygunun girmesine izin vermeyin...
bazen arada sirada ufak tefek tartismalar her evlilikte olabilir ve oluyorda..ama gecmisteki o guzel gunlerin Hatirina Onu KIRMAYIN!!
Saygi oldukca Sevgi de olur..şunu unutmayın ki bir evlilikte saygı
biterse sevgide biter ..
ÇÖZÜMLER ÇARE ARANDIĞI TAKDİRDE ÜRETİLİR..

Rüyada lacivert renkli bir elbise giydiginizi görmek, resmi bir toplanti veya bir yakinizin düğün,nisan gibi ozel bir yere davet edileceginize delalet eder.
lacivert, uğur, hayır, huzuru temsil eder.
Bazilarina göre: Rüyada lacivert renk çok çekingen bir tabiatiniz oldugu için hiç kimse ile dost olamayisiniza ve daima yalniz ve sakin yasamayi tercih ettiginize ,
derin bir sezgi gucune sahip oldugunuzu ve cok da anlayisli guzel bir insan oldugunuza delalettir..
Hayirli aksamlar...

melekgündüz

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada evlendigini görmek

Selamun aleykum gönül hocam..

Bir hafta önce Esra arkadasim beni rüyasinda görmüs..
Beni evlenmis evimin mardin de oldugunu söyledi,ziyarete gelmis bana, kayinvalidem üst katta oturuyor ve cok güzel bir kadin, elini öpmüs otoriter biriymis..
Beni üzgün ve agladigimi görmüs..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam kardesim..
Ruyanizi Hayirdir ins. deyip Rabbim hayra cikarsin...
Rüyada evlenmek Allah'ü Teala Hazretleri tarafından meydana gelecek bir yardıma yorumlanır.
rüyada evlilik evlenmis olmak gibi bu sekilde gorulen rüyalar
hayattimizdaki her sekildeki degisikligi haber veririr...

'Beni üzgün ve agladigimi görmüs.. "
Bir SIKINTI sonrasindaki ferahliga isarettir..
Allah cc. karsiniza HAYIRLI insanlar cikarsin...
Hayirli aksamlar..

melekgündüz

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razi olsun Gönül hocam..
arkadasim bana bu rüyasini anlatmadan bir hafta önce,beni evlilik icin isteme arzusunda olan bir aile vardi,önce anlasabilecek miyiz diye ben ve cocuk birbirimizle konustuk ama fikirlerimiz uyusmadi..
aile olarakta farkliydik yani olmadi,ve iki gün sonra arkadasim bu rüyasini anlatti, rüyada anlattiklari bu kisilere benziyordu. Tabi arkadasimin bu durumdan haberi yok biraz sasirdim..hayirlisi olsun hocam..
Sizi yoruyorum gönlümün sultani:) Allah a emanet olun.

Cabir

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
İki evli olduğunu görmek

Selamunaleykum Hocam,

Ben evliyim iki çocuğum var, Hiç öyle bir düşüncem yok ama rüyamda iki eşimin olduğunu gördüm.
Yorumlaya bilirseniz sevinirim.
Allah razı olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam Hayirdir insallah..
Rüyada evlenmek Allah'ü Teala Hazretleri tarafından meydana gelecek bir yardıma yorumlanır.
rüyada evlilik evlenmis olmak gibi bu sekilde gorulen rüyalar
hayattimizdaki her sekildeki degisikligi haber veririr...

"rüyamda iki eşimin olduğunu gördüm."
bu rüyadan çeşitli anlamlar çıkarılabilir.aile içerisinde birtakım anlaşmazlıklar ve kavgalar olduğunu aile içi huzurun azaldığına,
aile içerisinde yaşanan bazı fikir ayrılıklarına ve küçük kırgınlıklara delalettir.
ayrica iş ortaklığına da yorumlanabilir..
selametle..

Üst Alt