• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada evli ve çocuklu olduğunu görmek

mavi16

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada evli ve çocuklu olmanın tabiri
Selamün Aleyküm,
Rüyamda bir hastanedeyim erkek kardeşimin çocuğu olmuş, çocuk biraz sıkıntılıymış onu ziyaret ettim. Ben askeri okuldaki en yakın arkadaşımın kızkardeşi ile evliymişim 'arkadaşım hakkımda onlara benden iyi bahsetmiştir' diye düşünüyorum. Hastanede benimde bir çocuğum olmuş onuda ziyaret edecekmişim, hatta 10 yaşlarında birde oğlum daha varmış, yanıma geliyor oğlum annen nerde diyorum? ve eşimi odasında ziyarete gidiyorum. Acaba nasıl biri diye merakta ediyorum odaya giriyorum, eşimi görüyorum göz göze geliyoruz, beğeniyorum o esnada eşimin annesini görüyorum biraz şaşırıyorum, nasılsınız efendim diyerek ellerini öpüyorum bu kadar...ilginize teşekkür ederim Allah'a emanet olun.
vvcc..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleyküm Selam
Rüyalar Bize Nasıl Yardımcı Olur...
İç ve diş dünyalarımız arasında çözülmez olduğuna inandığımız bir bağ olmasaydı ondan sonraki yaşamımız ve çalışmamız çok farklı olacaktı.
Günlük ve uyanık haldeki kişiliğimizden daha büyük bilgeliğe sahip olan iç dünyamıza erişebilmenin yolu rüyalardir..

rüyaniz cok Karışık ve boyle net olmayan Karışık rüyalar görmenizin çeşitli nedenleri vardir..
Bunların başında herşeyden kolay etkilenen birisi olmanız geliyor. hareketli bir yaşam stiliniz hayal ve yapmak istedikleriniz oldugu kadar olabilir.
hayalperest,içinizde korku,bin endişe ve Takintilar !!kararsızlık çelişki,içinde olmanizdan da kaynaklanmakta.. gerçek ile hayaler iç içe sanki sanki girmiş Sizde!!Allahu alem.

Ne istediğini bilene yol vermek için, dünya bile kenara çekilir...ama ne istediğini bilmiyen insan kendi kendinin yolunu keser!!

Ruyaniz Hayr olsun..
Rüyada evlilik görmek mutluluktur, eğer evli iseniz bir bebeğin müjdesi olabilir, yok eğer bekar biri iseniz, çok sevineceğiniz bazı gelişmeler olacaktır
Yoksa siz iğnenin ucundan geçip Rabbim size geleceğinizi mi gösterdi!!Allahu alem...
saskn..

mavi16

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
hani konu rüya olunca ifade etmede mutlaka sorun yaşıyoruz sanırım karmaşa şahsımın ifade yetersizliğinden kaynaklandı :) haklısınız güzel gelişmeler bekliyorum...
"Yoksa siz iğnenin ucundan geçip Rabbim size geleceğinizi mi gösterdi!"

derseniz Allahu alem çok isabet bi yorum dermişim ki inşallah hayr olur...Allah razı olsun :)

Üst Alt